“Heel veel geleerd van het oefenen van gesprekken.”

News Detail

Ik werk als Communicatieadviseur maar heb geen echte communicatieachtergrond (wel een Master Journalistiek). Ik wilde mijn basiskennis van communicatie aanscherpen en liep er ook tegenaan dat ik in de samenwerking met anderen soms vastliep omdat ik te rechtlijnig dacht. Ik wilde mijn communicatiepatronen omzetten in effectiever gedrag. Mijn leidinggevende had goede ervaringen met de stijl van de Baak en zo kwam ik bij deze training terecht.

Vooral het kunnen oefenen van gesprekken vond ik prettig en leerde mij hoe ik bijvoorbeeld om kan gaan met een collega die ‘de kont in de krib’ gooit. De inzet van acteurs maakt het heel concreet en intensief. De training werkt heel erg vanuit je eigen communicatiestijl, hoe je overkomt, of dat is wat je wilt, wat je daarin kunt verbeteren en hoe je dat concreet kunt toepassen in je werk.

Wat ik ook een hele bruikbare tip vond; denk voor je een vergadering in gaat even goed na. Wat wil je eruit halen? Wat is je doel? Je hier bewust van zijn heeft me erg geholpen om meer uit een vergadering te halen. Voor mij was het ook heerlijk om tussen de trainingsdagen te kunnen blijven overnachten. Alles op landgoed De Horst ademt zelfontwikkeling!

Terug naar ervaringen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Steven Houkes, Communicatieadviseur Menzis
Deelnemer Communicatie met Impact

“Heerlijk om ’s avonds te kunnen blijven overnachten.”

Scroll up