“Ik heb de juiste tools gekregen”

News Detail

In mijn nieuwe functie kreeg ik een adviserende rol. Ik vond het lastig om de balans te vinden tussen adviseren en dwingend overkomen.

Tijdens de training ervaarde ik dat ik sterk was in het vertellen waar iets over gaat, en het formuleren van het advies, maar niet de juiste toon vond om iemand echt mee te krijgen. De trainer maakte hier een mooie metafoor van die me is bijgebleven. Wat spreekt meer aan? Je geeft een bos tulpen aan je vrouw en zegt: hier is een boeket Tulipa Liliaceae voor jou. Of je kijkt haar diep in de ogen en geeft haar de bos bloemen.

Ik heb nu effectieve tools gekregen en ben na de training zelf gaan experimenteren met mijn methoden. Ik zie dat advies nu beter wordt opgepakt en dat mensen het ook meer als iets van henzelf ervaren door de manier waarop ik het gesprek voer.

Ik ben enthousiast over de Baak door de persoonlijke behandeling, de luxe leslocaties, de zeer kundige trainers en natuurlijk de heerlijke koffie. Er hangt een heel bijzondere sfeer. Iedereen is gelijk en heeft hetzelfde doel: jezelf openstellen en daar beter van worden.

Terug naar ervaringen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Richard Pruimboom, Hoofd Elektrotechniek Kuijpers Utiliteit Zuid B.V.
Deelnemer Effectieve Persoonlijke Communicatie

“Ik zie dat mijn advies nu beter wordt opgepakt en anders wordt ervaren.”

Scroll up