High Performance Leadership

Intro

Meer presteren met bevlogen medewerkers

 • Realiseer een positieve, veilige en resultaatgerichte sfeer in jouw team
 • Ontwikkel een leiderschapsstijl die zowel mens- als taakgericht is
 • Begrijp, waardeer en inspireer je medewerkers
 • Herken emoties en weet hier goed mee om te gaan
 • Ontwikkel ‘High Performance Competences’

Van werkdruk naar werkgeluk
Je voelt de druk oplopen: je moet meer resultaat behalen, soms zelfs met minder mensen. Nog harder werken? Nog harder leidinggeven? Dat is niet de oplossing, maar wat dan wel? Hoe kun je het beste uit jezelf en anderen halen om tot high performance te komen?

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl via een live sessie tijdens de Online Proeverij.

Veilige leer- en werkomgeving
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom werken we vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM.

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Investering

Duur
Start
Prijs (excl. BTW) Help

De prijs is excl. BTW. Vrijstelling van BTW is mogelijk, als je bedrijf geen BTW kan terug vorderen. Er komt dan 10% opslag bovenop de excl. BTW prijs, dit is voordeliger voor organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen dan de prijs incl. BTW. Vraag bij je financiële afdeling na of je moet kiezen voor Prijs excl. BTW of Prijs BTW vrij.

4.595,00
Arrangement Meer info

Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij de training voor koffie, thee, lunch, diner e.d.. De prijs is exclusief BTW en is onder voorbehoud van wijzigingen.

€ 332,16
Overnachten Meer info

Overnachten wordt aanbevolen. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te overnachten, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. In deze training onderga je namelijk een intensief proces waarin je leert en verandert. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van het kamertype.

€ 256,26

Beschrijving

Haal meer uit jezelf én je team

Je team zien, begrijpen, waarderen en inspireren om te komen tot topteamprestaties. Het klinkt zo logisch, maar de werkelijkheid is soms best ingewikkeld. Het is wel dé manier om uitstekende teamprestaties te kunnen halen. High Performance Leadership ontwikkelt samen met jou deze weg.

Bevlogen medewerkers in de praktijk

Bij High Performance Leaderschip werk je vanuit jouw eigen casus. Je bent niet alleen bezig met je persoonlijke ontwikkeling, maar realiseert 'high performance' in je team of organisatie door een nieuwe stijl van leidinggeven. Je leert om de balans te vinden tussen resultaat en relatie bij het aansturen van mensen. Je zorgt voor zichtbare resultaten op korte en lange termijn, bij jou en jouw team.

“Vernieuwend, verrassend en verrijkend. Een blijvende impact op de manier waarop je jezelf als leider blijvend kan ontwikkelen.”

De ideale combinatie tussen zacht en hard

Jouw emotionele intelligentie vormt de basis van de training. Verder kiezen we in de training voor 2 benaderingen. Eerst ga je in op de zachte ‘onderstroom’: je werkt aan een persoonlijk kompas en aan je eigen ‘ik’. Vervolgens werk je aan de ‘bovenstroom’. Daarbij gaat het om het behalen van concrete resultaten en aanbrengen van focus in wat je doet. Je bent niet alleen bezig met je persoonlijke ontwikkeling, maar realiseert ook een doorbraak op jouw afdeling en organisatie. Op die manier leer je om je team te begrijpen en te inspireren. Omdat je de dagelijkse praktijk erbij betrekt, draag je bij aan zichtbare resultaten op korte en lange termijn bij jezelf en jouw team.

“Mijn leiderschap heeft een krachtige inhoudelijke boost gekregen en mijn zelfvertrouwen in de rol van leider is enorm gegroeid.”

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.“Ik heb het programma als zeer waardevol ervaren. De interactie en het vertrouwen in de groep was hoog. Dit in combinatie met het programma, inhoudelijk en opbouw, en de cursusleiders maken deze training tot een verrijking van zowel op zakelijk alsook op persoonlijk gebied.”

Online Proeverij

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl tijdens een live sessie.

Meld je aan

Programma

Van onderstroom naar bovenstroom in 2 modules

High Performance Leaderschip bestaat uit 5 dagen, verdeeld over 2 modules. Voordat je aan de training begint, krijg je een coachingssessie om je leervraag uit te diepen.

“Door de waardevolle inzichten van het High Performance Leadership programma ben ik nog meer in staat om ziel en zakelijkheid te combineren”

Vooraf aan de modules:
Tijdens de coachingssessie van 1,5 uur bespreek je met een trainer je uitdagingen en verdiep je je leerdoelen. Daarnaast stemmen we samen af of je goed aansluit bij het deelnemersprofiel voor dit programma. Ook krijg je meer informatie over de inhoud van de verschillende modules.

Module 1: De ‘zachte’ onderstroom (3 dagen)

In deze module ga je aan de hand van 8 stappen op zoek naar de fundamentele drijfveren van jouw leiderschap. Wat zijn jouw waarden, wat is jouw visie? Waarvoor doe je het allemaal? Welke doelen streef je na? Je gaat oefenen in het ‘hier en nu’ en krijgt een korte, wetenschappelijke onderbouwing over hoe het emotionele brein werkt.

 • Ontwikkel jouw (onderstroom)competenties.
  1. Persoonlijk contact
  2. Persoonlijke groei
  3. Positieve feedback geven
  4. Zingeving
  5. Autonomie
  6. Visie

Tussendoor: ESCI 360° feedback
Rond module 1 zet je de ESCI 360° feedback uit in de organisatie. De ESCI-feedbacktool geeft inzicht in jouw emotionele intelligentie aan de hand van 12 competenties. Deze tool draagt bij aan het vergroten van je bewustzijn rondom jouw leiderschap en dient als input voor module 2.

Module 2: De ‘harde’ bovenstroom (2 dagen)
In module 2 besteden we aandacht aan hoe je in de praktijk kunt blijven leren om jouw high performance te versterken. We werken met jouw eigen casus en gaan in op de praktijk en jouw feitelijke rol binnen de organisatie.
 • Ontwikkel jouw (bovenstroom)competenties.
  1. Stuur op toegevoegde waarde
  2. Bepaal de scope van werkzaamheden
  3. Stel uitdagende, realistische doelen
  4. Zorg ervoor dat anderen de kans krijgen om hun doel te bereiken
  5. Spreek anderen aan op hun prestaties en gedrag

“Het programma zette mij aardig op mijn kop, maar dat vond plaats met een goede methodologie en werd goed begeleid.”


Logo_KornFerry_HayGroup

*De ESCI wordt in samenwerking met Korn Ferry Haygroup afgenomen. Korn Ferry HayGroup is vanaf het allereerste begin betrokken bij de onderzoeken van Daniel Goleman en Richard Boyatzis. De ESCI is onderdeel van het unieke partnership met HPL en tussen Korn Ferry Haygroup en de Baak.

Studiebelasting
Naast de opleidingsdagen dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van ongeveer 3 tot 8 procent van de duur van de gehele opleiding. Tussen de modules werk je aan huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten.

Tip: alles uit je training halen? Blijf overnachten!
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je tijdens de training leert rustig op je laten inwerken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Onze comfortabele hotelkamers zijn gewoon op onze trainingslocaties. In de prachtige, bosrijke omgeving of bij de ruisende zee kom je helemaal tot rust. Je reserveert de overnachtingen via het inschrijfformulier.

Coaching &Co: meer verdieping na jouw training
Wil je na jouw training verder leren? Schrijf je dan in voor Coaching &Co. Daarmee gaat jouw leerproces ook na de training door. Zo breng je jezelf en jouw organisatie verder!

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Voor wie

Past High Performance Leadership bij jou?

Deze training is voor:
Leidinggevenden, managers, senior projectleiders, senior coördinatoren, ondernemers, directeuren en CEO's.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in leidinggeven op stevig niveau of je bent een senior die sturing geeft aan projecten waar meerdere mensen bij betrokken zijn
 • Je hebt al wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan
 • Je bent bekend met zelfreflectie
 • Je hebt een specifieke vraag op het snijvlak van emoties en beter performancemanagement
 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau

“Intens, heftig, confronterend en zeer leerzaam. Een must voor elke leidinggevende.”

Samen leren
De groep bestaat uit 10 tot 12 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

Maatwerk voor jouw organisatie
Ben je op zoek naar deze training voor een incompany traject? Of wil je in gesprek met één van onze experts over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Onze adviseurs helpen je graag: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Het team

Deze toegewijde professionals zorgen ervoor dat de training voor jou een groot succes wordt!

Startdata

Plaatsen beschikbaar
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Reserveer een plek op de wachtlijst
Startdatum en planning Locatie Beschikbaar
08 feb 2022 - 17:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 08 feb 2022 - 17:00 uur

 • HPL 82 - module 1

  Datum
  08 feb 2022 - 17:00 uur  t/m  10 feb 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • HPL 82 - module 2

  Datum
  28 mrt 2022 - 09:00 uur  t/m  29 mrt 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
08 mrt 2022 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk 3 plekken Ja

Module planning 08 mrt 2022 - 17:00 uur

 • HPL 83 - module 1

  Datum
  08 mrt 2022 - 17:00 uur  t/m  10 mrt 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 83 - module 2

  Datum
  11 apr 2022 - 09:00 uur  t/m  12 apr 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
04 apr 2022 - 17:00 uur meer details minder details Driebergen 3 plekken Ja

Module planning 04 apr 2022 - 17:00 uur

 • HPL 84 - module 1

  Datum
  04 apr 2022 - 17:00 uur  t/m  06 apr 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • HPL 84 - module 2

  Datum
  19 mei 2022 - 09:00 uur  t/m  20 mei 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
11 mei 2022 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 11 mei 2022 - 17:00 uur

 • HPL 85 - module 1

  Datum
  11 mei 2022 - 17:00 uur  t/m  13 mei 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 85 - module 2

  Datum
  22 jun 2022 - 09:00 uur  t/m  23 jun 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
20 jun 2022 - 17:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 20 jun 2022 - 17:00 uur

 • HPL 86 - module 1

  Datum
  20 jun 2022 - 17:00 uur  t/m  22 jun 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • HPL 86 - module 2

  Datum
  24 aug 2022 - 09:00 uur  t/m  25 aug 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
14 sep 2022 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 14 sep 2022 - 17:00 uur

 • HPL 89 - module 1

  Datum
  14 sep 2022 - 17:00 uur  t/m  16 sep 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 89 - module 2

  Datum
  31 okt 2022 - 09:00 uur  t/m  01 nov 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
03 okt 2022 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 03 okt 2022 - 17:00 uur

 • HPL 90 - module 1

  Datum
  03 okt 2022 - 17:00 uur  t/m  05 okt 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 90 - module 2

  Datum
  23 nov 2022 - 09:00 uur  t/m  24 nov 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
08 nov 2022 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 08 nov 2022 - 17:00 uur

 • HPL 91 - module 1

  Datum
  08 nov 2022 - 17:00 uur  t/m  10 nov 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 91 - module 2

  Datum
  19 dec 2022 - 09:00 uur  t/m  20 dec 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
14 dec 2022 - 17:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 14 dec 2022 - 17:00 uur

 • HPL 92 - module 1

  Datum
  14 dec 2022 - 17:00 uur  t/m  16 dec 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • HPL 92 - module 2

  Datum
  23 jan 2023 - 09:00 uur  t/m  24 jan 2023 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen

Ervaringen

 • 100 van 100

  De oprechte interesse, warmte en betrokkenheid van de trainers, in combinatie met de unieke opzet van deze training zorgt voor een maximaal rendement. Enlightment.

 • 90 van 100

  Gedreven cursusleiders waarbij je snel je open durft te stellen door hun oprechte interesse in de mens die je bent.

 • 80 van 100

  Helend en zelflerend in een rustgevende omgeving

 • 80 van 100

  Een reframing van het efficiency en effectiviteitsparadigma, draagt juist bij tot het zijn van een high performance leader.

 • 80 van 100

  De HPL is voor mij een training waarin ik tot mezelf ben gekomen, door de interacties wordt je uitgedaagd om jezelf naar een hoger platform te brengen.

 • 80 van 100

  Prima training en prettige groep, ik miste wel wat scherpte en dieptegang.

 • 90 van 100

  Zeer zinvol en heeft een complete nieuwe blik gegeven op mijn eigen handelswijze

 • 90 van 100

  De training HPL gaat tot de kern van wie je bent.

 • 90 van 100

  Voor mij ontzettend leerzaam om te zien dat we allemaal worstelen met onze verschillende buitenkant, wat een verpakking is van een zelfde binnenkant.

 • 90 van 100

  Zo mooi hoe HPL me geholpen heeft nog verder inzicht te krijgen in wat ik al in me had.

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
Scroll up