“Elke dag vielen er kwartjes die hun impact maakten.”

News Detail

Van gepassioneerde eenpitter werd ik ineens leidinggevende van een team. Hoe doe je dat? Hoe ga je om met kritiek en falen als je verantwoordelijk bent voor het hele bedrijf? Ik zocht antwoorden en handvatten en had bij een vriend gezien wat deze training hem opleverde.

Ik heb er zelf ook zoveel aan gehad. Elke dag vielen er kwartjes die hun impact maakten. Een van de meest waardevolle eyeopeners had ik tijdens een ‘moment alone’. Ik lag in een natte slaapzak te vernikkelen van de kou. Ik kwam tot de conclusie dat ik daar alleen bleef omdat ik van mijn coach en de rest van de groep wilde horen dat ik het goed had gedaan. Blijkbaar was ik bereid om mijn eigen gevoel en lijf te negeren om goedkeuring te zoeken bij anderen. Het gaf de doorslag om de knop om te kunnen zetten en de leiding terug te nemen over mijn eigen leven en mijn bedrijf.

De training is heel persoonlijk en je moet bereid zijn om naar jezelf te durven kijken. Hier wordt je zeer integer en oprecht bij geholpen. Het is bijzonder om met relatief onbekende mensen zo’n veilige sfeer te ervaren en met elkaar te kunnen leren. Het is meer dan luisteren, opdrachten doen en reflecteren. Het is er samen aan gaan, en hoe opener jij er in stapt, hoe groter de stappen zijn die je kunt maken.

Het heeft mij zoveel rust gegeven. Ik twijfel minder omdat ik beter aanvoel wat ik wil. Daardoor heb ik duidelijke keuzes kunnen maken voor mijn bedrijf.

Naar andere ervaringen >

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Karin Bannink, Directeur, Buro Bannink
Deelnemer Young Executives Program

“Ineens kon ik de knop omzetten en echt de leiding nemen over mijn bedrijf en mijn eigen leven.”

Scroll up