“Boeiende sessies die pasten bij dat moment.”

News Detail

Toen ik werd uitgeloot voor het management development traject, kreeg ik de mogelijkheid zelf een training te kiezen om mijn leiderschap te versterken. Tijdens een Proeverij van de Baak bleek de workshop Management van Mensen meteen goed te voelen.

Als je denkt en handelt als een technicus waarbij alles is op te lossen met geld en middelen kom je in de dagelijkse omgang wel eens bot over. Door de trainer zag ik in, dat ik eerst mijzelf moest leren kennen om zo anderen beter aan te kunnen voelen. Ik schrok best wel van de spiegel die me werd voorgehouden, maar het bleek ook dé manier om de wilskracht te krijgen om er iets aan te doen.

De trainingsstijl is erg persoonlijk. Geen kant-en-klare powerpoints, maar boeiende sessies die pasten bij dat moment. Er hing een ontspannen sfeer. Iedereen is gelijk en heeft hetzelfde doel: jezelf openstellen en daar beter van worden. Ik werd geraakt en heb er vrienden voor het leven gemaakt.
Ik ben me nu bewust van mijn houding en communicatie en kan veel beter aansluiten bij de ander. Het brengt me meer begrip en respect en een oplossing wordt sneller gevonden. Aansluitend op de training heb ik nog drie coachgesprekken gehad met als gevolg dat ik intern naar een functie ben geswitcht die beter bij mij past.

Terug naar ervaringen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Richard Pruimboom, Hoofd Elektrotechniek Kuijpers Utiliteit Zuid B.V.
Deelnemer Management van Mensen

“Geen powerpoints, maar boeiende sessies die pasten bij dat moment.”

Scroll up