Coaching naast je training: &CO

News Detail

&Co in het kort

&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept - op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder.

  • &Co is: aanvullende coaching tegen gereduceerd tarief* voor als je een Baakopleiding volgt;
  • &Co combipakket betreft 3 gesprekken voor totaal € 690,-- excl. btw;
  • &Co verdiept je persoonlijke leerdoel, verlengt het leren ná de opleiding, helpt je bij integratie van het geleerde in jouw werkpraktijk;
  • Direct aanmelden voor &Co kan via het inschrijfformulier van een training of via de rode button.

*Het kortingstarief is geldig tot een half jaar na afloop van de training.

De kracht van coaching bij je opleiding:

Als deelnemer van een training herken je misschien de volgende vraagstukken:

"Ik heb verschillende stijlen van leiderschap gezien en kunnen oefenen. Nu zou ik nog wel wat begeleiding willen bij de praktische toepassing binnen mijn team!”

"Ik heb ontdekt dat ik me krachtiger kan en wil opstellen in mijn werk. Hoe doe ik dat concreet en hoe hanteer ik consequenties en minder leuke reacties?”

“Ik weet door mijn opleiding welke communicatiestijl effectief voor mij is. Toch val ik geregeld terug in mijn oude patroon. Hoe doorbreek ik dat?”

Waarom coaching (&Co) tijdens of na afloop van je opleiding bij de Baak toegevoegde waarde kan hebben:

Coaching verdiept

De coach heeft 100% aandacht voor jouw persoonlijke leerdoel en ontwikkelingsproces. Jij (en niet de groep) staat even helemaal centraal.

Coaching verlengt

Het leren gaat dóór na de training, de coach helpt je herinneren aan je voornemens en begeleidt je verder in concrete stappen.

Coaching integreert

Je gaat het geleerde omzetten naar daadwerkelijk nieuw gedrag in jouw specifieke werkcontext; ook wanneer dat weerbarstiger (b)lijkt dan de trainingssetting.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier op deze pagina in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Gratis Coaching Magazine

Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.

Bekijk hieronder onze andere coachingstrajecten:

Wil je meer weten over het vinden van een persoonlijke coach? Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Of zoek je een coach voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trajecten voor coaching op maat. Naast onze persoonlijke coaching trajecten bieden wij ook trainingen aan om je eigen coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie over coaching bij de Baak.

Scroll up