“Ik ervaarde de training echt als maatwerk, afgestemd op mij en de groep.”

News Detail

Anderen ervaarden mij als een Perfectionist. Dat klopt. Ik ben iemand die alles zo goed mogelijk wil doen en de lat voor zichzelf hoog legt. Zakelijk en privé kende ik eind 2018 een behoorlijk drukke periode. Beide werden energievreters. Ik had het gevoel dat ik geleefd werd, was te moe om mezelf te zijn en te laten zien. Ik wilde dat veranderen en deze training sprak me aan. Ik had al goede verhalen over de Baak gehoord.

Wat me opviel was de intake vooraf. Je maakt alvast kennis met de coach en samen bekijk je of de training goed aansluit bij jou en jij bij de groep. Zo krijg je een interessante groep die kan leren van elkaar en een goede match met de coach vormt.

Het leek wel of het zo moest lopen: net voor de training zou starten viel ik op mijn werk uit door overbelasting. Ik besloot om toch de training te volgen en dat hielp om ‘vanuit het struikelen van mij weer rechtop te gaan staan en te lopen.‘ Ik kreeg goede handvatten en inzichten van de trainer én de groep (door hun ervaringen) die mij zowel privé als in mijn werk erg geholpen hebben.

Ik ervaarde de training echt als maatwerk, afgestemd op mij en de groep. Absoluut geen standaard programma dat werd afgelopen. Ik kan zaken nu weer in perspectief zien en kijk weer vooruit waardoor er weer energiegevers ontstonden. Deze ervaring zit in mijn rugzak en ik doe er mijn voordeel mee. Tegenslagen ervaart iedereen, het is de manier waarop je daarmee omgaat om tot een oplossing te komen. Mijn lijfspreuk blijft: ”Het geheim om je doel te bereiken is 1 woord: DOORZETTEN.”

Naar andere ervaringen >

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Lisette Sprenkels, Risicospecialist Verzekeren bij Rabobank
Deelnemer Perfectionist én in je Kracht

Door de intake vooraf weet je of de training
en de groep echt bij je past
.”

Scroll up