Empty Page Section

Zoek je voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling een coach?

Coaching stimuleert ontwikkeling. De coach helpt je om op een onvoorwaardelijke manier naar jezelf te kijken. Zo leer je verbinding te maken met wie je bent en leer je realistischer te zien wat er is, waar je tegenaan loopt, hoe het beter kan. Coaching helpt je te groeien, vanuit je kracht te gaan werken, inspiratie op te doen én resultaten te bereiken. Coaching is bedoeld voor leidinggevenden, professionals en ondernemers die weten dat aan jezelf werken verrijkend is, zowel voor jezelf, als voor je omgeving.

Waarom coaching bij/via de Baak?

 • groot (internationaal) netwerk van uitstekende en ervaren coaches zodat er altijd een juiste match gemaakt kan worden;
 • coaching op alle levels van personal tot executive coaching;
 • online en offline coaching;
 • coaches door het gehele land (en internationaal);
 • we nemen het matchingsproces voor je uit handen.

Vind een coach bij de Baak

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369.

Online en offline coaching

De meeste professionals zijn vertrouwd met de persoonlijke begeleiding in face-to-face coaching. Online coaching heeft hetzelfde doel, maar maakt gebruik van een beveiligde web-based tool voor meerdere contactmomenten met de coach. Dit maakt online coaching zeer flexibel en zoals onderzoek heeft aangetoond, nog effectiever. Ook hierbij gaat het ons niet om het middel maar om het doel dat je wilt bereiken.

Kosten

De kosten van een gesprek van 5 kwartier bedragen € 250,00 (excl. BTW). Voor sommige vormen van coaching worden afwijkende tarieven gehanteerd.

Meer informatie?

Bel naar de Baak Advies & Informatie via 0343-556369 of coaching@debaak.nl

Ik zoek een coach

Vul het formulier in en we nemen contact met je op om je coachvraag te bespreken.

Contact

Empty Page Section

 • Business Coaching

  Coaching

  Zoek je zo nu en dan een onafhankelijke, deskundige sparringpartner om de markt, (groei)strategieën en ontwikkeling van jouw organisatie van verschillende kanten te bekijken?

  Lees meer...

 • teaser_0025

  Personal coaching

  Coaching

  Persoonlijke begeleiding gericht op het (her)ontdekken van je kracht. Confronterend, persoonlijk, praktisch en doelgericht.

  Lees meer...

 • teaser_0018

  De APK voor je loopbaan

  Webpagina

  Haal je genoeg voldoening uit je werk? Ben je toe aan een nieuwe stap? Of staat je baan op de tocht? Voel je behoefte aan een ‘pas op de plaats’ en wil je stil staan bij vraagstukken rondom je loopbaan? Meld je dan nu aan voor een loopbaanpitstop gesprek!

  Lees meer...

 • Executive Coaching

  Coaching

  Als (top)manager ben je de vraagbaak voor mensen om je heen. Maar hoe blijf je zelf scherp? Aan wie toets jij je nieuwe ideeën, je twijfels?

  Lees meer...

 • teaser_0004

  Inzicht & Uitzicht

  Coaching

  Ben je toe aan een herijking van je werkende leven? En op zoek naar verdiept inzicht in jezelf en nieuw uitzicht op blijvende en praktische verandering?

  Lees meer...

 • teaser_0007

  Intervisie en teamcoaching

  Coaching

  Je team doeltreffender, efficiënter en daadkrachtiger maken. Gebruik maken van de unieke talenten van elk teamlid. De sfeer verbeteren en daarmee het werkplezier.

  Lees meer...

 • teaser_0021

  Loopbaancoaching

  Coaching

  Het gevoel overal ingerold te zijn. Het anders willen. Richting vinden in je carrière. Je talenten leren kennen en inzetten. Wie ben je?

  Lees meer...