“Ik wilde met technieken en tools een verdiepingsslag maken.”

News Detail

Ik heb als projectleider de afgelopen jaren veel op gevoel gedaan en wilde weten hoe ik met erkende/bewezen technieken en tools weer een verdiepingsslag kon maken. Bovendien wilde ik leren over de menskant van projecten, hoe belangen en krachtenvelden van invloed zijn op je project en de samenwerking.

Ik kende de Baak al van een eerdere training die nog steeds impact heeft. Ze gaan net wat verder, en dat past helemaal bij mijn leerstijl en drive.

In de training wordt veel gewerkt met games en rollenspellen, daardoor zie je direct het effect van je eigen rol en houding. Ik kon met ander gedrag oefenen en 'spelen' en ervaren wat dat voor effect had.

De opzet van de training vraagt openheid en is lekker dynamisch. Heel leerzaam en uiterst boeiend om te zien hoe goed de methode, de lesstof en de trainer elkaar versterken.
Omdat ik me nu beter ik kan leven in mijn stakeholders, ben ik andere gesprekken gaan voeren. Ik herken sneller wat er in een gesprek gebeurt en wat dit kan betekenen voor het project, de voortgang of dynamiek in het team. Ik ben me bewuster van mijn teamrol en hoe ik mijn talenten het best in kan zetten.

Naar andere ervaringen >

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Denise Dirksen-Lammertink, Projectleider/Senior Adviseur Rijkswaterstaat
Deelnemer Projectmanagement

“Ik herken sneller wat er in een gesprek gebeurt en wat dat betekent voor het project.”

Scroll up