Management van Mensen

Intro

Verbeter je leiderschapsvaardigheden

 • Krijg meer inzicht in jezelf
 • Weet meer over leiderschapsstijlen en hoe je deze toepast
 • Motiveer mensen zó dat zij de lat hoger willen leggen
 • Bereik sneller jouw doelen met minder werk
 • Los conflicten soepel op

Word de manager die je wilt zijn
Je hebt het roer in handen je targets in het vizier. Toch heb je het gevoel dat het nóg beter kan. Het aansturen van mensen blijkt een vak apart en kost meer tijd, energie en inspanning dat je had verwacht. Tijd om de manager te worden die je wilt zijn. Zijn er nog andere leiderschapsstijlen? En welke past bij jou? Management van Mensen geeft je meer inzicht in jezelf en gaat dieper in op jouw effectiviteit.

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl via een live sessie tijdens de Online Proeverij.

Verkorte versie volgen?
Tijdens de ZomerBaak (2 augustus, 9 augustus, 16 augustus en 23 augustus) en tijdens de HerfstBaak (11 oktober en 15 november) bieden we deze training ook aan in een 4-daagse variant tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard met voldoende afstand en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Veilige leer- en werkomgeving
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom werken we vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de branche verenigingen NRTO en KHN. Hoe we dat doen lees je hier.

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Investering

Duur
Start
Prijs (excl. BTW) Help

De prijs is excl. BTW. Vrijstelling van BTW is mogelijk, als je bedrijf geen BTW kan terug vorderen. Er komt dan 10% opslag bovenop de excl. BTW prijs, dit is voordeliger voor organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen dan de prijs incl. BTW. Vraag bij je financiële afdeling na of je moet kiezen voor Prijs excl. BTW of Prijs BTW vrij.

4.795,00
Arrangement Meer info

Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij de training voor koffie, thee, lunch, diner e.d.. De prijs is exclusief BTW en is onder voorbehoud van wijzigingen.

€ 518,36
Overnachten Meer info

Overnachten wordt aanbevolen. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te overnachten, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. In deze training onderga je namelijk een intensief proces waarin je leert en verandert. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van het kamertype.

€ 614,10

Beschrijving

Het roer in handen in je rol als leidinggevende

De meeste leidinggevenden danken hun benoeming aan hun expertise of resultaatgerichtheid. Het leidinggeven krijgen ze er en passant bij. Jouw spilfunctie tussen werkvloer en strategie vraagt ook om leiderschap. Je herkent de problemen van je medewerkers, maar je ziet ook waar de organisatie als geheel heen moet. En dat gaat niet altijd hand in hand. Je voelt de behoefte om je leidinggevende rol te ontwikkelen en te verdiepen.

Ontdek je eigen stijl
In de training Management van Mensen ga je op zoek naar jouw stijl. De training voert je langs de achtergronden van leidinggeven, beïnvloeden en motiveren. Ook krijg je inzicht in veel internationale modellen, zoals situationeel leidinggeven en teamrollen van Belbin. Daarnaast ga je veel aan de slag met praktische opdrachten.

“Een ontdekkingsreis naar mezelf en mijn manier van werken.”

Hoe authentieker, hoe effectiever!
Door te doen, te reflecteren en te ervaren maak je kennis met verschillende leiderschapsstijlen. Zo kun je uiteindelijk de stijl toepassen die past bij een specifieke situatie en bij de persoon die je aanstuurt. En natuurlijk bij jezelf! Want hoe authentieker je leiderschap, hoe effectiever!

“Dit is het mooiste cadeau dat ik mijzelf in de afgelopen 10 jaar heb gegeven.”

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Online Proeverij

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl tijdens een live sessie.

Meld je aan

Verkorte versie volgen?

Tijdens de ZomerBaak (2 augustus, 9 augustus, 16 augustus en 23 augustus) en tijdens de HerfstBaak (11 oktober en 15 november) bieden we deze training ook aan in een intensief 4-daags programma tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard met voldoende afstand en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk de ZomerBaak- of HerfstBaak-trainingen.

Lees meer

Programma

Ontwikkel jouw leiderschap in 3 inzichtgevende modules

Management van Mensen bestaat uit 8 dagen, verdeeld over 3 modules. Voordat je aan de training begint, ga je aan de slag met 360° feedback en heb je een intakegesprek.

“Kwalitatief, inzichtgevend en variabel programma.”

Vooraf aan de modules:
 • 360° feedback
  Voorafgaand aan de module zet je onder jouw collega’s een 360° feedback uit. De resultaten geven een beeld van hoe anderen jouw leiderschap zien. Een waardevol beeld, dat je helpt om zoveel mogelijk uit de training te halen
 • Intakegesprek
  In het telefonische intakegesprek scherp je samen met de trainer jouw persoonlijke leervraag aan. Ook krijg je meer informatie over het programma. 
Module 1: Leidinggeven en afstemming op mijn medewerkers (3 dagen)
In deze module reflecteer je op jouw manier van communiceren en handelen. Je krijgt theorie, maar gaat ook aan de slag met opdrachten en je eigen werkveld.
 • Verdiep je kennis van diverse communicatievormen
 • Leer om beter feedback te geven en te ontvangen
 • Maak kennis met de 4 stijlen van situationeel leidinggeven
Module 2: Leidinggeven aan teams (3 dagen)
Je gaat aan de slag met thema’s als beïnvloeding, conflicten en teamrollen. Ook is er ruimte om eigen ervaringen en casussen in te brengen. Die vormen het uitgangspunt voor praktische oefeningen.
 • Leer beter om conflicten op de werkvloer op te lossen
 • Onderzoek hoe je mensen kunt beïnvloeden en motiveren
 • Verdiep je kennis van teamrollen
 • Onderzoek vormen van intervisie
Module 3: Leidinggeven en mijn persoonlijke uitdaging (2 dagen)
In deze module ontdek je hoe je jouw kennis toepast in je dagelijkse werkzaamheden en hoe je dit kunt verankeren.
 • Onderzoek de kernkwaliteiten van jou en je team
 • Leer van elkaar door intervisie
 • Ervaar hoe je mee kunt bewegen zonder jezelf te verliezen
 • Ga na waar je nog behoefte aan hebt

“Een goed opgebouwd managementprogramma, waarin kennis van jezelf en je medewerkers voorop staat. Onder kundige begeleiding biedt dit richting voor een professionele carrière als manager.”

Studiebelasting
Naast de opleidingsdagen zoals vermeld, dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van ongeveer 3-8% van de duur van de gehele opleiding. De studiebelasting bestaat over het algemeen uit huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten ter voorbereiding op de volgende module.

Tip: alles uit je training halen? Blijf overnachten!
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je tijdens de training leert rustig op je laten inwerken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Onze comfortabele hotelkamers zijn gewoon op onze trainingslocaties. In de prachtige, bosrijke omgeving of bij de ruisende zee kom je helemaal tot rust. Je reserveert de overnachtingen via het inschrijfformulier.

Coaching &Co: meer verdieping na jouw training
Wil je na jouw training verder leren? Schrijf je dan in voor Coaching &Co. Daarmee gaat jouw leerproces ook na de training door. Zo breng je jezelf en jouw organisatie verder!

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Speciale aanbieding

Tijdens de LenteBaak (28 april en 3 mei 2021) bieden we deze training ook aan in een intensief 4-daags programma tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard met voldoende afstand en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk de LenteBaak-training
 

Voor wie

Past Management van Mensen bij jou?

Deze training is voor:
Leidinggevenden, managers, teamleiders en ondernemers.

 • Je hebt minimaal een half jaar ervaring met leidinggeven
 • Je hebt al ervaring, maar je wilt meer houvast als leidinggevende
 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau

“Heel leuk met verschillende mensen uit verschillende omgevingen die met dezelfde vragen en problemen zitten.”

Samen leren
De groep bestaat uit 8 tot 16 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

Maatwerk voor jouw organisatie
Ben je op zoek naar deze training voor een incompany traject? Of wil je in gesprek met één van onze experts over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Onze adviseurs helpen je graag: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Het team

Deze toegewijde professionals zorgen ervoor dat de training voor jou een groot succes wordt!

Startdata

Plaatsen beschikbaar
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Reserveer een plek op de wachtlijst
Startdatum en planning Locatie Beschikbaar
15 sep 2021 - 14:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 15 sep 2021 - 14:00 uur

 • MVM 288 - Module 1

  Datum
  15 sep 2021 - 14:00 uur  t/m  17 sep 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 288 - Module 2

  Datum
  01 nov 2021 - 09:00 uur  t/m  03 nov 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 288 - Module 3

  Datum
  13 jan 2022 - 14:00 uur  t/m  14 jan 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
27 sep 2021 - 14:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 27 sep 2021 - 14:00 uur

 • MVM 289 - Module 1

  Datum
  27 sep 2021 - 14:00 uur  t/m  29 sep 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 289 - Module 2

  Datum
  15 nov 2021 - 09:00 uur  t/m  17 nov 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 289 - Module 3

  Datum
  12 jan 2022 - 14:00 uur  t/m  13 jan 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
27 sep 2021 - 14:00 uur meer details minder details Driebergen, Noordwijk Ja

Module planning 27 sep 2021 - 14:00 uur

 • MVM 296 - Module 1

  Datum
  27 sep 2021 - 14:00 uur  t/m  29 sep 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 296 - Module 2

  Datum
  08 nov 2021 - 09:00 uur  t/m  10 nov 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 296 - Module 3

  Datum
  11 jan 2022 - 14:00 uur  t/m  12 jan 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
11 okt 2021 - 14:00 uur meer details minder details Noordwijk 3 plekken Ja

Module planning 11 okt 2021 - 14:00 uur

 • MVM 290 - Module 1

  Datum
  11 okt 2021 - 14:00 uur  t/m  13 okt 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 290 - Module 2

  Datum
  01 dec 2021 - 09:00 uur  t/m  03 dec 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 290 - Module 3

  Datum
  27 jan 2022 - 14:00 uur  t/m  28 jan 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
25 okt 2021 - 14:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 25 okt 2021 - 14:00 uur

 • MVM 291 - Module 1

  Datum
  25 okt 2021 - 14:00 uur  t/m  27 okt 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 291 - Module 2

  Datum
  15 dec 2021 - 09:00 uur  t/m  17 dec 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 291 - Module 3

  Datum
  07 feb 2022 - 14:00 uur  t/m  08 feb 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
09 nov 2021 - 14:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 09 nov 2021 - 14:00 uur

 • MVM 297 - Module 1

  Datum
  09 nov 2021 - 14:00 uur  t/m  11 nov 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 297 - Module 2

  Datum
  14 dec 2021 - 09:00 uur  t/m  16 dec 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 297 - Module 3

  Datum
  17 feb 2022 - 14:00 uur  t/m  18 feb 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
24 nov 2021 - 14:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 24 nov 2021 - 14:00 uur

 • MVM 292 - Module 1

  Datum
  24 nov 2021 - 14:00 uur  t/m  26 nov 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 292 - Module 2

  Datum
  17 jan 2022 - 09:00 uur  t/m  19 jan 2022 - 14:00 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 292 - Module 3

  Datum
  17 mrt 2022 - 14:00 uur  t/m  18 mrt 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
07 dec 2021 - 14:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 07 dec 2021 - 14:00 uur

 • MVM 298 - Module 1

  Datum
  07 dec 2021 - 14:00 uur  t/m  09 dec 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 298 - Module 2

  Datum
  18 jan 2022 - 09:00 uur  t/m  20 jan 2022 - 14:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 298 - Module 3

  Datum
  23 mrt 2022 - 14:00 uur  t/m  24 mrt 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
13 dec 2021 - 14:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 13 dec 2021 - 14:00 uur

 • MVM 299 - Module 1

  Datum
  13 dec 2021 - 14:00 uur  t/m  15 dec 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 299 - Module 2

  Datum
  24 jan 2022 - 09:00 uur  t/m  26 jan 2022 - 14:00 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 299 - Module 3

  Datum
  07 apr 2022 - 14:00 uur  t/m  08 apr 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk

Ervaringen

 • 70 van 100

  Als zeer leerzaam, maar ook soms wat ver van mijn leerdoelen

 • 90 van 100

  Ik neem vanuit de training heel veel verschillende dingen mee: theoretische handvaten, persoonlijke groeipunten en gedeelde ervaringen van medecursisten. Dat maakt het voor mij heel waardevol. Ik kan me als manager beter ontwikkelen omdat ik nu de middelen heb om te reflecteren op wat ik doe.

 • 90 van 100

  Niet alleen wordt gekeken naar je competenties, maar ook naar de persoon achter de leidinggevende. Ik denk dat ik mijzelf nog beter heb leren kennen en kan concluderen dat ik nog lang niet uitgeleerd ben

 • 80 van 100

  Een prettige en af en toe intense leerervaring met een gemeleerde groep mensen, waarin ik een aantal nuttige inzichten heb opgedaan over menselijke interactie.

 • 80 van 100

  Een actieve, confronterende en leerzame training waarmee ik mijn toolbox heb aangevuld en die mij zeker heeft geholpen om als teamcoördinator steviger in mijn schoenen te staan.

 • 90 van 100

  Eye opening, confronterend maar super ervaring

 • 90 van 100

  MvM is een toepasbare training waarbij de mix van theorie en oefeningen zeer prettig is. Al met al levert zowel de theorie, als de oefeningen als de interactie met trainers en andere deelnemers een enorme verrijking van kennis op.

 • 80 van 100

  Waardevol en inzicht gekregen in nieuwe manier van werken

 • 80 van 100

  Leuk, leerzaam, intensief en positief!

 • 80 van 100

  De training heeft mij meer inzicht in mijzelf en processen tussen mij en medewerkers opgeleverd alsmede tools om te groeien als manager en hiermee mijn team ook te laten groeien in hun rol.

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
Scroll up