Empty Page Section

Check je werkstress

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde ziektes.

Jaarlijks organiseert de overheid de Week van de werkstress. De Baak is partner van de overheidscampagne "Herken de druppel - Check je werkstress".

Empty Page Section

 • teaser_0002

  Coaching

  De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten bij bijvoorbeeld een veranderingstraject of teamontwikkeling. Of voor wie zijn interne coachnetwerk wil professionaliseren.

  Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Het doel: beter functioneren van organisaties, teams en individuen; vanuit eigen kracht, met plezier in je werk.

  Lees meer...

 • Inspiratie

  Inspiratie

  Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers en jijzelf gezond en met plezier naar het werk blijven gaan? Maak werkstress bespreekbaar binnen je team en laat je inspireren via de webinars en artikelen of doe de test.

  Lees meer...

 • teaser_0024

  Verdiepend Coachen bij werkstress en burn-out

  Coachen

  Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde (psychische) ziektes. Dat is alarmerend. Wie stress op het werk succesvol aanpakt, zorgt voor meer werkplezier en minder ziekteverzuim. Zeker in preventieve zin kunnen coaches een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van burn-out.

  Beschik jij als coach over alle kwaliteiten om op vragen rond werkstress, overspannenheid, burn-out en werkverslaving een professioneel antwoord te geven? Dat vraagt namelijk specifieke expertise. De praktijkgerichte vervolgopleiding 'Coachen bij werkstress en burn-out" biedt alle ruimte om je hierin te professionaliseren. Je verwerft specifieke kennis van deze problematiek en bruikbare tools zodat je coachees op vakkundige wijze kunt begeleiden.

  Programma

  • 5 Dagen praktijktraining
  • Werkcollege 
  • Coachingstraject
  • Intervisie
  • Persoonlijke begeleiding door de trainer
  • Elevator pitch

  Investering

  Standaard tarief : € 2.730,-- (wanneer de werkgever betaalt)
  Gereduceerd tarief : € 2.275,-- (voor particulieren)

  Deze opleiding wordt verzorgd door onze dochteronderneming het Europees Instituut de Baak. Uitgebreide informatie en startdata vind je op hun website.

  Start

  4 november 2017
  Lees meer...

Scroll up