Empty Page Section

Het beste uit jezelf en anderen halen

Organisaties zijn genoodzaakt om almaar sneller in te spelen op de veranderende wensen van klanten, opdrachtgevers en stakeholders. Functies en loopbanen bewegen volop mee met deze 21e eeuwse dynamiek; in steeds weer nieuwe, soms multidisciplinaire teams, zet iedereen zijn kwaliteiten in voor een gezamenlijk resultaat. Dat daarbij 'gedoe' ontstaat, hoort erbij. Zaak is om hier samen uit te komen en tegelijkertijd in je kracht te blijven staan. Met de juiste skills haal je het beste in anderen en jezelf naar boven.

Persoonlijke ontwikkeling bij de Baak geeft fundamenteel inzicht in wie je bent en wat anderen drijft

Soms is het lastig om het gedrag van medewerkers of collega's goed te hanteren. Zeker wanneer de spanning oploopt binnen complexe werksituaties. Stel je te hoge eisen? Of hou je, misschien door de dynamiek van een opdracht, te weinig rekening met wat jou en anderen echt bezighoudt? De Baak biedt programma's voor persoonlijke ontwikkeling die je een fundamenteel inzicht geven in wie je werkelijk bent en wat jou en anderen drijft. Je ontdekt hoe je het beste met andersdenkende mensen om kunt gaan zonder dat het jou te veel energie kost. Hierdoor vergroot je je persoonlijke effectiviteit . Je groeit als persoon – en merkt dat je, door gewoon jezelf te zijn, geloofwaardiger overkomt én creatiever bent in de samenwerking met anderen.

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Bekijk hieronder de trainingen die bij dit thema horen

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • Hoor jij écht wat je team zegt?

  Artikel

  Teamleden bepalen vaak grotendeels zelf hoe ze hun doel halen en wat ze daarvoor nodig hebben. Zo werken ze bij veel bedrijven in multidisciplinaire teams volgens de agile of lean methodologie. Resultaatgericht en zonder traditionele baas. Er is minder overleg en minder coördinatie. Maar wel meer verantwoording voor teams en individuen en meer ruimte voor initiatief. Beter luisteren verhoogt de teamprestaties en vergroot de creativiteit. En het mooie is: beter luisteren kun je leren. 3 waardevolle adviezen.

  Lees meer...

 • teaser_0120

  Invloedprincipes voor de ambitieuze professional

  Artikel

  We hebben invloed en we worden beïnvloed, en dit laatste vele malen vaker dan de meesten van ons in de gaten hebben. Veel trainingen zijn erop gericht om je te leren hoe je je eigen invloed kunt vergroten, en welke persoonlijke overtuiging je hierbij in de weg zit. Op zijn minst even waardevol is het herkennen van de invloedprincipes die een ander hanteert. Door het spel te begrijpen, ben je beter bestand tegen oneigenlijke invloed van anderen.

  Lees meer...

Scroll up