Herken de druppel

Empty Page Section

Check je werkstress

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde ziektes.

Jaarlijks organiseert de overheid de 'Week van de werkstress'. De Baak is partner van deze overheidscampagne. In onze trainingen leer je om professioneel én persoonlijk effectiever te worden.

Wil jij signalen van negatieve stress leren herkennen en voorkomen dat je uit balans raakt? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij onze trainingen Persoonlijke Kracht en Perfectionist en in je Kracht.

Gesprekskaarten
Regelmatig met elkaar in gesprek gaan, helpt de bewustwording en het doorbreken van het taboe op werkstress. Maak hiervoor gebruik van gesprekskaarten en begin met een goed gesprek! Wij geven 18 gesprekskaarten weg. Ben je hierin geïnteresseerd? Vul dan voor 17 november het onderstaande formulier in en wie weet ontvang jij binnenkort de kaarten.

Scrol ook naar beneden voor meer inspiratie over werkstress, bevlogenheid en persoonlijke ontwikkeling.

LogoWeekVanDeWerkstress_2017

Empty Page Section

 • teaser_debaak_0001

  Positief aan de slag!

  Artikel

  Professionals in welke sector dan ook zijn veelal gericht op wat er misloopt in iemands leven en hoe je iemand weer op het goede spoor kunt zetten. Ook op de werkvloer gebeurt dat maar al te vaak. Maar het kan ook anders, waardoor dit soort begeleiding niet eens meer nodig is.

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0039

  Tussen bevlogenheid en burn-out

  Artikel

  De kans is groot dat je de afgelopen tijd trainingen bent tegengekomen over bevlogenheid en werkgeluk. Dat aanbod is – zowel voor werkgever als werknemer – om meerdere redenen aantrekkelijk. Maar er is ook een keerzijde: stress omdat je niet ophoudt met werken. Lees meer en ontdek 9 manieren om wel bevlogen te werken maar zonder stress.

  Lees meer...

 • header_0011

  Je werkleven in eigen hand

  Artikel

  Dat optimaal presteren in je werk hetzelfde zou zijn als continu 110% ergens voor gaan, is een illusie. Dat weet je. Je bent je bewust dat het op peil houden van je accu een noodzakelijkheid is, maar hoe vind je de balans tussen gas geven en rust houden? Hoe kan je stevig blijven staan binnen de hectiek van je omgeving? Werken aan je Persoonlijke Kracht helpt je hierbij!

  Lees meer...

 • Eerste hulp bij een dreigende burn out

  Artikel

  Wat zijn signalen van (beginnende) burn-out? Wat kun je eraan doen als leidinggevende en als medewerker om het niet zover te laten komen? Burn-out wordt gekenmerkt door extreme vermoeidheid (uitputting), afstand nemen van het werk (distantie) en weinig vertrouwen in het eigen kunnen (verminderde competentie).

  Lees meer...

Scroll up