“De trainingen zijn intensief maar ik keek er elke keer naar uit.”

News Detail

Ik merkte dat het allemaal niet zo lekker liep. Ik voelde me futloos en stond voor iedereen klaar behalve voor mezelf. Waar was mijn veerkracht en energie gebleven? Het was mijn leidinggevende opgevallen dat ik straalde als ik de touwtjes in handen had in mijn rol als organisator van events, hoe ik dan in mijn volle kracht stond en hoe dat weg leek te vallen op het moment dat het event over was. Samen met haar besprak ik wat ik nodig had en uiteindelijk koos ik voor deze training.

De training helpt je te ontdekken wat je energie geeft en wat je energie kost, en welke patronen en overtuigingen onder je handelen liggen. Ik ontdekte dat hoe ik me voelde en reageerde vaak te maken had met overtuigingen die ik heb meegekregen in mijn kindertijd. Wat ik onbewust wel had verwacht en voor mij echt verhelderend is geweest, is hoe ik dat ook kan gebruiken om de switch te maken naar een positievere en lievere Maureen.

De trainingen zijn intensief maar ik keek er elke keer naar uit. Het voelde als een warme deken en de lunches zijn hemels. De coach heeft me door de juiste vragen te stellen echt wakker geschud en me doen inzien wie ik ben en wat ik allemaal kan en doe. In de individuele coachingsgesprekken kun je echt even goed focussen op je leerdoelen en dat weer meenemen in de trainingsdagen. Verrassend om te zien hoe iedereen een andere leervraag heeft en we als groep toch zoveel overeenkomsten hadden.

Ik ben nu zelfbewuster met mezelf bezig en durf mijn kwetsbare kant ook als kracht te laten zien. Ik heb mijn zoektocht bespreekbaar gemaakt en kan nu verder met opbouwen.

Naar andere ervaringen >

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Maureen de Jonge, Happiness Coach KPN N.V.
Deelnemer Persoonlijke Kracht

De trainingen zijn intensief maar ik keek er elke keer naar uit.
Het voelde als een warme deken.

Scroll up