“De keuze was snel gemaakt toen ik zag welke trainers en expertdocenten deze training gaven.”

News Detail

In mijn werkomgeving is 1-op-1 coaching net zo belangrijk als het goed werken met teams. In beide interactievormen kun je ervoor zorgen dat collega’s groeien en het beste uit zichzelf kunnen halen. Als dat lukt, ben ik een gelukkig mens. De 1-op-1 coachervaring heb ik opgedaan tijdens de opleiding Coach Practitioner bij het Europees Instituut (dochter van de Baak). Ik zocht een verdieping op het gebied van teamcoaching. De keuze was snel gemaakt toen ik zag welke trainers en expertdocenten ‘Van Manager naar Teamcoach’ verzorgen.

De training heeft mij op een aantal niveaus weer een stap verder gebracht en bestaande goede punten extra bekrachtigd. Omdat we na iedere sessie reflectieopdrachten meekregen, leer je dus op veel meer momenten dan de 6 trainingsdagen. Ik leerde veel door de spiegel die me werd voorgehouden en van het leerproces van de andere deelnemers. Ik denk nog regelmatig als geheugensteuntje terug aan de feedback die ik van de deelnemers kreeg op mijn interactie met directe collega’s op mijn werk. 

De groep bestond uit leuke mensen met zeer diverse achtergronden en was van hoog niveau. Het voelde al heel snel heel vertrouwd en dat kwam natuurlijk ook door de rol van de trainer. Ik vond het een mooie mix van theorie, praktijk en actief leren.

Naar andere ervaringen >

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Bernard Lensink - General Manager Landgoed Duin & Kruidberg
Deelnemer Teamleiderschap

“Als collega’s groeien en het beste uit zichzelf kunnen halen, ben ik een gelukkig mens.”

Scroll up