Talent Ontwikkelings Programma®

Intro

Stoom jezelf klaar voor de volgende stap

 • Krijg zicht op jouw unieke talent binnen je team en organisatie 
 • Verbreed je repertoire aan beïnvloedingsstijlen 
 • Werk aan een stevige positionering en bepaal je persoonlijke koers en welke (strategische) stappen je wilt zetten
 • Wordt zichtbaar effectiever en boek meer resultaat

Verstevig je persoonlijk en (informele) leiderschap
Als ambitieuze young professional heb je je plek bewuster in te nemen in je organisatie. Dit kan vragen bij je oproepen. Het gaat goed op je werk, maar welke koers vaar je? Hoe kom je over op anderen en wat is jouw unieke talent? Hoe kun jij je steviger positioneren in het krachtenveld? Het Talent Ontwikkelings Programma® is een leertraject gericht op ervaren en doen. Deze training geeft zicht op jouw talent én handvatten om dat talent bewust in te zetten. Zo leg je een stevig fundament voor de weg naar jouw eigen top.

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl via een live sessie tijdens de Online Proeverij.

Verkorte versie volgen?
Tijdens de ZomerBaak (2 augustus, 9 augustus, 16 augustus en 23 augustus) en tijdens de HerfstBaak (11 oktober en 15 november) bieden we deze training ook aan in een 4-daagse variant tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard met voldoende afstand en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Veilige leer- en werkomgeving
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom werken we vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de branche verenigingen NRTO en KHN. Hoe we dat doen lees je hier.

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Investering

Duur
Start
Prijs (excl. BTW) Help

De prijs is excl. BTW. Vrijstelling van BTW is mogelijk, als je bedrijf geen BTW kan terug vorderen. Er komt dan 10% opslag bovenop de excl. BTW prijs, dit is voordeliger voor organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen dan de prijs incl. BTW. Vraag bij je financiële afdeling na of je moet kiezen voor Prijs excl. BTW of Prijs BTW vrij.

4.795,00
Arrangement Meer info

Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij de training voor koffie, thee, lunch, diner e.d.. De prijs is exclusief BTW en is onder voorbehoud van wijzigingen.

€ 528,22
Overnachten Meer info

Overnachten wordt aanbevolen. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te overnachten, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. In deze training onderga je namelijk een intensief proces waarin je leert en verandert. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van het kamertype.

€ 613,81

Beschrijving

Positioneer jezelf als (informeel) leider

Je bent tussen de 25 en 35 jaar en werkt op academisch of hbo-niveau. Je bent ambitieus, resultaatgericht, eigenwijs en het gaat je regelmatig niet snel genoeg. Je wilt je impact vergroten en je wilt jezelf beter positioneren. Je wilt beter keuzes kunnen maken en een nog meer gelijkwaardige gesprekspartner worden voor het hoger management en klanten. Wat is jouw volgende stap? 

Vol ambitie naar een professionele toekomst
Het Talent Ontwikkelings Programma® is een intensief leertraject waarin je een stap verder gaat dan de trainingen en persoonlijkheidstesten die je al eens gedaan hebt. Je ontdekt niet alleen waar jouw talent ligt en hoe je deze kunt ontwikkelen maar je wordt uitgedaagd om jouw eigenheid en toegevoegde waarde nóg meer te laten renderen in jouw functionele werkcontext. Je leert jezelf en jouw positie binnen de organisatie versterken en bereid je voor op jouw volgende stap. Je wordt creatiever in je aanpak, krijgt gevoel voor de omgeving en word je bewust van jezelf in relatie met anderen.

“Leerzaam en confronterend, maar vrij om zo ver te gaan als je zelf wilt.”

De toekomst aan je voeten
In het programma leer je op een intensieve persoonlijke manier, je groeistap wordt ondersteund met theorie en kennis uit de praktijk. Je gaat ook aan de slag op je werk (‘on the job learning’). Zo maak je de vertaling naar jouw praktijk. Je werkt aan een persoonlijke uitdaging: een actuele case uit jouw werkveld. Het traject is geslaagd als jij als professional jezelf én je omgeving verder hebt geholpen. Je staat stevig in je schoenen en weet hoe je de organisatiestrategie kunt vertalen naar jouw verantwoordelijkheden.

“Een indrukwekkende ervaring met een positieve uitwerking op je privé- en professionele leven!”

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Online Proeverij

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl tijdens een live sessie.

Meld je aan

Verkorte versie volgen?

Tijdens de ZomerBaak (2 augustus, 9 augustus, 16 augustus en 23 augustus) en tijdens de HerfstBaak (11 oktober en 15 november) bieden we deze training ook aan in een intensief 4-daags programma tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard met voldoende afstand en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk de ZomerBaak- of HerfstBaak-trainingen.

Lees meer

Programma

Ervaar 4 uitdagende modules

Het Talent Ontwikkelings Programma® bestaat uit 9 dagen, verdeeld over 4 uitdagende modules. Voordat je aan dit ontwikkelingprogramma begint, vul je een Motivation Statement in en formuleer je jouw challenge.

“Een erg uitdagend, leerzaam en intensief programma met zeer bekwame en boeiende coaches.”

Vooraf aan de modules:
 • Motivation Statement
  In het Motivation Statement vertel je waarom jij wilt deelnemen aan het Talent Ontwikkelings Programma®. Wat verwacht je van het programma en wat is jouw grootste uitdaging in jouw organisatie?
 • Jouw challenge
  Je formuleert jouw uitdaging samen met je leidinggevende. Jouw uitdaging is bijvoorbeeld een concreet project, het realiseren van een specifieke verandering in jouw organisatie of het oplossen van het hardnekkigste probleem van je afdeling. Je moet je er in elk geval een halfjaar in kunnen vastbijten.
Module 1: Het talent (4 dagen)
In deze module ontdek je jouw unieke talent.
 • Word je bewust van hoe jouw gedrag overkomt op anderen
 • Herken je eigen denk- en gedragspatronen
 • Durf jezelf te laten zien zoals je echt bent
 • Krijg inzicht in het krachtenveld van jouw organisatie
Module 2: Het speelveld (2 dagen)
Ga met jouw uitdaging aan de slag.
 • Leer invloed uitoefenen, ook bij weerstand
 • Oefen met eigen gedrag binnen situaties waar jij tegenaan loopt
 • Oefen nieuw gedrag met acteurs en een eigen case
Module 3: Het spel (2 dagen)
Verlaat de gebaande paden en ga op avontuur.
 • Leer vertrouwen op eigen intuïtie
 • Reageer zonder voorbereiding op onvoorspelbare gebeurtenissen
 • Ervaar hoe je kunt meebewegen zonder jezelf te verliezen
 • Ontwikkel eigen creatief vermogen
Module 4: De score (1 dag)
In deze module kijk je terug op wat je geleerd hebt.
 • Integreer jouw inzichten uit de vorige modules
 • Ga de confrontatie met jezelf aan
 • Weet welke vervolgstappen je wilt maken

“Het was een eyeopener wat voor invloed je onbewust hebt op je omgeving.”

Tussen module 1 en 2 en module 3 en 4 ga je met je peergroup aan de slag dmv duo-coaching en intervisie. Zodat je tegelijkertijd bouwt aan een breder blikveld en coachings- en netwerkvaardigheden ontwikkelt. 

Studiebelasting
Naast de opleidingsdagen dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van ongeveer 3 tot 8 procent van de duur van de gehele opleiding. Tussen de modules werk je aan huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten.

Tip: alles uit je training halen? Blijf overnachten!
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je tijdens de training leert rustig op je laten inwerken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Onze comfortabele hotelkamers zijn gewoon op onze trainingslocaties. In een prachtige, bosrijke omgeving of bij de ruisende zee kom je helemaal tot rust. Je reserveert de overnachtingen via het inschrijfformulier.

Coaching &Co: meer verdieping na jouw training
Wil je na jouw training verder leren? Schrijf je dan in voor Coaching &Co. Daarmee gaat jouw leerproces ook na de training door. Zo breng je jezelf en jouw organisatie verder!

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Voor wie

Past het Talent Ontwikkelings Programma® bij jou?

Deze training is voor:
Professionals, projectleiders en leidinggevenden.

 • Je bent tussen de 25 en 35 jaar
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als professional of leidinggevende
 • Je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière
 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau

“Het programma geeft een mooie, verrassende band met de groep.”

Samen leren
De groep bestaat uit 8 tot 14 personen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

Maatwerk voor jouw organisatie
Ben je op zoek naar deze training voor een incompany traject? Of wil je in gesprek met één van onze experts over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Onze adviseurs helpen je graag: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Het team

Deze toegewijde professionals zorgen ervoor dat de training voor jou een groot succes wordt!

Startdata

Plaatsen beschikbaar
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Reserveer een plek op de wachtlijst
Startdatum en planning Locatie Beschikbaar
07 sep 2021 - 13:00 uur meer details minder details Noordwijk, Driebergen Ja

Module planning 07 sep 2021 - 13:00 uur

 • TOP 207 - Module 1

  Datum
  07 sep 2021 - 13:00 uur  t/m  10 sep 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • TOP 207 - Module 2

  Datum
  25 okt 2021 - 16:30 uur  t/m  26 okt 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • TOP 207 - Module 3

  Datum
  16 dec 2021 - 16:30 uur  t/m  17 dec 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • TOP 207 - Module 4

  Datum
  04 feb 2022 - 00:00 uur  t/m  04 feb 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
12 okt 2021 - 13:00 uur meer details minder details Noordwijk, Driebergen Ja

Module planning 12 okt 2021 - 13:00 uur

 • TOP 208 - Module 1

  Datum
  12 okt 2021 - 13:00 uur  t/m  15 okt 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • TOP 208 - Module 2

  Datum
  29 nov 2021 - 16:30 uur  t/m  30 nov 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • TOP 208 - Module 3

  Datum
  20 jan 2022 - 16:30 uur  t/m  21 jan 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • TOP 208 - Module 4

  Datum
  14 mrt 2022 - 00:00 uur  t/m  14 mrt 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
02 nov 2021 - 13:00 uur meer details minder details Noordwijk, Driebergen Ja

Module planning 02 nov 2021 - 13:00 uur

 • TOP 209 - Module 1

  Datum
  02 nov 2021 - 13:00 uur  t/m  05 nov 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • TOP 209 - Module 2

  Datum
  20 dec 2021 - 16:30 uur  t/m  21 dec 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • TOP 209 - Module 3

  Datum
  10 feb 2022 - 16:30 uur  t/m  11 feb 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • TOP 209 - Module 4

  Datum
  01 apr 2022 - 00:00 uur  t/m  01 apr 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
22 nov 2021 - 13:00 uur meer details minder details Noordwijk, Driebergen Ja

Module planning 22 nov 2021 - 13:00 uur

 • TOP 216 - Module 1

  Datum
  22 nov 2021 - 13:00 uur  t/m  25 nov 2021 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • TOP 216 - Module 2

  Datum
  06 jan 2022 - 16:30 uur  t/m  07 jan 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen
 • TOP 216 - Module 3

  Datum
  17 feb 2022 - 16:30 uur  t/m  18 feb 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Noordwijk
 • TOP 216 - Module 4

  Datum
  01 apr 2022 - 00:00 uur  t/m  01 apr 2022 - 17:30 uur
  Locatie
  Driebergen

Ervaringen

 • 100 van 100

  Een super leuk en intensief leerproces, waardoor ik mezelf op persoonlijk en professioneel vlak nóg beter ben gaan leren kennen. De verschillende werkvormen, de open sfeer in de groep en de kwaliteit van de trainers vond ik TOP!

 • 100 van 100

  De Top was vanaf module 1 intens, confronterend en super leerzaam.

 • 80 van 100

  Spannend, uitdagend, af en toe een tikkeltje ongemakkelijk, maar absoluut de moeite waard

 • 80 van 100

  Ik heb de training ervaren als intensief, uitdagend en soms ongemakkelijk, maar daardoor ook erg waardevol voor mijn ontwikkeling.

 • 90 van 100

  spiegelend, intensief en nuttig in de veilige omgeving van de geweldige TOP groep waar ik onderdeel van mocht zijn.

 • 70 van 100

  Mijn comfortzone is door de TOP flink elastischer geworden. Fijn voor de rest van mijn werk én privéleven!

 • 80 van 100

  Het is niet eenvoudig om oude denkpatronen laag na laag af te pellen om te ontdekken welke drijfveren eronder schuil gaan. Het proces was intensief, maar heel leerzaam.

 • 80 van 100

  De training was een intensieve, uitdagende en waardevolle ervaring. Het heeft me geleerd dat ik meer kan en durf dan ik me had kunnen voorstellen.

 • 100 van 100

  Heel erg leerzaam en interessant, heeft mijn verwachtingen overtroffen. De aanpak, het hele proces alles werd heel professioneel aangepakt, er waren ook zeker dingen buiten mijn normale comfort zone maar dit werd op een dusdanige manier aangepakt dat dit uiteindelijk niet lastig was. Heb veel over mezelf geleerd, maar ook over mijn werk en hoe ik overkom op andere. Dit heeft veel inzichten gegeven en rust en vertrouwen gegeven.

 • 100 van 100

  Op een zeer intense manier heel veel leren over jezelf samen met andere professionals.

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
Scroll up