Carmen Altena

Het is mijn missie om (een stukje) hemel op aarde te creëren. Om mensen open en oordeelloos, begrip- en liefdevol naar jezelf en anderen te laten kijken en samenwerken. Om hen te leren hun gevoel weer te vertrouwen, waardoor meer (innerlijke) ruimte ontstaat evenals verbinding met jezelf en/of anderen en zelfvertrouwen en invloed vergroten. Om zichzelf te leren kennen en laten zijn en dit concreet te vertalen naar gedrag zodat je het in je dagelijkse realiteit kunt toepassen.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen en groepen. Als Technisch Bedrijfskundig Ir, Lichaamsgericht Therapeut, Energetisch Therapeut en Core Coach heb ik al meer dan 2000 mensen mogen laten ervaren dat ze veel meer kunnen beïnvloeden dan ze dachten. Om dat wat ze buiten zichzelf zoeken, in zichzelf terug te vinden. Deze ervaring heeft mij geleerd het goede in mensen te zien. En te zien dat ieder mens zijn eigen leerproces en uitdagingen heeft.

Zo ook ik! Telkens probeer ik hier weer van te leren en te groeien. Mijn eigen levenservaringen en lessen neem ik mee. En mijn nieuwsgierigheid om te willen begrijpen wat we doorgaans niet kunnen zien, maar ik wel kan voelen.
Evenals een rugzak vol methoden en modellen waar ik kennis van en ervaring mee heb. Denk aan Systemisch werken (opstellingen), Gestalt, Psychodrama, Werken met demonen, NLP, E(motionally) F(ocused) T(herapy), Polarity management, Voice Dialogue, Kernkwadranten, Dramadriehoek en andere modellen uit de psychologie maar ook Reiki, Mindfulness, Ademhalings- en meditatietechnieken, Bio-energetica, Sjamanisme, Soul retrieval, Energy therapy, Kwantumfysica. Ik houd ervan met al deze methoden te spelen en af te stemmen op jou (jullie), waardoor er passende werkvormen in het moment ontstaan.

De Baak voelt voor mij als warm bad. Zoveel liefdevolle aandacht en mogelijkheden. Er is plek om te experimenteren en naast ruimte voor bewustwording ook ruimte voor gevoel en zelfs voor de niet tastbare kant van ontwikkeling.

carmen_altena
Naam
Carmen Altena
Functie
Trainer
Scroll up