Empty Page Section

Het beste uit jezelf en anderen halen

Organisaties zijn genoodzaakt om almaar sneller in te spelen op de veranderende wensen van klanten, opdrachtgevers en stakeholders. Functies en loopbanen bewegen volop mee met deze 21e eeuwse dynamiek; in steeds weer nieuwe, soms multidisciplinaire teams, zet iedereen zijn kwaliteiten in voor een gezamenlijk resultaat. Dat daarbij 'gedoe' ontstaat, hoort erbij. Zaak is om hier samen uit te komen en tegelijkertijd in je kracht te blijven staan. Met de juiste skills haal je het beste in anderen en jezelf naar boven.

Persoonlijke ontwikkeling bij de Baak geeft fundamenteel inzicht in wie je bent en wat anderen drijft

Soms is het lastig om het gedrag van medewerkers of collega's goed te hanteren. Zeker wanneer de spanning oploopt binnen complexe werksituaties. Stel je te hoge eisen? Of hou je, misschien door de dynamiek van een opdracht, te weinig rekening met wat jou en anderen echt bezighoudt? De Baak biedt programma's voor persoonlijke ontwikkeling die je een fundamenteel inzicht geven in wie je werkelijk bent en wat jou en anderen drijft. Je ontdekt hoe je het beste met andersdenkende mensen om kunt gaan zonder dat het jou te veel energie kost. Hierdoor vergroot je je persoonlijke effectiviteit . Je groeit als persoon – en merkt dat je, door gewoon jezelf te zijn, geloofwaardiger overkomt én creatiever bent in de samenwerking met anderen.

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • teaser_debaak_0002

  Hoor jij écht wat je team zegt?

  Artikel

  Teamleden bepalen vaak grotendeels zelf hoe ze hun doel halen en wat ze daarvoor nodig hebben. Zo werken ze bij veel bedrijven in multidisciplinaire teams volgens de agile of lean methodologie. Resultaatgericht en zonder traditionele baas. Er is minder overleg en minder coördinatie. Maar wel meer verantwoording voor teams en individuen en meer ruimte voor initiatief. Beter luisteren verhoogt de teamprestaties en vergroot de creativiteit. En het mooie is: beter luisteren kun je leren. 3 waardevolle adviezen.

  Lees meer...

 • Op je intuïtie afgaan doe je zo

  Artikel

  In de steeds meer autonome organisaties moeten leiders kunnen loslaten, en meer op hun intuïtie vertrouwen. Maar is de intuïtie wel een veilige raadgever? 5 adviezen voor intuïtief management.

  Lees meer...

Scroll up