Hero

Empty Page Section

Je bent een echte professional, goed in je vak, vol ideeën en je wilt meer bereiken. Toch houdt iets je tegen. Maar wat? De manier waarop je naar jezelf, je omgeving en de wereld kijkt, bepaalt hoe jij er middenin staat. Dus wat zie je? Zie je wel alles wat je kunt zien? De trainingen van de Baak geven je meer inzicht in je patronen, overtuigingen, je sterke én je zwakke punten. Maar ook in wat er zich binnen jouw organisatie afspeelt. Hoe mensen functioneren en hoe je ze mee krijgt. Je kijkt vanuit een ander perspectief naar jouw situatie. Hierdoor zie je nieuwe oplossingen en kun je verder, op een manier die past bij jouw authentieke zelf.

Wil jij ook meer inzicht als professional, zodat je nieuwe stappen kunt zetten? Bekijk dan onze trainingen:

Persoonlijke Ontwikkeling
Communicatie
Beïnvloeden en Veranderen

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

de Baak Proeverij

Training eerst ervaren voordat je de keuze maakt?

Lees meer

Whitepaper: Verdorie! Wie heeft hier de regie?

Over jezelf blijven tijdens het werk in contact met anderen.

Naar het whitepaper

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • teaser_debaak_0071

  Wat je als projectmanager moet weten voor projectsucces

  Artikel

  Als projectmanager draag je veel verantwoordelijkheid voor het slagen van een project. Je wilt zo snel mogelijk naar een goed resultaat waarbij het beste in jezelf én anderen naar boven wordt gebracht. Hierin word je gedurende je carrière steeds beter, maar niet alleen ervaring maakt je beter.

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0013

  Help! Hoe ga ik om met een lastige opdrachtgever?

  Artikel

  Yes! Je mag werken aan een nieuw project met nieuwe mensen en je hebt er zin in. Je gaat enthousiast aan de slag, maar merkt al snel dat je te maken hebt met een lastige opdrachtgever. Hoe ga je hier mee om en lever je toch een ‘product’ af waar beide partijen tevreden mee zijn? In dit artikel lees je een aantal handige tips!

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0038

  Waarom is veranderen zo moeilijk? 5 simpele tips voor nieuw gedrag

  Artikel

  Je bent gewend iets op een bepaalde manier te doen. Dan is het moeilijk iets ineens anders te doen. Als de glazen in je keuken bijvoorbeeld al jaren op dezelfde plek staan, en je zet ze ineens in een ander kastje, zul je merken dat je in het begin nog steeds onbewust naar de oude plek blijft lopen als je een glas nodig hebt. Het heeft tijd nodig om aan een verandering te wennen.

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0014

  10 tips om je collega’s te coachen

  Artikel

  Een van je collega's komt naar je toe met een aantal werkvragen waar hij of zij mee zit: “Denk even met me mee. Luister even naar me.” Wat doe jij? Hoe kun je hem of haar hiermee helpen? Hoe kun je iemand coachen op de werkvloer? Wij geven je in dit artikel een aantal tips.

  Lees meer...

Scroll up