Een leertraject op maat nodig?

Een leertraject op maat nodig?

 • Grensverleggend en persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke aandacht
 • Grensverleggend
 • De beste trainers
 • Gecertificeerd

Incompany: samen werken aan blijvende verandering

 • Deelnemers groeien professioneel én persoonlijk op meerdere niveaus
 • Werken en leren verbonden door 'business challenges'
 • Ervaren trainers die jouw organisatie begrijpen
 • In co-creatie ontworpen traject met kwaliteit checks en aanscherpingen tijdens de training
 • Beproefde methodes in uitdagende programma’s

Organisaties worden complexer en de markt beweegt meer dan ooit. Dat vraagt om wendbaarheid. Meegaan met veranderingen vergt een goede afstemming tussen mensen die samen het verschil willen maken.

Een incompany training van de Baak gaat verder dan het aanleren van vaardigheden. Wij verbinden leren met werken door de deelnemers samen ideeën uit te laten proberen, te leren reflecteren en te laten experimenteren met nieuw gedrag. Mensen groeien daardoor professioneel én persoonlijk.

In onze maatwerk trajecten stimuleren we onder andere eigenaarschap, samenwerking, betrokkenheid en een proactieve mindset. Jouw organisatie- en ontwikkelvraag staan daarbij altijd centraal.

Partner in leren

Onze Incompany experts stellen in co-creatie met jou een leertraject op. Tijdens de uitvoering ervan bewaken zij de kwaliteit door telkens opnieuw te evalueren, bij te sturen en de actualiteit te integreren. Voorop staat dat we gaan voor het beste resultaat. 

Wij geven ook internationale trainingen in het Engels. En wij hebben een speciaal maatwerkprogramma over eigenaarschap: Van toeschouwer naar regisseur.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl
Ja, ik wil advies

Bekijk hieronder ons aanbod:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij geïnteresseerd in een incompany traject en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via 0343-556369, advies@debaak.nl of het adviesformulier. Of kom naar de gratis informatie- en netwerkbijeenkomst(en) waarin we trends, uitdagingen en ‘learnings’ van incompany trajecten met elkaar delen. Wil je de informatie nog eens nalezen? Download dan hier de digitale brochure.

Onze klanten

“Verschillende personen zijn al doorgegroeid naar de ‘leadership group’ van het bedrijf. Het is mooi om de snelle groei te zien die iemand kan doormaken door verschillende kansen te grijpen.”
J. Welles, Learning & Development Lead bij Grolsch

“Het is goed te zien dat de deelnemers in staat zijn geweest competenties te ontwikkelen die nodig zijn voor duurzaam leiderschap. Ze hebben laten zien dat ze flexibel zijn in hun leiderschapsstijl, dat ze samenwerking stimuleren, een rolmodel zijn voor hun medewerkers.”
A. Kuypers, directievoorzitter van Kuijpers Installaties

“Onze nieuwe samenwerking op de afdeling levert voor de hele organisatie betere resultaten op. We weten elkaar weer te vinden. We hebben elkaar niet alleen als collega leren kennen, maar ook als mens.”
M. van den Aardweg, Adviseur HRM bij Vervoerregio Amsterdam

Onze experts

 • Ahmet Öztürk
  Naam
  Ahmet Öztürk
  Functie
  Incompany adviseur talent- & leiderschapsontwikkeling

  Lees meer...

 • Brenda Wigleven
  Naam
  Brenda Wigleven
  Functie
  Incompany adviseur talent- & leiderschapsontwikkeling

  Lees meer...

 • Hannelies Boelhouwer
  Naam
  Hannelies Boelhouwer
  Functie
  Incompany adviseur talent- & leiderschapsontwikkeling

  Lees meer...

 • Jules Koster
  Naam
  Jules Koster
  Functie
  Incompany adviseur talent- & leiderschapsontwikkeling | Trainer

  Lees meer...

 • Maartje Heerkens
  Naam
  Maartje Heerkens
  Functie
  Incompany adviseur talent- & leiderschapsontwikkeling

  Lees meer...

 • Mariska Kemp
  Naam
  Mariska Kemp
  Functie
  Incompany adviseur talent- & leiderschapsontwikkeling

  Lees meer...

 • Martijn van Haagen
  Naam
  Martijn van Haagen
  Functie
  Incompany adviseur talent- & leiderschapsontwikkeling | Trainer | Manager Incompany

  Lees meer...

 • Rob Bos
  Naam
  Rob Bos
  Functie
  Incompany adviseur talent- & leiderschapsontwikkeling

  Lees meer...

Wil je meer informatie of advies?

Onze opleidingsadviseurs koppelen je aan de juiste incompany expert. Neem contact met ze op via 0343-556369, advies@debaak.nl of het adviesformulier.

Inspiratie

 • Teaser_WaardegedrevenLeiderschap

  Longread - Moderne organisaties floreren bij waarden gedreven leiderschap

  Artikel

  De heldere indeling van de samenleving van vroeger heeft in rap tempo plaatsgemaakt voor de bonte diversiteit van de globalisering. We leven niet in één wereld maar in een verscheidenheid aan werelden. Om veranderingen en innovaties bij te houden is een hiërarchische organisatiestructuur te traag. Een wendbare organisatie kan dit wel aan. Hoe geef je het beste leiding in en aan deze veranderde context? Antwoord is: door te sturen vanuit waarden. Lees in dit artikel wat dit inhoudt en bekijk aan het einde de 10 reflectiepunten voor waardengedreven leiders.

  Lees meer...

 • teaser_debaak_YP

  Haal méér uit je Young Talent traject

  Artikel


  Organisaties investeren in het ontwikkelen van hun jong talent. Maar hoe zorg je ervoor dat de talenten zo veel mogelijk toegevoegde waarde voor de organisatie hebben, nu en in de toekomst? “Talentontwikkeling is een gemeenschappelijke uitdaging van de organisatie ”, zegt Martijn van Haagen, consultant Talentontwikkeling bij de Baak. Lees zijn 5 tips.

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0034

  Hoe Bouwmaat zijn organisatie succesvol verbouwde

  Artikel

  De Bouwmaat-formule is groot geworden met zijn uitstekende logistiek en vakkundig advies. Maar commerciële vaardigheden, die in de crisis steeds meer werden gevraagd, waren onvoldoende ontwikkeld. Verslag van een ingrijpende herstructurering die iedereen in de organisatie raakte.

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0049

  Met talentontwikkeling bouwen aan de bank-nieuwe-stijl

  Artikel

  Een klantgerichte dienstverlener die haar rekeninghouders proactief adviseert: bij de Volksbank – voorheen SNS Bank – krijgt de bank-nieuwe-stijl gestalte. Een van de instrumenten daarbij is talent development waarbij met ‘innovation challenges’ wordt gewerkt. ‘Je bouwt aan een voorhoede van de cultuurverandering.’

  Lees meer...

 • KPN_Teaser

  Waarom ‘Deep Learning’ in Zwitserland onderdeel is van het Young Talent Programma van KPN

  Artikel

  “Als je net afgestudeerd bent en gaat werken is alles nieuw”, zegt Claudette Rensen, Talentmanager Young Talents bij KPN. “Je moet in een nieuw ritme komen, nieuwe collega’s leren kennen, snappen waar het bedrijf over gaat, wat het portfolio is en wie de klanten zijn. Daarnaast moet je weten wat er van je verwacht wordt en dan ook nog eens jezelf beter leren kennen en gaan ontwikkelen. Al met al best veel tegelijk. Het KPN Young Talent Programma is er helemaal op gericht om de nieuwe trainees hierbij zo veel mogelijk te begeleiden.”

  Lees meer...

Scroll up