Empty Page Section

Maak werk van je persoonlijke effectiviteit

De organisatie waar je werkt verandert voortdurend. Van leidinggevenden en professionals wordt verwacht dat zij effectief en daadkrachtig optreden te midden van deze complexe dynamiek. Jij doet wat binnen je mogelijkheden ligt, maar merkt soms dat dat niet genoeg is. Je zou meer rendement kunnen halen uit je contacten met stakeholders, klanten en collega's. En gezien de vaart waarin de ontwikkelingen gaan, is dat urgenter dan ooit. Hoog tijd dus om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Effectiever worden begint bij de Baak

Om effectief je doelen te bereiken, is kennis van je talenten, drijfveren en gedrag noodzakelijk. Met dit inzicht kun je je kwaliteiten efficiënter managen, waardoor je beter samenwerkt. Het vergroten van je effectiviteit komt er in de kern op neer dat je geen rol meer speelt, maar echt jezelf bent. Dus authentiek. Dat wekt vertrouwen. Je zult er dan ook steeds beter in slagen om open, persoonlijk en functioneel met anderen te communiceren. Uiteindelijk merk je dat het je best makkelijk afgaat om je zakelijke resultaten te behalen. Trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit bij de Baak geven een boost aan je persoonlijke ontwikkeling.

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • teaser_0027

  Eerste hulp voor hopeloze teams

  Artikel

  Alle fut is uit de teambesprekingen, er wordt nauwelijks meer gecommuniceerd en iedereen gaat zijn eigen gang. Help, het team ontspoort! 5 tips om hopeloze teams weer op de rails te krijgen.

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0002

  Hoor jij écht wat je team zegt?

  Artikel

  Teamleden bepalen vaak grotendeels zelf hoe ze hun doel halen en wat ze daarvoor nodig hebben. Zo werken ze bij veel bedrijven in multidisciplinaire teams volgens de agile of lean methodologie. Resultaatgericht en zonder traditionele baas. Er is minder overleg en minder coördinatie. Maar wel meer verantwoording voor teams en individuen en meer ruimte voor initiatief. Beter luisteren verhoogt de teamprestaties en vergroot de creativiteit. En het mooie is: beter luisteren kun je leren. 3 waardevolle adviezen.

  Lees meer...

Scroll up