“Voor mij was deze training het startpunt van mijn eigen ontwikkeling.”

News Detail

Ik werk bij een bedrijf dat sterk groeit en het team waar ik leiding aan geef, en het aantal rollen dat ik vervul, wordt daardoor ook steeds groter. Aangezien ik iemand met ambitie ben die graag goed wil presteren, besloot ik dat een training op het gebied van leiderschap goed bij mij zou passen. Na het volgen van de workshops tijdens de Proeverij wist ik dat High Performance Leadership goed aansloot.

Wat mij aansprak is dat de training begint bij ‘Wie ben jij?’ en ‘Wie wil jij zijn?’. Ik vond het belangrijk om op zoek te gaan naar mijzelf. Spannend ook, maar heel waardevol.

Ik leerde dingen over mezelf waar ik me niet bewust van was. Het maken van een leiderschapskompas en een biografie heeft hierbij erg geholpen. Leerzaam ook om casussen te kunnen oefenen met een acteur. De kwaliteit van de Baak voel je ook in de zorg van alles om de training heen; het eten, de zalen en het gastvrouw(/heer)schap.

Ik heb geleerd dat ik zaken soms te makkelijk laat lopen. Ik voel dat het niet goed zit, maar doe er niets mee omdat ik aardig gevonden wil worden. Ik wil authentieker durven zijn omdat ik ervan overtuigd ben dat ik dan een betere leider kan zijn.

Ik merkte ook dat ik eigenlijk altijd ‘aan’ sta. Van nature ben ik energiek en gedreven. Ik steek veel tijd in het overtuigen van de ander en mis soms de rust om te kijken wat er bij de ander gebeurt. Daar wil ik nu echt aanwerken, en heb concreet gemaakt hoe ik dat wil doen.

De training heeft me bewust gemaakt van mijn patronen en daardoor herken ik situaties sneller. Voor mij was deze training echt het startpunt van mijn eigen ontwikkeling. Het begin van een prachtige reis. 

Naar andere ervaringen >

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Rogier Soetens, Formule & Operations Manager bij Bakerstreet Holding BV
Deelnemer High Performance Leadership

“Ik ben een leukere leidinggevende geworden
die antwoorden veel meer uit het team laat komen en vooral aanvult.”

Scroll up