“Ik doorzie veel beter welke processen er lopen.”

News Detail

Binnen ons bedrijf zijn we overgegaan op Agile werken. De rol van de traditionele leidinggevende is daardoor vervallen. Voor mij was dat een mooie stimulans om eens verder te kijken naar de rol die ik dan zelf wilde pakken. Deze training sloot daar perfect bij aan.
 
Ik kijk met veel plezier terug op de training. Een prettige groep en zeer goede trainers. De afwisseling van theorie en praktijkvoorbeelden (vanuit de trainers maar ook vanuit de deelnemers) maakte dat de dagen voorbij vlogen en dat ik altijd weer zin had in de volgende dag.

In de training was veel ruimte voor interactie en de trainer voelde goed aan wat de groep nodig had. Door de feedback die ik kreeg, zag ik in dat een wat opener houding bij mezelf me meer interactie met mijn omgeving opleverde.

Sommige inzichten die ik kreeg, komen nog dagelijks voorbij. Ik kijk op een andere manier naar mijn teams en doorzie beter welke processen er lopen. Ook accepteer ik nu dat het soms even wringt, maar dat dat positief werkt, of zelfs nodig kan zijn, voor het teamproces.

Naar andere ervaringen >

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Nienke Bulten – van der Sluis, Product Owner, Master Scrummaster en Ontwikkelcoach bij Alliander
Deelnemer Teamleiderschap

“De afwisseling van theorie en praktijk
maakte dat de dagen voorbijvlogen.

Scroll up