“Het leidinggeven voelt natuurlijker en lijkt makkelijker te gaan.”

News Detail

Ik wilde me verder ontwikkelen in het leiderschap. Het lukt me goed om mensen te laten praten, te luisteren, te sturen en te faciliteren, maar om echt vanuit mijn kern te werken vond ik lastiger. Bij de Baak ben ik gaan onderzoeken wat mijn kern precies is, wat mijn (belemmerende) overtuigingen zijn en wat ik wil bereiken. Ik wil graag het maximale uit mezelf halen en bijdragen aan de ontwikkeling van anderen en van organisaties. Ik vind het geweldig om mensen te zien groeien en bloeien.

Door de training ben ik steviger in mijn overtuigingen komen te staan. Ik weet hoe ik het wil hebben waardoor ik richting kan geven en de juiste keuzes kan maken. Ik merk dat ik nu minder hard hoef te werken, het leidinggeven voelt natuurlijker en lijkt makkelijker te gaan.

Ik krijg terug dat mensen mij inspirerender vinden en denken: hé, dat wil ik ook. Ik heb mezelf beter leren kennen en daardoor komt mijn handelen meer van binnen uit en dat komt krachtiger over. Mijn zelfcompassie is groter, ik kan niet alles en hoef ook niet alles te kunnen. Dat maakt het leven overzichtelijker. Ik zorg beter voor mezelf en daardoor zie ik ook beter wat anderen nodig hebben.

Terug naar ervaringen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Jorijn Scholten, eigenaar JAS Consultancy
Deelnemer Bezielend Leiderschap

“Ik krijg terug dat mensen mij inspirerender vinden en denken: hé, dat wil ik ook.”

Scroll up