Personal coaching

News Detail

Waarom personal coaching?

Personal coaching gericht op het (her)ontdekken van je kwaliteiten. Confronterend, persoonlijk, praktisch en doelgericht.

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent. Dat vraagt stilstaan en reflectie. Personal coaching bij de Baak daagt je hiertoe uit. Coaching is er voor iedereen die krachtiger, doelgerichter en effectiever wil functioneren. En zich bewust is dat hiervoor een kritische blik in de spiegel nodig is.

Het personal coaching traject begint met het formuleren van een aantal duidelijke ontwikkelingsvragen: waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Hoe zou je je willen ontwikkelen? Je brengt concrete werksituaties in en leert daar op een andere manier mee om te gaan.

Ontwikkelingsvragen kunnen bijvoorbeeld zijn

  • Hoe kan ik meer stevigheid ontwikkelen, opkomen voor mijn belangen en mezelf meer uitspreken?
  • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid?
  • Hoe kan ik effectief omgaan met weerstand en conflictsituaties?
  • Hoe motiveer en enthousiasmeer ik collega’s?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat collega’s hun eigen verantwoordelijkheden nemen?
  • Hoe zorg ik ervoor zorgen dat ik niet opga in 'de waan van de dag'?
  • Ik zou verschillende stijlen van leiderschap willen toepassen in mijn team.

Investering

De kosten van een personal coachingstraject van bijvoorbeeld 7 sessies (90 minuten per sessie) bedragen € 2.100,-- excl. btw. Doordat coaching altijd maatwerk betreft, kan het aantal sessies afwijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier op deze pagina in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Gratis Coaching Magazine

Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.

Bekijk hieronder onze andere coachingstrajecten:

Wil je meer weten over het vinden van een persoonlijke coach? Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Of zoek je een coach voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trajecten voor coaching op maat. Naast onze persoonlijke coaching trajecten bieden wij ook trainingen aan om je eigen coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie over coaching bij de Baak.

Scroll up