Management van Mensen

Intro

Verbeter je leiderschapsvaardigheden

 • Krijg meer inzicht in jezelf
 • Weet meer over leiderschapsstijlen en hoe je deze toepast
 • Motiveer mensen zó dat zij de lat hoger willen leggen
 • Bereik sneller jouw doelen met minder werk
 • Los conflicten soepel op

Word de manager die je wilt zijn
Je hebt het roer in handen je targets in het vizier. Toch heb je het gevoel dat het nóg beter kan. Het aansturen van mensen blijkt een vak apart en kost meer tijd, energie en inspanning dat je had verwacht. Tijd om de manager te worden die je wilt zijn. Zijn er nog andere leiderschapsstijlen? En welke past bij jou? Management van Mensen geeft je meer inzicht in jezelf en gaat dieper in op jouw effectiviteit.

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl via een live sessie tijdens de Online Proeverij.

Verkorte versie volgen?
Tijdens de LenteBaak (28 april of 3 mei 2021) de ZomerBaak (19 juli, 26 juli, 2 augustus, 9 augustus, 16 augustus en 23 augustus) bieden we deze training ook aan in een intensief 4-daags programma tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard met voldoende afstand en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Veilige leer- en werkomgeving
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom werken we vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de branche verenigingen NRTO en KHN. Hoe we dat doen lees je hier.

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Investering

Duur
Start
Prijs (excl. BTW) Help

De prijs is excl. BTW. Vrijstelling van BTW is mogelijk, als je bedrijf geen BTW kan terug vorderen. Er komt dan 10% opslag bovenop de excl. BTW prijs, dit is voordeliger voor organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen dan de prijs incl. BTW. Vraag bij je financiële afdeling na of je moet kiezen voor Prijs excl. BTW of Prijs BTW vrij.

4.795,00
Arrangement Meer info

Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij de training voor koffie, thee, lunch, diner e.d.. De prijs is exclusief BTW en is onder voorbehoud van wijzigingen.

€ 518,36
Overnachten Meer info

Overnachten wordt aanbevolen. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te overnachten, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. In deze training onderga je namelijk een intensief proces waarin je leert en verandert. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van het kamertype.

€ 406,25

Beschrijving

Het roer in handen in je rol als leidinggevende

De meeste leidinggevenden danken hun benoeming aan hun expertise of resultaatgerichtheid. Het leidinggeven krijgen ze er en passant bij. Jouw spilfunctie tussen werkvloer en strategie vraagt ook om leiderschap. Je herkent de problemen van je medewerkers, maar je ziet ook waar de organisatie als geheel heen moet. En dat gaat niet altijd hand in hand. Je voelt de behoefte om je leidinggevende rol te ontwikkelen en te verdiepen.

Ontdek je eigen stijl
In de training Management van Mensen ga je op zoek naar jouw stijl. De training voert je langs de achtergronden van leidinggeven, beïnvloeden en motiveren. Ook krijg je inzicht in veel internationale modellen, zoals situationeel leidinggeven en teamrollen van Belbin. Daarnaast ga je veel aan de slag met praktische opdrachten.

“Een ontdekkingsreis naar mezelf en mijn manier van werken.”

Hoe authentieker, hoe effectiever!
Door te doen, te reflecteren en te ervaren maak je kennis met verschillende leiderschapsstijlen. Zo kun je uiteindelijk de stijl toepassen die past bij een specifieke situatie en bij de persoon die je aanstuurt. En natuurlijk bij jezelf! Want hoe authentieker je leiderschap, hoe effectiever!

“Dit is het mooiste cadeau dat ik mijzelf in de afgelopen 10 jaar heb gegeven.”

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Online Proeverij

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl tijdens een live sessie.

Meld je aan

Verkorte versie volgen?

Tijdens de LenteBaak (april en mei 2021) en de ZomerBaak (juli en augustus 2021) bieden we deze training ook aan in een intensief 4-daags programma tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard met voldoende afstand en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk de LenteBaak-training of de ZomerBaak-training

Programma

Ontwikkel jouw leiderschap in 3 inzichtgevende modules

Management van Mensen bestaat uit 8 dagen, verdeeld over 3 modules. Voordat je aan de training begint, ga je aan de slag met 360° feedback en heb je een intakegesprek.

“Kwalitatief, inzichtgevend en variabel programma.”

Vooraf aan de modules:
 • 360° feedback
  Voorafgaand aan de module zet je onder jouw collega’s een 360° feedback uit. De resultaten geven een beeld van hoe anderen jouw leiderschap zien. Een waardevol beeld, dat je helpt om zoveel mogelijk uit de training te halen
 • Intakegesprek
  In het telefonische intakegesprek scherp je samen met de trainer jouw persoonlijke leervraag aan. Ook krijg je meer informatie over het programma. 
Module 1: Leidinggeven en afstemming op mijn medewerkers (3 dagen)
In deze module reflecteer je op jouw manier van communiceren en handelen. Je krijgt theorie, maar gaat ook aan de slag met opdrachten en je eigen werkveld.
 • Verdiep je kennis van diverse communicatievormen
 • Leer om beter feedback te geven en te ontvangen
 • Maak kennis met de 4 stijlen van situationeel leidinggeven
Module 2: Leidinggeven aan teams (3 dagen)
Je gaat aan de slag met thema’s als beïnvloeding, conflicten en teamrollen. Ook is er ruimte om eigen ervaringen en casussen in te brengen. Die vormen het uitgangspunt voor praktische oefeningen.
 • Leer beter om conflicten op de werkvloer op te lossen
 • Onderzoek hoe je mensen kunt beïnvloeden en motiveren
 • Verdiep je kennis van teamrollen
 • Onderzoek vormen van intervisie
Module 3: Leidinggeven en mijn persoonlijke uitdaging (2 dagen)
In deze module ontdek je hoe je jouw kennis toepast in je dagelijkse werkzaamheden en hoe je dit kunt verankeren.
 • Onderzoek de kernkwaliteiten van jou en je team
 • Leer van elkaar door intervisie
 • Ervaar hoe je mee kunt bewegen zonder jezelf te verliezen
 • Ga na waar je nog behoefte aan hebt

“Een goed opgebouwd managementprogramma, waarin kennis van jezelf en je medewerkers voorop staat. Onder kundige begeleiding biedt dit richting voor een professionele carrière als manager.”

Studiebelasting
Naast de opleidingsdagen zoals vermeld, dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van ongeveer 3-8% van de duur van de gehele opleiding. De studiebelasting bestaat over het algemeen uit huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten ter voorbereiding op de volgende module.

Tip: alles uit je training halen? Blijf overnachten!
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je tijdens de training leert rustig op je laten inwerken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Onze comfortabele hotelkamers zijn gewoon op onze trainingslocaties. In de prachtige, bosrijke omgeving of bij de ruisende zee kom je helemaal tot rust. Je reserveert de overnachtingen via het inschrijfformulier.

Coaching &Co: meer verdieping na jouw training
Wil je na jouw training verder leren? Schrijf je dan in voor Coaching &Co. Daarmee gaat jouw leerproces ook na de training door. Zo breng je jezelf en jouw organisatie verder!

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Speciale aanbieding

Tijdens de LenteBaak (28 april en 3 mei 2021) bieden we deze training ook aan in een intensief 4-daags programma tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard met voldoende afstand en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk de LenteBaak-training
 

Voor wie

Past Management van Mensen bij jou?

Deze training is voor:
Leidinggevenden, managers, teamleiders en ondernemers.

 • Je hebt minimaal een half jaar ervaring met leidinggeven
 • Je hebt al ervaring, maar je wilt meer houvast als leidinggevende
 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau

“Heel leuk met verschillende mensen uit verschillende omgevingen die met dezelfde vragen en problemen zitten.”

Samen leren
De groep bestaat uit 8 tot 16 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

Maatwerk voor jouw organisatie
Ben je op zoek naar deze training voor een incompany traject? Of wil je in gesprek met één van onze experts over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Onze adviseurs helpen je graag: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Het team

Deze toegewijde professionals zorgen ervoor dat de training voor jou een groot succes wordt!

Startdata

Plaatsen beschikbaar
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Reserveer een plek op de wachtlijst
Startdatum en planning Locatie Beschikbaar
03 mei 2021 - 14:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 03 mei 2021 - 14:00 uur

 • MVM 294 - Module 1

  Datum
  03 mei 2021 - 14:00 uur  t/m  05 mei 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 294 - Module 2

  Datum
  15 jun 2021 - 09:00 uur  t/m  17 jun 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 294 - Module 3

  Datum
  02 aug 2021 - 14:00 uur  t/m  03 aug 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
19 mei 2021 - 14:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 19 mei 2021 - 14:00 uur

 • MVM 286 - Module 1

  Datum
  19 mei 2021 - 14:00 uur  t/m  21 mei 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 286 - Module 2

  Datum
  07 jul 2021 - 09:00 uur  t/m  09 jul 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 286 - Module 3

  Datum
  30 aug 2021 - 14:00 uur  t/m  31 aug 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
31 mei 2021 - 14:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 31 mei 2021 - 14:00 uur

 • MVM 287 - Module 1

  Datum
  31 mei 2021 - 14:00 uur  t/m  02 jun 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 287 - Module 2

  Datum
  12 jul 2021 - 09:00 uur  t/m  14 jul 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 287 - Module 3

  Datum
  06 sep 2021 - 14:00 uur  t/m  07 sep 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
28 jun 2021 - 14:00 uur meer details minder details Driebergen, Noordwijk Ja

Module planning 28 jun 2021 - 14:00 uur

 • MVM 295 - Module 1

  Datum
  28 jun 2021 - 14:00 uur  t/m  30 jun 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 295 - Module 2

  Datum
  09 aug 2021 - 09:00 uur  t/m  11 aug 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 295 - Module 3

  Datum
  21 sep 2021 - 14:00 uur  t/m  22 sep 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
15 sep 2021 - 14:00 uur meer details minder details Noordwijk Ja

Module planning 15 sep 2021 - 14:00 uur

 • MVM 288 - Module 1

  Datum
  15 sep 2021 - 14:00 uur  t/m  17 sep 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 288 - Module 2

  Datum
  01 nov 2021 - 09:00 uur  t/m  03 nov 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • MVM 288 - Module 3

  Datum
  13 jan 2022 - 14:00 uur  t/m  14 jan 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
27 sep 2021 - 14:00 uur meer details minder details Driebergen Ja

Module planning 27 sep 2021 - 14:00 uur

 • MVM 289 - Module 1

  Datum
  27 sep 2021 - 14:00 uur  t/m  29 sep 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 289 - Module 2

  Datum
  15 nov 2021 - 09:00 uur  t/m  17 nov 2021 - 14:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • MVM 289 - Module 3

  Datum
  12 jan 2022 - 14:00 uur  t/m  13 jan 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen

Ervaringen

 • 80 van 100

  een fijne aanvulling, die mij in staat stelt mijn huidige rol in de organisatie beter uit te kunnen voeren.

 • 80 van 100

  De training daagde me uit steeds intensief te reflecteren op je eigen stijl, je uitdagingen voor leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

 • 80 van 100

  De training was voor mij zowel reflecterend op wat ik al goed deed als vooruitkijkend naar hoe ik dingen anders kan doen. Dit voelde als een prettige combinatie

 • 90 van 100

  Concrete handvatten gekregen om mezelf te blijven en tegelijkertijd effectief te kunnen acteren in mijn nieuwe functie als teammanager

 • 80 van 100

  Als een verdieping op mijn huidige werk en persoonlijke ontwikkeling.

 • 100 van 100

  De training heeft mij heel veel geleerd over mezelf en mijn plaats in de organisatie. En deze ervaring was over het algemeen positief! Helemaal top!

 • 100 van 100

  als een zeer leerzame training, met ontzettend veel handvaten.

 • 70 van 100

  de mededeelnemers bepalen mede de inhoud van deze training. Groep was divers en door de verschillende perspectieven was de feedback verrijkend.

 • 90 van 100

  indrukwekkend wat er uit je persoonlijkheid boven komt, uitdagend om daarmee aan het werk te gaan

 • 80 van 100

  Deze training heeft mijn verwachting overtroffen, omdat er een koppeling was tussen theorie, praktijkervaringen en concreet oefenen van situaties. (Zonder mijn naam mag deze zijn gepubliceerd worden.)

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
Scroll up