De ZomerBaak 2021

  • Grensverleggend en persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke aandacht
  • Grensverleggend
  • De beste trainers
  • Gecertificeerd
Geef jezelf een inspirerende boost tijdens de ZomerBaak 2021. Tijdens de ZomerBaak geven we onze meest populaire trainingen in een compacte 4-daagse variant tegen een speciaal gereduceerd tarief. Meld je aan voor een training op een van de volgende startdata:

- 19 juli
- 26 juli
- 2 augustus
- 9 augustus
- 16 augustus
- 23 augustus

In dit intensieve trainingsprogramma ga je op zowel persoonlijk als professioneel vlak aan de slag met jezelf. Ga met ons mee op een high impact- reis vol inspiratie, leermogelijkheden, activiteiten en culinair genieten. De ZomerBaak vindt plaats op onze prachtige, bosrijke locatie: landgoed de Horst in Driebergen.

Een moment van bezinning: persoonlijk en professioneel
Je gaat aan de slag op één van onze inspirerende locaties waar je de rust en ruimte krijgt om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Jouw persoonlijke leervraag (of leerdoel) staat tijdens de training centraal. Onze trainers zullen je hierin begeleiden en we werken in kleine groepen. De trainingen wisselen we af met uitdagende en ontspannende activiteiten. Zo kun je meedoen aan sportieve onderdelen, een inhoudelijke inspiratieavond met keynotespeaker Arjen Banach* en er zijn veel mogelijkheden om (veilig) te netwerken. 

Kortom: jij krijgt een ideale mix van leren en verdiepen, (zelf)reflectie en ontspanning. We zitten tenslotte op één van de mooiste plekken van Nederland!

Keynotespeaker en organisatiefuturoloog Arjen Banach zal de inspiratieavond verzorgen tijdens de ZomerBaak.

Onze trainingen en locaties zijn aangepast op de RIVM-richtlijnen. Lees meer over onze corona maatregelen

Zie je geen mogelijkheden om aan de ZomerBaak deel te nemen? Niet getreurd, er staat ook een HersftBaak gepland op 11 oktober en 15 november. Vanaf augustus staan deze open voor aanmelding.

Kies de ZomerBaak-training die bij je past:

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Ja, ik wil advies

Bekijk hier een impressie van vorig jaar:

(Dit jaar houden wij 1,5 m afstand, dineren en ontbijten we alleen in kleine groepen en is er een aangepast side-programma!)

Scroll up