News Detail

Coachen in organisaties is in de praktijk nog niet zo makkelijk. Veel organisaties zijn voortdurend in beweging waardoor mensen onder druk komen te staan. Dit vraagt veerkracht van de medewerkers. In de praktijk levert dat regelmatig stressklachten in allerlei gradaties op. Hierdoor zijn vragen rond werkstress steeds vaker aan de orde. Specifieke kennis van deze problematiek is dus essentieel. Tijdens dit webinar krijg je meer zicht op thema’s die je tegenkomt bij het coachen van mensen in organisaties en hoe je de organisatiecontext kan betrekken binnen de coaching. Het webinar is bij uitstek geschikt voor coaches én ook erg interessant voor HR-deskundigen en leidinggevenden. De volgende drie onderdelen komen aan bod:

 • Coachen met de organisatiecontext in het achterhoofd
 • Coachen op veerkracht en vitaliteit
 • Omgaan met lastige situaties

Hilde Bolt
Hilde Bolt heeft zich gespecialiseerd in het werken met trauma en persoonlijkheidsproblematiek en heeft lang gewerkt in de ggz, ook als leidinggevende. Daarnaast heeft zij zich bijgeschoold in allerlei oosterse en westerse vormen van lichaamsgericht werken. Inmiddels werkt zij al 15 jaar als executive coach en trainer voor organisaties en is zij gespecialiseerd in het begeleiden van stress en burn-outklachten. Hilde is als opleider en trainer verbonden aan de opleiding Verdiepend Coachen in organisaties en Coachen bij werkstress en burn-out.


Duur
1 uur
Prijs
Kosteloos

Contact

 • Naam
  Hilde Bolt
  Trainer
  Trainer

Empty Page Section

 • Verdiepend Coachen in Organisaties

  Coachen

  Coachen in een organisatie vraagt specifieke kennis èn lef. Denk aan toenemende vragen rond stress en burn-out. En het spanningsveld tussen organisatie- en individueel belang. Wil jij als ‘coach in organisaties’ een verdiepingsslag maken?

  Lees meer...

 • teaser_0024

  Verdiepend Coachen bij werkstress en burn-out

  Coachen

  Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde (psychische) ziektes. Dat is alarmerend. Wie stress op het werk succesvol aanpakt, zorgt voor meer werkplezier en minder ziekteverzuim. Zeker in preventieve zin kunnen coaches een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van burn-out.

  Beschik jij als coach over alle kwaliteiten om op vragen rond werkstress, overspannenheid, burn-out en werkverslaving een professioneel antwoord te geven? Dat vraagt namelijk specifieke expertise. De praktijkgerichte vervolgopleiding 'Coachen bij werkstress en burn-out" biedt alle ruimte om je hierin te professionaliseren. Je verwerft specifieke kennis van deze problematiek en bruikbare tools zodat je coachees op vakkundige wijze kunt begeleiden.

  Programma

  • 5 Dagen praktijktraining
  • Werkcollege 
  • Coachingstraject
  • Intervisie
  • Persoonlijke begeleiding door de trainer
  • Elevator pitch

  Investering

  Standaard tarief : € 2.730,-- (wanneer de werkgever betaalt)
  Gereduceerd tarief : € 2.275,-- (voor particulieren)

  Deze opleiding wordt verzorgd door onze dochteronderneming het Europees Instituut de Baak. Uitgebreide informatie en startdata vind je op hun website.

  Start

  4 november 2017
  Lees meer...

Scroll up