Empty Page Section

Intro

Meer presteren met bevlogen medewerkers

 • Realiseer een positieve, veilige en resultaatgerichte sfeer in jouw team
 • Ontwikkel een leiderschapsstijl die zowel mens- als taakgericht is
 • Begrijp, waardeer en inspireer je medewerkers
 • Herken emoties en weet hier goed mee om te gaan
 • Ontwikkel ‘High Performance Competences’

Van werkdruk naar werkgeluk
Je voelt de druk oplopen: je moet meer resultaat behalen, soms zelfs met minder mensen. Nog harder werken? Nog harder leidinggeven? Dat is niet de oplossing, maar wat dan wel? Hoe kun je het beste uit jezelf en anderen halen om tot high performance te komen?

Gratis kennismaken met onze trainingen? Meld je aan voor de Baak Proeverij!

Investering

Duur
Prijs (exclusief btw) Help

De prijs is inclusief lesmateriaal en toebehoren en is excl. BTW als jouw organisatie BTW kan terug vorderen. Weet je niet zeker of jouw organisatie BTW kan terug vorderen? Vraag het na bij de financiële afdeling van jouw organisatie. De prijs is onder voorbehoud van wijzigingen.

4.195,00
Arrangement Meer info

Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij de training voor koffie, thee, lunch, diner e.d.. De prijs is exclusief BTW en is onder voorbehoud van wijzigingen.

€ 299,57
Overnachten (aanbevolen) Meer info

In deze training onderga je een intensief proces waarin je leert en verandert. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te blijven logeren, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. En zij met jou. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. Als je niet wenst te overnachten, dien je het bovenstaande vinkje weg te halen. De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van het kamertype.

€ 350,49

Beschrijving

Haal meer uit jezelf én je team


Je team zien, begrijpen, waarderen en inspireren om te komen tot topteamprestaties. Het klinkt zo logisch, maar de werkelijkheid is soms best ingewikkeld. Het is wel dé manier om uitstekende teamprestaties te kunnen halen. High Performance Leadership ontwikkelt samen met jou deze weg.

Bevlogen medewerkers in de praktijk

Bij High Performance Leaderschip werk je vanuit jouw eigen casus. Je bent niet alleen bezig met je persoonlijke ontwikkeling, maar realiseert 'high performance' in je team of organisatie door een nieuwe stijl van leidinggeven. Je leert om de balans te vinden tussen resultaat en relatie bij het aansturen van mensen. Je zorgt voor zichtbare resultaten op korte en lange termijn, bij jou en jouw team.

“Vernieuwend, verrassend en verrijkend. Een blijvende impact op de manier waarop je jezelf als leider blijvend kan ontwikkelen.”

De ideale combinatie tussen zacht en hard

Jouw emotionele intelligentie vormt de basis van de training. Verder kiezen we in de training voor 2 benaderingen. Eerst ga je in op de zachte ‘onderstroom’: je werkt aan een persoonlijk kompas en aan je eigen ‘ik’. Vervolgens werk je aan de ‘bovenstroom’. Daarbij gaat het om het behalen van concrete resultaten en aanbrengen van focus in wat je doet. Je bent niet alleen bezig met je persoonlijke ontwikkeling, maar realiseert ook een doorbraak op jouw afdeling en organisatie. Op die manier leer je om je team te begrijpen en te inspireren. Omdat je de dagelijkse praktijk erbij betrekt, draag je bij aan zichtbare resultaten op korte en lange termijn bij jezelf en jouw team.

“Mijn leiderschap heeft een krachtige inhoudelijke boost gekregen en mijn zelfvertrouwen in de rol van leider is enorm gegroeid.”“Ik heb het programma als zeer waardevol ervaren. De interactie en het vertrouwen in de groep was hoog. Dit in combinatie met het programma, inhoudelijk en opbouw, en de cursusleiders maken deze training tot een verrijking van zowel op zakelijk alsook op persoonlijk gebied.”


de Baak Proeverij

Training eerst ervaren voordat je de keuze maakt?

Lees meer

Whitepaper: High Performance Leadership

Haal het beste uit jezelf en anderen.

Naar het whitepaper

Programma

Van onderstroom naar bovenstroom in 2 modules


High Performance Leaderschip bestaat uit 2 modules, verdeeld over 11 dagdelen. Voordat je aan de training begint, krijg je een coachingssessie om je leervraag uit te diepen.

“Door de waardevolle inzichten van het High Performance Leadership programma ben ik nog meer in staat om ziel en zakelijkheid te combineren”

Vooraf aan de modules:
ESCI 360° feedback en coachingssessie. De ESCI-feedbacktool meet jouw emotionele intelligentie aan de hand van 12 competenties. Tijdens de coachingssessie van 1,5 uur bespreek je met een trainer de uitkomst en verdiep je je leerdoelen. Zo kan de trainer jou begeleiding op maat geven tijdens de modules.

Module 1: De ‘zachte’ onderstroom (3 dagen)

In deze module ga je aan de hand van 8 stappen op zoek naar de fundamentele drijfveren van jouw leiderschap. Wat zijn jouw waarden, wat is jouw visie? Waarvoor doe je het allemaal? Welke doelen streef je na? Je gaat oefenen in het ‘hier en nu’ en krijgt een korte, wetenschappelijke onderbouwing over hoe het emotionele brein werkt.

 • Ontwikkel jouw (onderstroom)competenties.
  1. Persoonlijk contact
  2. Persoonlijke groei
  3. Positieve feedback geven
  4. Zingeving
  5. Autonomie
  6. Visie

Tussendoor: ESCI 360° feedback
Tussen module 1 en module 2 zet je de ESCI 360° feedback uit in de organisatie. De ESCI-feedbacktool meet jouw emotionele intelligentie aan de hand van 12 competenties. Deze tool geeft meer inzicht in jouw leiderschap en dient als input voor module 2

Module 2: De ‘harde’ bovenstroom (2 dagen)
In module 2 besteden we aandacht aan hoe je in de praktijk kunt blijven leren om jouw high performance te versterken. We werken met jouw eigen casus en gaan in op de praktijk en jouw feitelijke rol binnen de organisatie.
 • Ontwikkel jouw (bovenstroom)competenties.
  1. Stuur op toegevoegde waarde
  2. Bepaal de scope van werkzaamheden
  3. Stel uitdagende, realistische doelen
  4. Zorg ervoor dat anderen de kans krijgen om hun doel te bereiken
  5. Spreek anderen aan op hun prestaties en gedrag

“Het programma zette mij aardig op mijn kop, maar dat vond plaats met een goede methodologie en werd goed begeleid.”


Logo_KornFerry_HayGroup

*De ESCI wordt in samenwerking met Korn Ferry Haygroup afgenomen. Korn Ferry HayGroup is vanaf het allereerste begin betrokken bij de onderzoeken van Daniel Goleman en Richard Boyatzis. De ESCI is onderdeel van het unieke partnership met HPL en tussen Korn Ferry Haygroup en de Baak.

Studiebelasting
Naast de opleidingsdagen dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van ongeveer 3 tot 8 procent van de duur van de gehele opleiding. Tussen de modules werk je aan huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten.

Tip: alles uit je training halen? Blijf overnachten!
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je tijdens de training leert rustig op je laten inwerken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Onze comfortabele hotelkamers zijn gewoon op onze trainingslocaties. In de prachtige, bosrijke omgeving of bij de ruisende zee kom je helemaal tot rust. Je reserveert de overnachtingen via het inschrijfformulier.

Coaching &Co: meer verdieping na jouw training
Wil je na jouw training verder leren? Schrijf je dan in voor Coaching &Co. Daarmee gaat jouw leerproces ook na de training door. Zo breng je jezelf en jouw organisatie verder!

Meer weten? Bel gerust onze adviseurs
Soms weet je niet precies wat jouw leervraag is. Wil je weten of deze training geschikt voor je is? Onze adviseurs helpen je graag: advies@debaak.nl | 0343-556369

Voor wie

Past High Performance Leadership bij jou?


Deze training is voor:
Leidinggevenden, managers, senior projectleiders, senior coördinatoren, directeuren en CEO's.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in leidinggeven op stevig niveau of je bent een senior die sturing geeft aan projecten waar meerdere mensen bij betrokken zijn
 • Je hebt al wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan
 • Je bent bekend met zelfreflectie
 • Je hebt een specifieke vraag op het snijvlak van emoties en beter performancemanagement
 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau

“Intens, heftig, confronterend en zeer leerzaam. Een must voor elke leidinggevende.”

Samen leren
De groep bestaat uit 10 tot 12 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

Maatwerk voor jouw organisatie
Ben je op zoek naar deze training voor een incompany traject? Of wil je in gesprek met één van onze experts over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Onze adviseurs helpen je graag: advies@debaak.nl | 0343-556369.


Het team

Deze toegewijde professionals zorgen ervoor dat de training voor jou een groot succes wordt!

Startdata

Nog plaatsen beschikbaar
Nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Er bestaat een wachtlijst, neem contact op met ons via 0343-556369
Startdatum en planning Locatie Beschikbaar
02 apr 2019 - 17:00 uur meer details minder details de Baak Noordwijk 1 plek Ja

Module planning 02 apr 2019 - 17:00 uur

 • HPL 44 - Module 1

  Datum
  02 apr 2019 - 17:00 uur  t/m  04 apr 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • HPL 44 - Module 2

  Datum
  20 jun 2019 - 09:00 uur  t/m  21 jun 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
27 mei 2019 - 17:00 uur meer details minder details de Baak Driebergen Ja

Module planning 27 mei 2019 - 17:00 uur

 • HPL 45 - Module 1

  Datum
  27 mei 2019 - 17:00 uur  t/m  29 mei 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen
 • HPL 45 - Module 2

  Datum
  25 jun 2019 - 09:00 uur  t/m  26 jun 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen
05 jun 2019 - 17:00 uur meer details minder details de Baak Noordwijk Ja

Module planning 05 jun 2019 - 17:00 uur

 • HPL 46 - Module 1

  Datum
  05 jun 2019 - 17:00 uur  t/m  07 jun 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • HPL 46 - Module 2

  Datum
  04 jul 2019 - 09:00 uur  t/m  05 jul 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
27 aug 2019 - 17:00 uur meer details minder details de Baak Noordwijk Ja

Module planning 27 aug 2019 - 17:00 uur

 • HPL 47 - Module 1

  Datum
  27 aug 2019 - 17:00 uur  t/m  29 aug 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • HPL 47 - Module 2

  Datum
  08 okt 2019 - 09:00 uur  t/m  09 okt 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
02 okt 2019 - 17:00 uur meer details minder details de Baak Noordwijk Ja

Module planning 02 okt 2019 - 17:00 uur

 • HPL 48 - Module 1

  Datum
  02 okt 2019 - 17:00 uur  t/m  04 okt 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • HPL 48 - Module 2

  Datum
  31 okt 2019 - 09:00 uur  t/m  01 nov 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk

Ervaringen

 • 80 van 100

  Inzicht in eigen rol en welke acties nodig zijn om jezelf te verbeteren

 • 80 van 100

  inspirerend en reflectief

 • 90 van 100

  door vanuit je eigen ik te werken creëer je high performance en maakt je impact op je omgeving

 • 80 van 100

  Wie zichzelf kent, kent zijn medewerkers.

 • 80 van 100

  Inzicht in mijn eigen waarneming en handelen gekregen

 • 90 van 100

  Deze training heeft me geholpen om door te dringen tot een diepere laag van m'n bewustzijn om te reflecteren en ingrijpen op m'n functioneren en persoonlijkheid op een andere manier dan ik tot nu toe vanuit mezelf heb kunnen doen.

 • 100 van 100

  Een intense spiegel en gids, om zodoende dicht bij jezelf te kunnen blijven voor een authentieke manier van leidinggeven.

 • 80 van 100

  Intensief en zeer persoonlijk.

 • 100 van 100

  De training is voor mij zeer waardevol geweest door de saamhorigheid, veiligheid en vertrouwen van de groep.

 • 90 van 100

  Zeer prettig, veilige omgeving om persoonlijke ervaringen te delen

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • Van stress naar flow

  Artikel

  Flow is de staat waarin alles moeiteloos lijkt. Alles gaat vloeiend, je bent helemaal aanwezig en ‘open’ in het moment. Je maakt je geen zorgen omdat je zo geconcentreerd bezig bent, er is een bijzonder geluksgevoel. Daarnaast is er een veranderde beleving van tijd. Wanneer je samen met anderen in de flow bent, wordt er efficiënt, innovatief en doelgericht gepresteerd. Er heerst een prettig soort enthousiasme waarin mensen elkaar telkens stimuleren en uitdagen om het beter te doen. Hoe krijg je jouw team of organisatie in de flow?

  Lees meer...

 • 'High Performance moet je niet willen worden, maar zijn.'

  High Performance verwacht je niet direct bij een zorginstelling voor mensen met (licht) verstandelijke en meervoudige beperkingen, maar de cijfers van de J.P. van den Bent Stichting liegen er niet om: genomineerd voor beste werkgever 2014, 2.200 medewerkers over 170 locaties in Friesland, Overijssel, Twente en Gelderland met een omzet van €97 miljoen, geen vreemd vermogen en €54 miljoen cash op de bank.

  Lees meer...

Scroll up