Hero

Empty Page Section

Artikelen / Blogs

Nieuws en blogs vol inspiratie en inzicht.


Events

Evenementen van de Baak voor ontmoeting, inspiratie en verdieping.

 • Week van de Ondernemer

  Event

  25 en 26 november Amsterdam | De Week van de Ondernemer. Al jarenlang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. In één dag wordt jij geïnspireerd door topcoaches en succesvolle ondernemers. Inspiratie die absoluut zal bijdragen aan jouw succes. Daarnaast wordt je onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk. Waar je direct van profiteert.

  Datum
  25 nov 2015
  Starttijd
  11:00

  Lees meer...

 • Gamechangers Event

  Event

  Donderdag 3 december 2015 | Het zijn spannende tijden; de levenscyclus van businessmodellen wordt steeds korter, de digitalisering heeft de regels van het spel voorgoed veranderd en concurrentie komt uit onverwachte hoeken. De snelheid waarmee een organisatie kan reageren op de markt is bepalend voor de mate van succes. Maar hoe maakt u uw bedrijf weer wendbaar? Hoe zorgt u ervoor dat u, ondanks de waan van de dag, kansen ziet en pakt? En is uw team voldoende in staat om snel te schakelen?

  Locatie
  de Baak Driebergen
  Datum
  03 dec 2015
  Starttijd
  12:00

  Lees meer...

 • Coach worden, ook jouw droom?

  Event

  12 december | Je bent van harte welkom bij de Open Dag om te proeven of een opleiding van het Europees Instituut de Baak bij je past. Zet je volgende stap en meld je aan!

  Locatie
  de Baak Driebergen
  Datum
  12 dec 2015
  Starttijd
  13:00

  Lees meer...

Klantverhalen

Dit vertellen mensen en organisaties over ons.

 • teaser_0005

  Familiebedrijf & opvolger

  Referentie

  Overdracht - van eindverantwoordelijkheid - is een van de meest spannende transities voor een familiebedrijf. De ongeduldige nieuwe generatie staat te popelen om het roer over te nemen. Hoe kan dit proces goed verlopen, of is het beter om nog even uit te stellen tot 'het juiste moment' zich voordoet? Eerst (nog een) familieberaad hierover? Of zelf, als overdrager, al op tijd een stap terug zetten? Wanneer heb je voldoende besproken en afgesproken, om te kunnen loslaten en overnemen? Wij - een collectief van de Baak, KPMG en FBNed - hebben onze krachten gebundeld rondom dit vraagstuk: opvolging in een familiebedrijf.

  Lees meer...

Webinars