High Performance Leadership

Empty Page Section

Intro

Meer presteren met bevlogen medewerkers

 • Realiseer een positieve, veilige en resultaatgerichte sfeer in jouw team
 • Ontwikkel een leiderschapsstijl die zowel mens- als taakgericht is
 • Begrijp, waardeer en inspireer je medewerkers
 • Herken emoties en weet hier goed mee om te gaan
 • Ontwikkel ‘High Performance Competences’

Van werkdruk naar werkgeluk
Je voelt de druk oplopen: je moet meer resultaat behalen, soms zelfs met minder mensen. Nog harder werken? Nog harder leidinggeven? Dat is niet de oplossing, maar wat dan wel? Hoe kun je het beste uit jezelf en anderen halen om tot high performance te komen?

Gratis kennismaken met onze trainingen? Meld je aan voor de Baak Proeverij!

Investering

Duur
Start
Prijs (excl. BTW) Help

De prijs is excl. BTW. Vrijstelling van BTW is mogelijk, als je bedrijf geen BTW kan terug vorderen. Er komt dan 10% opslag bovenop de excl. BTW prijs, dit is voordeliger voor organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen dan de prijs incl. BTW. Vraag bij je financiële afdeling na of je moet kiezen voor Prijs excl. BTW of Prijs BTW vrij.

4.195,00
Arrangement Meer info

Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij de training voor koffie, thee, lunch, diner e.d.. De prijs is exclusief BTW en is onder voorbehoud van wijzigingen.

€ 299,57
Overnachten Meer info

Overnachten wordt aanbevolen. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te overnachten, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. In deze training onderga je namelijk een intensief proces waarin je leert en verandert. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van het kamertype.

€ 231,87

Beschrijving

Haal meer uit jezelf én je team


Je team zien, begrijpen, waarderen en inspireren om te komen tot topteamprestaties. Het klinkt zo logisch, maar de werkelijkheid is soms best ingewikkeld. Het is wel dé manier om uitstekende teamprestaties te kunnen halen. High Performance Leadership ontwikkelt samen met jou deze weg.

Bevlogen medewerkers in de praktijk

Bij High Performance Leaderschip werk je vanuit jouw eigen casus. Je bent niet alleen bezig met je persoonlijke ontwikkeling, maar realiseert 'high performance' in je team of organisatie door een nieuwe stijl van leidinggeven. Je leert om de balans te vinden tussen resultaat en relatie bij het aansturen van mensen. Je zorgt voor zichtbare resultaten op korte en lange termijn, bij jou en jouw team.

“Vernieuwend, verrassend en verrijkend. Een blijvende impact op de manier waarop je jezelf als leider blijvend kan ontwikkelen.”

De ideale combinatie tussen zacht en hard

Jouw emotionele intelligentie vormt de basis van de training. Verder kiezen we in de training voor 2 benaderingen. Eerst ga je in op de zachte ‘onderstroom’: je werkt aan een persoonlijk kompas en aan je eigen ‘ik’. Vervolgens werk je aan de ‘bovenstroom’. Daarbij gaat het om het behalen van concrete resultaten en aanbrengen van focus in wat je doet. Je bent niet alleen bezig met je persoonlijke ontwikkeling, maar realiseert ook een doorbraak op jouw afdeling en organisatie. Op die manier leer je om je team te begrijpen en te inspireren. Omdat je de dagelijkse praktijk erbij betrekt, draag je bij aan zichtbare resultaten op korte en lange termijn bij jezelf en jouw team.

“Mijn leiderschap heeft een krachtige inhoudelijke boost gekregen en mijn zelfvertrouwen in de rol van leider is enorm gegroeid.”“Ik heb het programma als zeer waardevol ervaren. De interactie en het vertrouwen in de groep was hoog. Dit in combinatie met het programma, inhoudelijk en opbouw, en de cursusleiders maken deze training tot een verrijking van zowel op zakelijk alsook op persoonlijk gebied.”


de Baak Proeverij

Training eerst ervaren voordat je de keuze maakt?

Lees meer

Programma

Van onderstroom naar bovenstroom in 2 modules


High Performance Leaderschip bestaat uit 5 dagen, verdeeld over 2 modules. Voordat je aan de training begint, krijg je een coachingssessie om je leervraag uit te diepen.

“Door de waardevolle inzichten van het High Performance Leadership programma ben ik nog meer in staat om ziel en zakelijkheid te combineren”

Vooraf aan de modules:
ESCI 360° feedback en coachingssessie. De ESCI-feedbacktool meet jouw emotionele intelligentie aan de hand van 12 competenties. Tijdens de coachingssessie van 1,5 uur bespreek je met een trainer de uitkomst en verdiep je je leerdoelen. Zo kan de trainer jou begeleiding op maat geven tijdens de modules.

Module 1: De ‘zachte’ onderstroom (3 dagen)

In deze module ga je aan de hand van 8 stappen op zoek naar de fundamentele drijfveren van jouw leiderschap. Wat zijn jouw waarden, wat is jouw visie? Waarvoor doe je het allemaal? Welke doelen streef je na? Je gaat oefenen in het ‘hier en nu’ en krijgt een korte, wetenschappelijke onderbouwing over hoe het emotionele brein werkt.

 • Ontwikkel jouw (onderstroom)competenties.
  1. Persoonlijk contact
  2. Persoonlijke groei
  3. Positieve feedback geven
  4. Zingeving
  5. Autonomie
  6. Visie

Tussendoor: ESCI 360° feedback
Tussen module 1 en module 2 zet je de ESCI 360° feedback uit in de organisatie. De ESCI-feedbacktool meet jouw emotionele intelligentie aan de hand van 12 competenties. Deze tool geeft meer inzicht in jouw leiderschap en dient als input voor module 2

Module 2: De ‘harde’ bovenstroom (2 dagen)
In module 2 besteden we aandacht aan hoe je in de praktijk kunt blijven leren om jouw high performance te versterken. We werken met jouw eigen casus en gaan in op de praktijk en jouw feitelijke rol binnen de organisatie.
 • Ontwikkel jouw (bovenstroom)competenties.
  1. Stuur op toegevoegde waarde
  2. Bepaal de scope van werkzaamheden
  3. Stel uitdagende, realistische doelen
  4. Zorg ervoor dat anderen de kans krijgen om hun doel te bereiken
  5. Spreek anderen aan op hun prestaties en gedrag

“Het programma zette mij aardig op mijn kop, maar dat vond plaats met een goede methodologie en werd goed begeleid.”


Logo_KornFerry_HayGroup

*De ESCI wordt in samenwerking met Korn Ferry Haygroup afgenomen. Korn Ferry HayGroup is vanaf het allereerste begin betrokken bij de onderzoeken van Daniel Goleman en Richard Boyatzis. De ESCI is onderdeel van het unieke partnership met HPL en tussen Korn Ferry Haygroup en de Baak.

Studiebelasting
Naast de opleidingsdagen dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van ongeveer 3 tot 8 procent van de duur van de gehele opleiding. Tussen de modules werk je aan huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten.

Tip: alles uit je training halen? Blijf overnachten!
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je tijdens de training leert rustig op je laten inwerken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Onze comfortabele hotelkamers zijn gewoon op onze trainingslocaties. In de prachtige, bosrijke omgeving of bij de ruisende zee kom je helemaal tot rust. Je reserveert de overnachtingen via het inschrijfformulier.

Coaching &Co: meer verdieping na jouw training
Wil je na jouw training verder leren? Schrijf je dan in voor Coaching &Co. Daarmee gaat jouw leerproces ook na de training door. Zo breng je jezelf en jouw organisatie verder!

Meer weten? Bel gerust onze adviseurs
Soms weet je niet precies wat jouw leervraag is. Wil je weten of deze training geschikt voor je is? Onze adviseurs helpen je graag: advies@debaak.nl | 0343-556369

Voor wie

Past High Performance Leadership bij jou?


Deze training is voor:
Leidinggevenden, managers, senior projectleiders, senior coördinatoren, directeuren en CEO's.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in leidinggeven op stevig niveau of je bent een senior die sturing geeft aan projecten waar meerdere mensen bij betrokken zijn
 • Je hebt al wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan
 • Je bent bekend met zelfreflectie
 • Je hebt een specifieke vraag op het snijvlak van emoties en beter performancemanagement
 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau

“Intens, heftig, confronterend en zeer leerzaam. Een must voor elke leidinggevende.”

Samen leren
De groep bestaat uit 10 tot 12 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

Maatwerk voor jouw organisatie
Ben je op zoek naar deze training voor een incompany traject? Of wil je in gesprek met één van onze experts over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Onze adviseurs helpen je graag: advies@debaak.nl | 0343-556369.


Het team

Deze toegewijde professionals zorgen ervoor dat de training voor jou een groot succes wordt!

Startdata

Plaatsen beschikbaar
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Reserveer een plek op de wachtlijst
Startdatum en planning Locatie Beschikbaar
21 okt 2019 - 17:00 uur meer details minder details Driebergen 3 plekken Ja

Module planning 21 okt 2019 - 17:00 uur

 • HPL 49 - Module 1

  Datum
  21 okt 2019 - 17:00 uur  t/m  23 okt 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • HPL 49 - Module 2

  Datum
  02 dec 2019 - 09:00 uur  t/m  03 dec 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
30 okt 2019 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 30 okt 2019 - 17:00 uur

 • HPL 52 - Module 1

  Datum
  30 okt 2019 - 17:00 uur  t/m  01 nov 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 52 - Module 2

  Datum
  25 nov 2019 - 09:00 uur  t/m  26 nov 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
12 nov 2019 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk 2 plekken Ja

Module planning 12 nov 2019 - 17:00 uur

 • HPL 50 - Module 1

  Datum
  12 nov 2019 - 17:00 uur  t/m  14 nov 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 50 - Module 2

  Datum
  18 dec 2019 - 09:00 uur  t/m  19 dec 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
02 dec 2019 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 02 dec 2019 - 17:00 uur

 • HPL 51 - Module 1

  Datum
  02 dec 2019 - 17:00 uur  t/m  04 dec 2019 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 51 - Module 2

  Datum
  09 jan 2020 - 09:00 uur  t/m  10 jan 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
06 jan 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 06 jan 2020 - 17:00 uur

 • HPL 55 - Module 1

  Datum
  06 jan 2020 - 17:00 uur  t/m  08 jan 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 55 - Module 2

  Datum
  10 feb 2020 - 09:00 uur  t/m  11 feb 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
03 feb 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 03 feb 2020 - 17:00 uur

 • HPL 56 - Module 1

  Datum
  03 feb 2020 - 17:00 uur  t/m  05 feb 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 56 - Module 2

  Datum
  05 mrt 2020 - 09:00 uur  t/m  06 mrt 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
19 feb 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 19 feb 2020 - 17:00 uur

 • HPL 57 - Module 1

  Datum
  19 feb 2020 - 17:00 uur  t/m  21 feb 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 57 - Module 2

  Datum
  02 apr 2020 - 09:00 uur  t/m  03 apr 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
11 mrt 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 11 mrt 2020 - 17:00 uur

 • HPL 58 - Module 1

  Datum
  11 mrt 2020 - 17:00 uur  t/m  13 mrt 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 58 - Module 2

  Datum
  14 apr 2020 - 09:00 uur  t/m  15 apr 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
13 mei 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 13 mei 2020 - 17:00 uur

 • HPL 59 - Module 1

  Datum
  13 mei 2020 - 17:00 uur  t/m  15 mei 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 59 - Module 2

  Datum
  18 jun 2020 - 09:00 uur  t/m  19 jun 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
25 mei 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 25 mei 2020 - 17:00 uur

 • HPL 60 - Module 1

  Datum
  25 mei 2020 - 17:00 uur  t/m  27 mei 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 60 - Module 2

  Datum
  02 jul 2020 - 09:00 uur  t/m  03 jul 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
08 jun 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 08 jun 2020 - 17:00 uur

 • HPL 61 - Module 1

  Datum
  08 jun 2020 - 17:00 uur  t/m  10 jun 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 61 - Module 2

  Datum
  15 jul 2020 - 09:00 uur  t/m  16 jul 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
14 sep 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 14 sep 2020 - 17:00 uur

 • HPL 62 - Module 1

  Datum
  14 sep 2020 - 17:00 uur  t/m  16 sep 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 62 - Module 2

  Datum
  02 nov 2020 - 09:00 uur  t/m  03 nov 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
21 sep 2020 - 17:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 21 sep 2020 - 17:00 uur

 • HPL 63 - Module 1

  Datum
  21 sep 2020 - 17:00 uur  t/m  23 sep 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • HPL 63 - Module 2

  Datum
  26 okt 2020 - 09:00 uur  t/m  27 okt 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
29 sep 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 29 sep 2020 - 17:00 uur

 • HPL 64 - Module 1

  Datum
  29 sep 2020 - 17:00 uur  t/m  01 okt 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 64 - Module 2

  Datum
  12 nov 2020 - 09:00 uur  t/m  13 nov 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
19 okt 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 19 okt 2020 - 17:00 uur

 • HPL 67 - Module 1

  Datum
  19 okt 2020 - 17:00 uur  t/m  21 okt 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 67 - Module 2

  Datum
  09 dec 2020 - 09:00 uur  t/m  10 dec 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
28 okt 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 28 okt 2020 - 17:00 uur

 • HPL 65 - Module 1

  Datum
  28 okt 2020 - 17:00 uur  t/m  30 okt 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 65 - Module 2

  Datum
  10 dec 2020 - 09:00 uur  t/m  11 dec 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
09 nov 2020 - 17:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 09 nov 2020 - 17:00 uur

 • HPL 66 - Module 1

  Datum
  09 nov 2020 - 17:00 uur  t/m  11 nov 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • HPL 66 - Module 2

  Datum
  17 dec 2020 - 09:00 uur  t/m  18 dec 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
25 nov 2020 - 17:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 25 nov 2020 - 17:00 uur

 • HPL 68 - Module 1

  Datum
  25 nov 2020 - 17:00 uur  t/m  27 nov 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • HPL 68 - Module 2

  Datum
  21 jan 2021 - 09:00 uur  t/m  22 jan 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
14 dec 2020 - 17:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 14 dec 2020 - 17:00 uur

 • HPL 69 - Module 1

  Datum
  14 dec 2020 - 17:00 uur  t/m  16 dec 2020 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • HPL 69 - Module 2

  Datum
  14 jan 2021 - 09:00 uur  t/m  15 jan 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen

Ervaringen

 • 100 van 100

  Een warm bad met een scherpe spiegel

 • 90 van 100

  Boost voor nieuwe stap in het ontdekken van mijzelf

 • 100 van 100

  Geweldige mooi ervaring met heel veel leermomenten, dank aan de twee trainers

 • 90 van 100

  Als een prachtige reis met een geweldige begeleiding en reisgenoten die elkaar onderweg allemaal een stukje inzicht van en in zichzelf hebben gegeven

 • 100 van 100

  Fantastisch.

 • 80 van 100

  Zeer waardevol en leerzaam waarbij ik ingrediënten aangereikt heb gekregen om een goede mix van het menselijke en taakgerichte doen en denken te maken.

 • 80 van 100

  Een intensieve training die je diep naar binnen laat kijken

 • 90 van 100

  Het was een achtbaan van emoties en leermomenten, die eindigde in een warm bad. Ringo Verdoorn

 • 100 van 100

  Indrukwekkend en onverwacht resultaat

 • 80 van 100

  waardevol

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
Scroll up