Loopbaanpitstop gesprek

News Detail

Over het loopbaanpitstop gesprek

Haal je genoeg voldoening uit je werk? Ben je toe aan een nieuwe stap? Of staat je baan op de tocht? Voel je behoefte aan een ‘pas op de plaats’ en wil je stil staan bij vraagstukken rondom je loopbaan? Meld je dan nu aan voor een kort en krachtig loopbaanpitstop gesprek! 

Een loopbaanpitstop is een APK voor je loopbaan: een intensief gesprek dat ‘je gedachten smeert’ en ‘je wielen weer op spanning brengt’. De focus in het gesprek is: waar sta je in je loopbaan, wat is hier de onderliggende vraag en wat staat je nu te doen?

Investering

De kosten van een APK loopbaanpitstop gesprek van 1,5 uur bedragen € 250,-- excl. BTW.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier op deze pagina in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Gratis Coaching Magazine

Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.

Bekijk hieronder onze andere coachingstrajecten:

Wil je meer weten over het vinden van een persoonlijke coach? Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Of zoek je een coach voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trajecten voor coaching op maat. Naast onze persoonlijke coaching trajecten bieden wij ook trainingen aan om je eigen coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie over coaching bij de Baak.

Scroll up