Business Coaching

News Detail

Zoek je zo nu en dan een onafhankelijke, deskundige sparringpartner om de markt, (groei)strategieën en ontwikkeling van jouw organisatie van verschillende kanten te bekijken?

Business coaching

Ben jij ondernemer (ZZP’er) en heb jij jouw zaken goed op orde? Je weet wat er in jouw business/markt afspeelt, hebt zicht op de marktkansen en je werkt hard om jouw financiële doelen te realiseren. Kortom; je weet waar je mee bezig bent, handelt jouw zaken met succes af en kunt dat prima alleen. Toch zou je jouw onderneming naar een volgend niveau willen tillen, jezelf verder ontwikkelen maar hoe… een training of opleiding neemt veel van jouw kostbare tijd in beslag. Meer info Bij Business Coaching vormt jouw onderneming dan ook het uitgangspunt, jij en jouw bedrijfsvoering staan centraal. Hoe kan jij jouw ambities en plannen op dit gebied verwezenlijken en jouw doelen bereiken? Jij weet als ondernemer dat het nemen van de juiste beslissingen de juiste overweging én intuïtie vraagt. Business Coaching heeft als doel jou te helpen bij jouw unieke invulling van ondernemerschap en besturing van jouw onderneming. Onze Business Coaches zijn allen topondernemers hebben uitgebreid ervaring om als ondernemer en begrijpen hoe het is om als ondernemer in het leven te staan. Zij hebben daarnaast allemaal hun eigen expertisegebied. Met ervaring vanuit de praktijk geven zij sturing aan zowel het bedrijf als de persoon. Door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken voor te stellen. Zowel vanuit een bedrijfsmatige áls persoonlijk perspectief. Jij verbreedt jouw horizon en leert verrassende mogelijkheden of oplossingen zien. De business coach is vakkundig, ondernemer en bezit ruime ervaring op het gebied van bedrijfsvoering. Hij/zij is een professionele gesprekspartner die jou helpt jouw kracht en energie te focussen, jouw gedachten te ordenen en jou tot verfrissende ideeën en tot nieuwe inzichten te komen.

Een greep uit de uitdagingen waar wij eerder bij geholpen hebben:

  • Groei uitdagingen: Door de groei van jouw bedrijf ben jij genoodzaakt de zaken anders te organiseren. Jij bent van nature meer de ondernemer dan de manager. Hoe pak je dit aan? 
  • Uitdagingen op internationalisering: Jij wilt internationalisering….. Hoe pak je dit aan? 
  • Personele uitdagingen en veranderingen: Je begon jouw (eens kleine) bedrijf als specialist. Nu, als gevolg van vele successen, ben je directeur. Hoe vul jij jouw rol effectief in? 
  • Innovatieve uitdagingen: Je hebt gewaagde ideeën voor het lanceren van een nieuw product. Je gelooft erin, maar ziet het risico. Wat is een wijze beslissing? 
  • Uitdagingen rondom stabilisatie en krimp: Mijn bedrijf heeft een structurele tegenslag. Hoe zorg ik dat ik de wind weer in de zeilen krijg?

Werk vanuit huis, op kantoor of spreek je liever telefonisch af? Onze Business Coaches begrijpen jouw behoefte aan flexibiliteit die jij als ondernemer nodig hebt en kunnen jou plaatsonafhankelijk bijstaan. Op deze manier kun je met relatief weinig investering van jouw tijd toch een stap in de ontwikkeling van jezelf of de business zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Wil je meer inspiratie? Bekijk hier meer voorbeelden van onze coaching trajecten.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl
Vraag advies aan
teaser_0002

&Co

Verdiep en verleng. Na jouw training: korting op aanvullende coaching.

Lees meer
teaser_0002

de Baak Coaching

Ons aanbod op het gebied van coaching

Lees meer
Scroll up