Inzicht & Uitzicht

News Detail

Waarom inzicht & uitzicht?

Ben je toe aan een herijking van je werkende leven? En op zoek naar verdiept inzicht in jezelf en nieuw uitzicht op blijvende en praktische verandering? 

Je denkt bijvoorbeeld na over een andere invulling van je werk, zoekt een baan of vraagt je af wat je nog meer zou willen en kunnen. Ook kan het zijn dat je een werkconflict hebt gehad en het vertrouwen in het prettig functioneren in je huidige baan verdwenen is.

Dit zijn complexe vragen die voor jezelf vaak lastig te beantwoorden zijn. Wij hebben een intensieve en verfrissende aanpak ontwikkeld om jezelf eens grondig onder de loep te nemen en te ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen. De combinatie inzicht & uitzicht geeft een verdiepende en verbredende kijk op jezelf en concrete handvatten om door te pakken en te doen en te bereiken wat je wilt. De vorm, twee intensieve dagen, geeft de mogelijkheid om je casus grondig te belichten vanuit verschillende perspectieven.

Voor wie?

Inzicht & Uitzicht is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar verdiept inzicht in zichzelf en nieuw uitzicht op blijvende en praktische verandering, waarin je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken en ook te luisteren naar je onbewuste.

Werkwijze en resultaat

De aanpak voor de intensieve tweedaagse maken we op maat voor jou. We werken met klassieke methodes, met testen (o.a. gebaseerd op Jung), maar ook met intuïtieve en holistische methodes (systemische opstellingen, vechtkunst/aikido en lichaamsgerichte benaderingen).

We beginnen met inzicht; het zien van de waarheid over jezelf in alle mooie en minder mooie aspecten. Wat wil je, wat kun je, waarom en waartoe? Wat betekent voor jou ‘echt zijn’ en datgene in de wereld zetten waar je het beste en gelukkigst in bent? Hoe dat er voor jou uit zou kunnen zien volgt in het tweede deel van het traject: een verruimd blikveld met concretere toekomstwensen en plannen; jouw uitzicht.

Globale structuur van het traject

Doorloop van het traject: 2 maanden
Kosten: € 4350,00 excl. BTW

Wie zijn wij?

Esther SchmalUitzicht: Esther Schmal. Gelooft in hart en hoofd (en humor). Sinds 1994 ontwerper & uitvoerder van HRD en recruitment trajecten voor hogeropgeleiden in hightech en innovatieve organisaties. Benadert individuele groei vanuit de wereld van de betrokkene en diens (toekomstige) werkomgeving.

Carlo_PedroliInzicht: Carlo Pedroli. Is gefocust op het geven of hervinden van een stem als startpunt van beweging. Gespecialiseerd in conflict- en crisismanagement als mediator, Deep Democracy-facilitator en coach. Kent sinds 1998 het ‘klappen van de zweep’ als eindverantwoordelijk manager, bestuurder en toezichthouder.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier op deze pagina in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Gratis Coaching Magazine

Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.

Bekijk hieronder onze andere coachingstrajecten:

Wil je meer weten over het vinden van een persoonlijke coach? Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Of zoek je een coach voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trajecten voor coaching op maat. Naast onze persoonlijke coaching trajecten bieden wij ook trainingen aan om je eigen coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie over coaching bij de Baak.

Scroll up