Ontwikkeltraject Prestatiegerichte Teams

News Detail

Ontwikkeltraject prestatiegerichte teams

Van zorgverzekeraars wordt gevraagd dat zij zorg toegankelijk en betaalbaar houden voor elke Nederlander. Dat is een steeds grotere uitdaging met de groeiende zorgvraag en oplopende kosten en vraagt om vernieuwing. Daarnaast merkte zorgverzekeraar CZ dat de organisatie – ondanks de grote betrokkenheid onder de medewerkers – verder kon versterken in de samenwerking. Daarom besloten zij dat het tijd was voor prestatiegerichte teams als middel om de strategie te realiseren.

De expertise voor een grootscheeps teamontwikkelingstraject was echter niet in huis. CZ ging op zoek naar een geschikte partner en vond die in de Baak. Onze adviseurs merken dat er bij organisaties steeds meer behoefte is aan creativiteit, flexibiliteit en ondernemerschap en zijn zodoende ook steeds vaker bezig met vragen, zoals ‘hoe zorg je voor een high performance organisatie?’ oftewel voor meer prestatiegerichtheid in een organisatie.

Met onze incompany trajecten kunnen we handen en voeten geven aan hoe je dit proces van de grond én ingebed krijgt in je organisatie. De overstap naar prestatiegericht werken is geen eenmalige interventie, maar gaat over organisatieontwikkeling. In onderstaand interview vertellen Joyce van Herk, Product Owner Leren & Ontwikkelen bij CZ, en Mariska Kemp-Ruiter en Edward Overzee Gallas van de Baak over het ontwikkeltraject prestatiegerichte teams. Hoe pak je dit aan? Waar houd je rekening mee? En wat zijn de ervaringen van CZ?

Lees het interview


Benieuwd naar de incompany mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via 071 - 3690302 of advies@debaak.nl.

Wij zijn de Baak. Het trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap. In onze intensieve trainingen combineren wij intellect, intuïtie en interactie. De groeiende complexiteit in organisaties vraagt om nieuwe benaderingen. Daarom leren we mensen hoe ze bewust en op elk moment de juiste combinatie van hun kwaliteiten en die van anderen kunnen inzetten om kansen te creëren.

Lees meer over incompany

Neem contact op voor advies over Incompany:

E-mail
incompany.aanvragen@debaak.nl

Ontwikkeltraject bij CZ Presentatiegerichte Teams

CZ logo.
Scroll up