Hero

Gratis proeven van onze trainingen?

Kom naar de Baak Proeverij

 • Persoonlijke aandacht
 • Grensverleggend
 • De beste trainers
 • Gecertificeerd
 • Grensverleggend en Persoonlijke aandacht

Empty Page Section

De manier waarop je naar jezelf, je omgeving en de wereld kijkt, bepaalt hoe jij er middenin staat. Wat zie jij?

Zie je wel alles wat je kunt zien? De trainingen van de Baak geven je meer inzicht in je patronen, overtuigingen, je sterke én je zwakke punten. Maar ook in hoe je met anderen samenwerkt en wat er zich binnen jouw organisatie afspeelt. Hoe mensen functioneren en hoe je met elkaar dingen voor elkaar krijgt. Je kijkt vanuit een ander perspectief naar jouw situatie. Hierdoor zie je nieuwe oplossingen en kun je verder, op een manier die past bij jouw authentieke zelf.

Jezelf ontwikkelen?

Vraag nu een gratis opleidingsadvies-gesprek aan of bel 0343-556369

Ja, ik wil advies

Wil jij als leidinggevende of professional nieuwe stappen zetten? Bekijk dan onze trainingen:

Heb je nog vragen over onze trainingen of over incompany trajecten? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij staan voor je klaar om je verder te helpen! Je kunt hen bereiken via 0343-556369 of advies@debaak.nl. Of maak direct een afspraak via het adviesformulier.

Of wil je gratis van de stijl van onze trainingen proeven? Dat kan tijdens de workshops van de Baak Proeverij.

Empty Page Section

Inspiratie


Laat je inspireren door onderstaande artikelen:

 • teaser_debaak_0071

  Wat je als projectmanager moet weten voor projectsucces

  Artikel

  Als projectmanager draag je veel verantwoordelijkheid voor het slagen van een project. Je wilt zo snel mogelijk naar een goed resultaat waarbij het beste in jezelf én anderen naar boven wordt gebracht. Hierin word je gedurende je carrière steeds beter, maar niet alleen ervaring maakt je beter.

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0013

  Help! Hoe ga ik om met een lastige opdrachtgever?

  Artikel

  Yes! Je mag werken aan een nieuw project met nieuwe mensen en je hebt er zin in. Je gaat enthousiast aan de slag, maar merkt al snel dat je te maken hebt met een lastige opdrachtgever. Hoe ga je hier mee om en lever je toch een ‘product’ af waar beide partijen tevreden mee zijn? In dit artikel lees je een aantal handige tips!

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0038

  Waarom is veranderen zo moeilijk? 5 simpele tips voor nieuw gedrag

  Artikel

  Je bent gewend iets op een bepaalde manier te doen. Dan is het moeilijk iets ineens anders te doen. Als de glazen in je keuken bijvoorbeeld al jaren op dezelfde plek staan, en je zet ze ineens in een ander kastje, zul je merken dat je in het begin nog steeds onbewust naar de oude plek blijft lopen als je een glas nodig hebt. Het heeft tijd nodig om aan een verandering te wennen.

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0014

  10 tips om je collega’s te coachen

  Artikel

  Een van je collega's komt naar je toe met een aantal werkvragen waar hij of zij mee zit: “Denk even met me mee. Luister even naar me.” Wat doe jij? Hoe kun je hem of haar hiermee helpen? Hoe kun je iemand coachen op de werkvloer? Wij geven je in dit artikel een aantal tips.

  Lees meer...

Scroll up