Leerfilosofie

Persoonlijke groei voor de hele organisatie

Bij de Baak is alles gericht op de persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit van de deelnemers. Want alleen als mensen kunnen groeien, kan een organisatie als geheel groeien.

Bij ons is leren: ver voorbij gaan aan de bekende feiten, formules en veranderingsmethodieken. Door eigen initiatief en vrije associatie te stimuleren maken wij je geest vrij voor nieuwe gedachten. Ook leren wij je om nieuwe verbindingen te leggen: tussen alpha en bèta, kennis en inzicht, je linker- en rechterhersenhelft, intuïtie en wetenschap, tussen mensen en bedrijven onderling en tussen verschillende culturen.

Leren bij de Baak levert je het volgende op:

  • Onvermoede talenten in jezelf ontdekken;
  • Nieuwe, verrassende perspectieven zien;
  • Dingen afleren en inzicht krijgen in gedrag en reflexen die niet productief zijn;
  • Leer te leren van elkaar;
  • Ontleren: stil staan om verder te gaan.

Op speelse wijze leer je dieper te graven en je potentieel ten volle te ontplooien. En dat zorgt bijna automatisch voor meer werkplezier en betere resultaten.

Grenzen verleggen

Je werksituatie is altijd het uitgangspunt voor het leren bij de Baak. Wij geloven dat mensen graag willen leren door te experimenteren, grenzen te verleggen en bestaande opvattingen te toetsen. Leren is een persoonlijk avontuur dat leidt tot inzicht, vooruitgang en innovatie. We stimuleren je om ondernemend te zijn en zelf je leerdoelen te bepalen, ook lang nadat de training is afgerond. We helpen jou en je organisatie om (persoonlijke) dilemma’s te hanteren, mogelijkheden te herkennen en ambities te formuleren. Want het gaat om zichtbare resultaten voor jezelf én voor je organisatie.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Scroll up