Alumni evenement Leadership Entrepreneurship Advancement Program (LEAP)

Op vrijdagavond 23 september 2022 organiseren wij het alumni evenement voor de LEAP. Wil jij hier graag bij zijn? Meld je aan via onderstaand formulier!

Wat gaan we doen?
Op deze vrijdagavond maken we (opnieuw) kennis met elkaar na de coronajaren die veel hebben gevraagd op het gebied van leiderschap. Je kan de verbinding hernieuwen met je medecursisten of (voor het eerst) kennismaken met de Baak en ons meest senior leiderschapsprogramma.

Voor onze oud-deelnemers organiseren we een interessante sessie over één van de belangrijkste thema’s van deze periode: het klimaat. Met daarbij een grote focus op het tonen van leiderschap. Deze sessie zal geleid worden door klimaatcoach Maarten Hoogslag en trainer Sacha Kluvers.

Ben je als introducé door een oud-deelnemer meegevraagd naar deze avond? Dan hebben we een mooie sessie ter kennismaking met de Baak en het programma. Op onze eigenwijze Baakse wijze geven we je een voorproefje hoe een Baak-training eruitziet en nemen we je mee door het LEAP-concept. Het wordt een inspirerende avond! Benieuwd naar het programma? Lees hier meer over het programma.

We sluiten de avond af met een gezellige borrel en diner. Hier kun je bijpraten met de oud-deelnemers of nieuwe contacten opdoen!

Programma
  • 17:30 – 18:00 uur: Ontvangst
  • 18:00 – 18:30 uur: Gezamenlijke opening
  • 18: 30 – 20:00 uur: ‘Klimaatsessie met Maarten Hoogslag en Sacha Kluvers’ voor oud-deelnemers van de LEAP
  • 18:30 – 20:00 uur: ‘Kennismaken met de Baak' door Valentijn Ouwens voor introducés
  • 20:00 – 21:00 uur: Borrel met diner

Locatie
Blauw Gedicht - Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Aanmelden
Wil jij hier bij zijn? Meld je via onderstaand formulier gratis aan.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Scroll up