Hero

Kom gratis proeven van onze trainingen op 7 of 9 juni

Schrijf je in

Empty Page Section

Waarom de Baak

 • teaser_0035

  De Baak is een trainingsinstituut op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. Wij richten ons op de ‘Human Side of Enterprise’, op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties.

  Leren bij de Baak betekent: onvermoede talenten ontdekken, verrassende kansen zien en intellect combineren met creativiteit.

  Mensen en organisaties bereiken meer door samen te leren. Wij stimuleren ondernemerschap op individueel en organisatieniveau, gericht op bedrijfsdoelstellingen en stakeholders.

  Dat doen wij door het verzorgen en aanbieden van individuele trainingen en maatwerkprogramma’s in het Nederlands en het Engels. In onze programma's maken wij ons sterk voor duurzaam ondernemen en dragen wij bij aan maatschappelijke projecten over leren en ontwikkeling.

  De Baak is verbonden met VNO-NCW en gevestigd in Noordwijk en Driebergen.

Onze vacatures

Locaties


De omgeving waarin je leert, bepaalt de kwaliteit van jouw ervaring. Samen creëren wij een verrassende en vitale sfeer op onze locaties in Driebergen) en Noordwijk. Buitenruimten in het bos of aan zee zijn ideaal voor ontplooiing, initiatief en creativiteit. Leren, ont-moeten, eten en slapen zorgen voor een optimale leerbeleving.

Empty Page Section

Scroll up