Leiderschap door Vrouwen

Intro

Versterk je leiderschap vanuit je vrouwelijke kracht en kwaliteiten

Dit is een nieuwe training binnen een domein waar de Baak al jaren expertise op heeft: leiderschap door vrouwen.

 • (H)erken je kracht als vrouwelijk leider
 • Vergroot je zelfvertrouwen en zichtbaarheid
 • Leer hoe je het beste kunt omgaan met het politieke krachtenveld en de dynamiek binnen je organisatie
 • Word krachtiger en doelgerichter in het uitoefenen van invloed
 • Ontdek jouw persoonlijke stijl van leidinggeven

Sta steviger binnen de dynamiek van je organisatie
Je geeft leiding (functioneel of hiërarchisch). Je hebt de juiste expertise en je talent en ambitie worden gezien en gewaardeerd. Je denkt wel eens na over je volgende stap. Toch merk je dat je nog bepaalde vaardigheden mist. Zoals jezelf profileren en daadkracht tonen. Om goed met de politiek binnen je organisatie om te kunnen gaan. Om ‘het spel te kunnen spelen’ wanneer dat nodig is in een cultuur die vaak door mannen wordt gedomineerd. Dat kan onzeker maken. Kan ik dat wel? Past het bij me? Hoe blijf ik dicht bij mezelf? In de training Leiderschap door Vrouwen krijg je handvatten om steviger en zelfbewuster in je leiderschap te staan. Ontdek wat je vrouwelijke kracht is. Leer hoe je vanuit jouw unieke kwaliteiten je zichtbaarheid en invloed vergroot en hoe je makkelijker beweegt in een sterk resultaatgerichte omgeving.

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl via een live sessie tijdens de Online Proeverij.

Veilige leer- en werkomgeving
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom werken we vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de branche verenigingen NRTO en KHN. Hoe we dat doen lees je hier.

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Investering

Duur
Start
Prijs (excl. BTW) Help

De prijs is excl. BTW. Vrijstelling van BTW is mogelijk, als je bedrijf geen BTW kan terug vorderen. Er komt dan 10% opslag bovenop de excl. BTW prijs, dit is voordeliger voor organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen dan de prijs incl. BTW. Vraag bij je financiële afdeling na of je moet kiezen voor Prijs excl. BTW of Prijs BTW vrij.

3.995,00
Arrangement Meer info

Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij de training voor koffie, thee, lunch, diner e.d.. De prijs is exclusief BTW en is onder voorbehoud van wijzigingen.

€ 450,68
Overnachten Meer info

Overnachten wordt aanbevolen. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te overnachten, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. In deze training onderga je namelijk een intensief proces waarin je leert en verandert. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van het kamertype.

€ 313,92

Beschrijving

Voel je sterker in het politieke krachtenveld

Je hebt een leidinggevende rol en een druk sociaal leven. Dankzij je kennis en ervaring heb je al mooie stappen gemaakt. Je hecht veel waarde aan een goed samenwerkend team waarin ieder tot zijn recht komt. Tegelijkertijd realiseer je je ook dat er iets extra’s van je wordt gevraagd. Omdat je werkt in een (deel van de) organisatie waarin een sterke focus ligt op ‘mannelijke energie’. Hoe ga jij daar mee om? Hoe vergroot je je kracht? Hoe zet je jezelf sterker neer? Je wilt beter leren omgaan met het spel van macht, politiek en beïnvloeden.

Ga met lef op avontuur
In de training Leiderschap door Vrouwen werk je aan het vergroten van je zichtbaarheid en zelfvertrouwen. Je breidt je vaardigheden uit om met daadkracht en lef om te gaan met het domein van macht en invloed. Je ontwikkelt je gevoel voor context en vergroot je organisatiesensitiviteit. En je oefent hoe je beter invloed uitoefent in verschillende situaties.

Ontdek je eigen stijl
Jouw doel is ook om dicht bij jezelf te blijven. Daarom ga je ook op zoek naar wat jouw vrouwelijke kracht kan zijn. Hoe uit zich dit? Hoe kun je vanuit jouw eigen kwaliteiten en energie je leiderschap weer een stap verder ontwikkelen?

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Online Proeverij

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl tijdens een live sessie.

Meld je aan

Programma

Ontwikkel jouw kracht en kwaliteiten

Leiderschap door Vrouwen bestaat uit 8 dagen, verdeeld over 4 uitdagende modules. Voordat je aan dit intensieve programma begint, krijg je een individuele intake. Tussen de modules zijn 2 intervisiemomenten.

Vooraf aan de modules:
 • Individueel intakegesprek
  Formuleer samen met de trainer jouw leervraag. We bepalen: past jouw functie en leervraag bij dit programma en de leergroep? Ook krijg je meer informatie over het programma.

Module 1: Wie ben ik als leider? (2 dagen)
In deze module ontdek je wie je bent en wat jouw rol binnen de organisatie is.

 • Ontdek welke kwaliteiten jij hebt en verder kunt ontwikkelen
 • Herken je patronen, wat je daarmee hebt ontwikkeld, en wat onderbelicht is gebleven
 • Geef via maskerwerk uitdrukking aan wat in de schaduw is gebleven
Module 2: Positioneren en profileren (2 dagen)

In deze module zet je jezelf en je leiderschap neer en breng je dit naar een hoger niveau. We werken vanuit een fysieke benadering: ervaringen met en vanuit het lichaam, afkomstig uit de dans- en theaterexpertise.

 • Onderzoek het repertoire waarmee je jezelf fysiek neerzet en hoe jij letterlijk en figuurlijk ruimte inneemt
 • Leer om jezelf steviger neer te zetten en te profileren
 • Onderzoek hoe je je positie kunt vergroten
 • Ontdek of jij leidt of volgt en hoe die elkaar nodig hebben

Tussendoor: Individueel coachgesprek
Tussen module 2 en 3 heb je een individueel coachgesprek waarin we reflecteren op module 1 en 2 en je de mogelijkheid hebt om individuele thema's nader uit te diepen.

Module 3: Macht en invloed (2 dagen)
In deze module leer je hoe je invloed binnen je organisatie kunt uitoefenen zonder je authenticiteit te verliezen.
 • Leer meer over het thema Macht en Invloed
 • Leer over de verschillende politieke krachtenvelden en dynamieken en hoe deze invloed hebben op je organisatie
 • Ontdek verschillende manieren om met macht om te gaan
 • Oefen om met macht en kracht om te gaan vanuit jezelf
 • Ontdek je persoonlijke stijl van beïnvloeden
Module 4: Ervaringen en voornemens & in dialoog met succesvolle vrouwen (2 dagen)
In deze module ga je in dialoog met inspirerende, succesvolle vrouwen. Empower elkaar en laat zien hoe je alles wat je hebt geleerd in de praktijk kunt toepassen.
 • Presenteer jouw statement ‘Waar sta ik nu als leider’
 • Ga in gesprek met inspirerende, succesvolle vrouwen uit het werkveld

Studiebelasting
Houd naast de opleidingsdagen rekening met een extra studiebelasting van ongeveer 3 tot 8 procent van de duur van de opleiding. De studiebelasting bestaat over het algemeen uit huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten om de volgende module voor te bereiden.

Tip: alles uit je training halen? Blijf overnachten!
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je tijdens de training leert rustig op je laten inwerken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Onze comfortabele hotelkamers zijn gewoon op onze trainingslocaties. In de prachtige, bosrijke omgeving of bij de ruisende zee kom je helemaal tot rust. Je reserveert de overnachtingen via het inschrijfformulier.

Coaching &Co: meer verdieping na jouw training
Wil je na jouw training verder leren? Schrijf je dan in voor Coaching &Co. Daarmee gaat jouw leerproces ook na de training door. Zo breng je jezelf en jouw organisatie verder!

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Voor wie

Past Leiderschap door Vrouwen bij jou?

Deze training is voor: vrouwelijke leidinggevenden, managers, projectleiders, coördinatoren, adviseurs, consultants, programmamanagers, ondernemers en teamleiders.

 • Je wilt meer zichtbaar zijn in je organisatie, maar wel op een manier die bij jou past
 • Je wilt meer invloed uitoefenen en mensen in beweging krijgen
 • Je wilt jouw rol als leider verstevigen
 • Je hebt de ambitie om door te groeien naar een seniorfunctie
 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau
Samen leren

De groep bestaat uit 9 tot 12 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

Maatwerk voor jouw organisatie
Ben je op zoek naar deze training voor een incompany traject? Of wil je in gesprek met één van onze experts over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Onze adviseurs helpen je graag: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Het team

Deze toegewijde professionals zorgen ervoor dat de training voor jou een groot succes wordt!

Startdata

Plaatsen beschikbaar
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Reserveer een plek op de wachtlijst
Startdatum en planning Locatie Beschikbaar
30 nov 2020 - 12:30 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 30 nov 2020 - 12:30 uur

 • LDV 3 - Intervisie 1

  Datum
  08 jan 2021 - 13:30 uur  t/m  08 jan 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 3 - Intervisie 2

  Datum
  22 apr 2021 - 13:30 uur  t/m  22 apr 2021 - 17:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 3 - Module 1

  Datum
  30 nov 2020 - 12:30 uur  t/m  01 dec 2020 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 3 - Module 2

  Datum
  20 jan 2021 - 12:30 uur  t/m  21 jan 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 3 - Module 3

  Datum
  01 mrt 2021 - 12:30 uur  t/m  02 mrt 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 3 - Module 4

  Datum
  01 jun 2021 - 12:30 uur  t/m  02 jun 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
28 jan 2021 - 12:30 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 28 jan 2021 - 12:30 uur

 • LDV 6 | Intervisie 1

  Datum
  26 feb 2021 - 13:30 uur  t/m  26 feb 2021 - 17:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 6 | Intervisie 2

  Datum
  01 jul 2021 - 13:30 uur  t/m  01 jul 2021 - 17:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 6 | Module 1

  Datum
  28 jan 2021 - 12:30 uur  t/m  29 jan 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 6 | Module 2

  Datum
  22 mrt 2021 - 12:30 uur  t/m  23 mrt 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 6 | Module 3

  Datum
  11 mei 2021 - 12:30 uur  t/m  12 mei 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 6 | Module 4

  Datum
  26 aug 2021 - 12:30 uur  t/m  27 aug 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
08 apr 2021 - 12:30 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 08 apr 2021 - 12:30 uur

 • LDV 4 | Intervisie 1

  Datum
  12 mei 2021 - 13:30 uur  t/m  12 mei 2021 - 17:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 4 | Intervisie 2

  Datum
  28 okt 2021 - 13:30 uur  t/m  28 okt 2021 - 17:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 4 | Module 1

  Datum
  08 apr 2021 - 12:30 uur  t/m  09 apr 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 4 | Module 2

  Datum
  16 jun 2021 - 12:30 uur  t/m  17 jun 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 4 | Module 3

  Datum
  08 sep 2021 - 12:30 uur  t/m  09 sep 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 4 | Module 4

  Datum
  16 dec 2021 - 12:30 uur  t/m  17 dec 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
16 sep 2021 - 12:30 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 16 sep 2021 - 12:30 uur

 • LDV 5 | Intervisie 1

  Datum
  05 nov 2021 - 13:30 uur  t/m  05 nov 2021 - 17:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 5 | Intervisie 2

  Datum
  31 mrt 2022 - 13:30 uur  t/m  31 mrt 2022 - 17:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 5 | Module 1

  Datum
  16 sep 2021 - 12:30 uur  t/m  17 sep 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 5 | Module 2

  Datum
  23 dec 2021 - 12:30 uur  t/m  24 dec 2021 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 5 | Module 3

  Datum
  10 feb 2022 - 12:30 uur  t/m  11 feb 2022 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • LDV 5 | Module 4

  Datum
  12 mei 2022 - 12:30 uur  t/m  13 mei 2022 - 16:00 uur
  Locatie
  Driebergen

Ervaringen

Binnenkort komen hier de ervaringen van deelnemers.


.

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
Scroll up