Hero

Empty Page Section

Artikelen / Blogs

Nieuws en blogs vol inspiratie en inzicht.


Events

Evenementen van de Baak voor ontmoeting, inspiratie en verdieping.

 • Week van de Ondernemer

  Event

  14 en 15 oktober | De Week van de Ondernemer. Al jarenlang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. In één dag wordt jij geïnspireerd door topcoaches en succesvolle ondernemers. Inspiratie die absoluut zal bijdragen aan jouw succes. Daarnaast wordt je onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk. Waar je direct van profiteert.

  Datum
  14 okt 2015
  Starttijd
  11:00

  Lees meer...

 • Theater Maitland | Ode to a dream

  Event

  1 november 2015 | ODE TO A DREAM, een theatervoorstelling van en ten gehore gebracht door Lonesome Orchestra (componist/arrangeur Sebastiaan Koolhoven en toetsenist Ton Snijders) krijgt bijval van niemand minder dan violiste EMMY VERHEY en de 5-koppige LiveBand, bestaande uit Ward Veenstra, Rens van der Zalm, Ruud Breuls, Lené te Voortwis en Kim Weemhoff. Schrijver Thomas Verbogt vertelt en leest het verhaal voor dat hij schreef n.a.v. de 16 gevonden stereografieën waarop het muziekstuk ODE TO A DREAM gebaseerd is.

  Locatie
  de Baak Driebergen
  Datum
  01 nov 2015
  Starttijd
  20:00

  Lees meer...

 • Gamechangers Event

  Event

  Raakt u, net als wij, geïnspireerd door ondernemers die het spel in hun sector, hun branche of in de keten compleet op zijn kop weten te zetten? Ondernemers die de gebaande paden durven verlaten en met conventies breken om hun droom na te jagen? Blokkeer dan nu 3 december in uw agenda.

  Locatie
  de Baak Driebergen
  Datum
  03 dec 2015
  Starttijd
  12:00

  Lees meer...

Klantverhalen

Dit vertellen mensen en organisaties over ons.

 • teaser_0005

  Familiebedrijf & opvolger

  Referentie

  Overdracht - van eindverantwoordelijkheid - is een van de meest spannende transities voor een familiebedrijf. De ongeduldige nieuwe generatie staat te popelen om het roer over te nemen. Hoe kan dit proces goed verlopen, of is het beter om nog even uit te stellen tot 'het juiste moment' zich voordoet? Eerst (nog een) familieberaad hierover? Of zelf, als overdrager, al op tijd een stap terug zetten? Wanneer heb je voldoende besproken en afgesproken, om te kunnen loslaten en overnemen? Wij - een collectief van de Baak, KPMG en FBNed - hebben onze krachten gebundeld rondom dit vraagstuk: opvolging in een familiebedrijf.

  Lees meer...

Webinars