Empty Page Section

Pijlsnel naar het volgende level in leiderschap

Jouw talenten hebben je ver gebracht. Maar je merkt dat er nu meer van je wordt gevraagd. Dat je vertrouwde aanpak niet volstaat. Tijd om je leiderschap onder de loep te nemen en aan te scherpen. Dat doe je in YEP Compact, een verkorte versie van de opleiding YEP. Samen met young professionals als jij verbreed en verdiep je jouw inzicht in jezelf, teams en organisaties. Je voelt je steviger in je leiderschap en vergroot je toegevoegde waarde voor je organisatie.

Thema
Doelgroep
Duur
In totaal 25 dagdelen, bestaande uit een persoonlijk intakegesprek, vijf compacte modules van elk twee dagen en een duo-coachingsgesprek
Deelnemers
10 tot 14 personen

Investering

Prijs (excl. 21% BTW) Help

De prijs is excl. BTW als jouw organisatie BTW kan terug vorderen. Weet je niet zeker of jouw organisatie BTW kan terug vorderen? Vraag het na bij de financiële afdeling van jouw organisatie.

7.995,00
Prijs (BTW-vrij) Help

De prijs is BTW-vrijgesteld als jouw organisatie geen BTW terug kan vorderen. Zie het overzicht van de Belastingdienst. Weet je niet zeker of jouw organisatie BTW-vrijgesteld is of niet? Vraag het na bij de financiële afdeling van jouw organisatie.

8.794,50
Arrangement Meer info

Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij de training voor koffie, thee, lunch, diner e.d.. Het genoemde totaalbedrag is een indicatie en wordt na afloop van elke module gefactureerd door de Baak Seaside (locatie Noordwijk) of het Landgoed de Horst (locatie Driebergen) op basis van nacalculatie. Prijs is exclusief BTW.

€ 594,55
Overnachten (optioneel) Meer info

In deze training onderga je een intensief proces waarin je leert en verandert. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te blijven logeren, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. En zij met jou. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. Als je niet wenst te overnachten, dien je het bovenstaande vinkje weg te halen. Prijs is exclusief BTW.

€ 565,00

Beschrijving

Hoe versterk jij jezelf als leider?

Je wilt jezelf verder ontwikkelen. In het bijzonder op vlakken die essentieel zijn om betere resultaten te halen – voor jezelf en voor je organisatie. Het gaat dan om leiderschap, zelfmanagement, verandermanagement en visie- en strategievorming.

Vertaling naar de praktijk

In de training YEP Compact ga je dieper in op deze thema's. Daarbij vertaal je theorie voortdurend naar de praktijk, via uitdagende oefeningen en opdrachten. Zo leer je sneller te herkennen waar, hoe en wanneer je als leider nodig bent – en om dán pas in actie te komen. Ook krijg je nog beter inzicht in jouw unieke talenten en vermogen om leiding te geven, aan jezelf en aan anderen.

Kwaliteiten goed in beeld

Je krijgt door YEP Compact scherper in beeld welke kwaliteiten je verder wilt ontplooien en inzetten. Je voelt je krachtiger in je leiderschap staan en draagt strategischer bij aan de doelstellingen van jouw organisatie.

Resultaten

 • Je versterkt je leiderschapskwaliteiten en strategische knowhow.
 • Je wordt je bewuster van wie je bent, als mens en als leidinggevende.
 • Je bent in staat jouw invloed aan te wenden - binnen en buiten de organisatie.

Je mededeelnemers zijn ambitieuze leidinggevenden tussen de 28 en 40 jaar. Met minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in een complexe lijn-of projectmanagementfunctie waar je grote verantwoordelijkheden hebt en veel invloed uitoefent. Ze hebben vragen over hun leiderschap, hebben een functie waarbij ze tussen de modules door het geleerde kunnen toepassen en hebben taken waarbij niet alleen operationeel maar ook (beginnend) strategisch inzicht van hen gevraagd wordt. Belangrijk is dat deelnemers open staan voor reflectie en voor inzicht in eigen sterktes en zwaktes.

Overnachten

In onze trainingen onderga je een intensief proces waarin je leert en verandert. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locaties te blijven overnachten, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. En zij met jou. Uit ervaring weten we dat blijven overnachten een verdieping aan de trainingservaring geeft. Via het inschrijfformulier kun je je overnachtingen reserveren.

Coaching naast je opleiding

Coaching (&Co) zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept. Met &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder! Bij het inschrijven kun je aangeven of je &Co wenst. Lees hier verder wat &Co voor jou kan betekenen.

Maatwerk en/of Incompany

Deze training in een maatwerk- of incompanytraject? Wil je in gesprek met één van onze experts over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs via advies@debaak.nl | 0343-556369

Proeverij_640x480

de Baak Proeverij

Training eerst ervaren voordat je de keuze maakt?

Lees meer

Whitepaper

'Wat je pas over leiderschap leert nadat je leider bent.'

Naar de whitepaper

Programma

Hoe ziet het programma eruit?

De training YEP Compact doorloop je in groepsverband. In totaal zijn er vijf compacte modules van elk twee dagen. Daarnaast werk je tussen de modules door aan teamopdrachten, diverse persoonlijke opdrachten en lees je artikelen. Deze zelfstudie vraagt de nodige discipline en reflectie.

Verschillen met Young Executives Program

Het is de grotere focus op zelfstandigheid en individueel leren die YEP Compact onderscheidt van de reguliere opleiding YEP. Je bent minder als groep bezig. En het duurt korter (25 dagdelen ten opzichte van 44 dagdelen) zodat er beperktere tijd is voor reflectie, feedback, sparren, netwerkopbouw, persoonlijke en leiderschapsontwikkeling, groepsprocessen, levens- en carrièrevragen. Ook is YEP Compact pragmatischer en vraagt het eigen committent om de casuïstiek te vertalen naar de praktijk. De training bevat bovendien niet YEPs intensieve pressure cooker in het buitenland, waarin je experimenteert met nieuw gedrag en je vaardigheden vergroot in het omgaan met complexe situaties. Wel ga je aan de slag met een real life business case van een Nederlandse ideële organisatie.

Intake

Voordat de modules starten krijg je een live persoonlijke intake. Daarin formuleer je samen met één van de trainers je persoonlijke leerdoel. Ook krijg je meer informatie over de opleiding, zodat je weet wat je mag verwachten en wat er van jou verwacht wordt.

Module 1

Wie ben jij, als mens en als leider? Wat wil je echt? En wat vind je belangrijk? Daar reflecteer je op. Je krijgt zicht op je sterke punten, de momenten waarop je je het krachtigst voelt, en je ontwikkelkansen. Zo ontdek je gaandeweg een nieuwe leider in jezelf.

Module 2

Je ontdekt gaandeweg een nieuwe leider in jezelf door te onderzoeken welke kwaliteiten je nog niet hebt laten zien en welke oude overtuigingen je dient te herzien. Je onderzoekt het effect van jouw (nieuwe) gedrag op de mensen om je heen. In welke transformatie als leider bevind je je op dit moment? Je leert daarnaast signalen in je omgeving sneller op te pikken en er handig op in te spelen.

Duo-coaching

Tussen module 2 en 3 heb je een 'duo-coachingsgesprek' over je ontwikkelvragen. Daarin word jij gecoacht én coach je zelf. Dit doe je samen met twee andere deelnemers en onder leiding van één van de trainers.

Module 3

Leidinggeven doe je niet alleen. Je hebt te maken met andere mensen. De cultuur in een organisatie is vaak heel bepalend en als leidinggevende heb je hier invloed op. Daarom verdiep je je in de punten waar cultuur en strategie elkaar raken door in teams te werken aan een real live business case van een Nederlandse ideële organisatie. Je vergroot het vermogen om je in te leven in gesprekspartners en wordt alerter op de dynamiek in teams.

Module 4

Je geeft concreet vorm aan jouw nieuwe leiderschap. Je onderzoekt hoe je je invloed kunt aanwenden om jouw doelen te bereiken. En hoe je dit nieuwe leiderschap kunt integreren in strategievorming vanuit je persoonlijke visie. Je ervaart in deze module de kracht van co-creatie en leert hoe je mensen voor die co-creatie kunt enthousiasmeren. Welke rol pak jij als leider hierin? Je voelt de kracht van win-win rondom de case waaraan je in je team werkt en ervaart hoe je op vernieuwde wijze tot een resultaat kunt komen.

Module 5

Tijd om het net op te halen en vooruit te blikken. Je bepaalt jouw stip op de horizon en hoe je jouw transformatie in leiderschap voort gaat zetten. In een eindpresentatie deel je jouw ervaringen. Tevens sta je stil bij hoe je het geleerde gaat verankeren. 

Wat ontwikkel je per module?

Module 1 (2 dagen)

 • Je leert je eigen unieke kracht als leider kennen.
 • Je komt erachter wat jouw drijfveren zijn en waar deze jou hebben gebracht.
 • Je ontdekt welke kwaliteiten je graag nog naar voren wilt laten komen.

Module 2 (2 dagen)

 • Je krijgt oog voor de effecten die jouw ontwikkeling teweegbrengt in je omgeving.
 • Je leert om bepaalde overtuigingen van jezelf te herzien. 
 • Je wordt alert op signalen uit je omgeving.

Module 3 (2 dagen)

 • Je leert om samen met anderen een goede strategie te creëren.
 • Je vergroot je vermogen om je te verplaatsen in je gesprekspartner.
 • Je ontwikkelt sensitiviteit voor dynamiek die speelt in teams.

Module 4 (2 dagen)

 • Je weet jouw nieuwe leiderschap te integreren met invloed en strategievorming.
 • Je bent beter in staat om beeldend te presenteren.
 • Je leert over de kracht van samen creëren en welke rol jij daarin pakt.

Module 5 (2 dagen)

 • Je hebt scherp wat jij nodig hebt om het geleerde te verankeren
 • Je hebt zicht op waar je naar toe wilt werken.
 • Je ontdekt hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling wilt voortzetten.

Ga naar data-overzicht voor meer details over data en tijden.

Het team

Data overzicht

Nog plaatsen beschikbaar
Nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Er bestaat een wachtlijst, neem contact op met ons via 0343-556369
Startdatum en planning Locatie Beschikbaar
21 feb 2017 - 09:00 uur meer details minder details de Baak Noordwijk 3 plekken Ja

Module planning 21 feb 2017 - 09:00 uur

 • YEP COMP 72 - Module 1

  Datum
  21 feb 2017 - 09:00 uur t/m 22 feb 2017 - 17:00 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • YEP COMP 72 - Module 2

  Datum
  21 mrt 2017 - 09:00 uur t/m 22 mrt 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • YEP COMP 72 - Module 3

  Datum
  12 apr 2017 - 09:00 uur t/m 13 apr 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen
 • YEP COMP 72 - Module 4

  Datum
  29 mei 2017 - 09:00 uur t/m 30 mei 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen
 • YEP COMP 72 - Module 5

  Datum
  04 jul 2017 - 09:00 uur t/m 05 jul 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
05 apr 2017 - 09:00 uur meer details minder details de Baak Noordwijk Ja

Module planning 05 apr 2017 - 09:00 uur

 • YEP COMP 73 - Module 1

  Datum
  05 apr 2017 - 09:00 uur t/m 06 apr 2017 - 17:15 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • YEP COMP 73 - Module 2

  Datum
  17 mei 2017 - 09:00 uur t/m 18 mei 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • YEP COMP 73 - Module 3

  Datum
  14 jun 2017 - 09:00 uur t/m 15 jun 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen
 • YEP COMP 73 - Module 4

  Datum
  30 aug 2017 - 09:00 uur t/m 31 aug 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen
 • YEP COMP 73 - Module 5

  Datum
  04 okt 2017 - 09:00 uur t/m 05 okt 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
18 sep 2017 - 09:00 uur meer details minder details de Baak Noordwijk Ja

Module planning 18 sep 2017 - 09:00 uur

 • YEP COMP 74 - Module 1

  Datum
  18 sep 2017 - 09:00 uur t/m 19 sep 2017 - 17:15 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • YEP COMP 74 - Module 2

  Datum
  18 okt 2017 - 09:00 uur t/m 19 okt 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • YEP COMP 74 - Module 3

  Datum
  27 nov 2017 - 09:00 uur t/m 28 nov 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen
 • YEP COMP 74 - Module 4

  Datum
  08 jan 2018 - 09:00 uur t/m 09 jan 2018 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen
 • YEP COMP 74 - Module 5

  Datum
  19 feb 2018 - 09:00 uur t/m 20 feb 2018 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
01 nov 2017 - 09:00 uur meer details minder details de Baak Noordwijk Ja

Module planning 01 nov 2017 - 09:00 uur

 • YEP COMP 75 - Module 1

  Datum
  01 nov 2017 - 09:00 uur t/m 02 nov 2017 - 17:15 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • YEP COMP 75 - Module 2

  Datum
  29 nov 2017 - 09:00 uur t/m 30 nov 2017 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • YEP COMP 75 - Module 3

  Datum
  17 jan 2018 - 09:00 uur t/m 18 jan 2018 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen
 • YEP COMP 75 - Module 4

  Datum
  14 feb 2018 - 09:00 uur t/m 15 feb 2018 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen
 • YEP COMP 75 - Module 5

  Datum
  21 mrt 2018 - 09:00 uur t/m 22 mrt 2018 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk

Ervaringen

 • Een bijzondere ervaring waarbij er op individueel- en samenwerkingsniveau prachtige ontwikkelingen plaats hebben gevonden.

 • Inspirerend!!

 • Game-changer

 • De trainster en mede studenten hebben mij geholpen als mens te groeien en de kracht en het talent in mij nog meer aan te spreken.

 • Een verrijkende leerervaring die nieuwe inzichten geeft en een rollercoaster effect teweegbrengt

 • Yep compact heeft mij geholpen beter inzage te krijgen in de impact van mijn acties en reacties. Dit gaat de efficiëntie van mijn handelen enorm verhogen

 • Ik vond het fantastisch. Persoonlijk en ontzettend leerzaam.

 • Geweldige mooie ervaring met een indrukwekkende impact op mij als persoon.

 • Het was een reis vol experimenten, ervaringen, inzichten waarin ik samen met anderen in een bad van energie keihard aan mezelf en anderen heb gewerkt.

 • Om zowel van jezelf, met jezelf, anderen en van anderen te mogen leren was een cadeau waar ik nog lang blij mee zal zijn.

Gerelateerde trainingen

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
 • High Performance Leadership (HPL)

  Training

  In een tijd waar organisaties met minder mensen, meer moeten doen, vragen we veel van elkaar. Maar, harder werken is niet altijd de juiste reactie. En harder leidinggeven ook niet. Hoe kun je dan wel het beste uit jezelf en anderen halen?

  Lees meer...

 • Coachend Leiderschap (COL)

  Training

  Je wilt graag een inspiratiebron zijn voor je medewerkers en hen laten werken vanuit hun eigen kracht en talent. Tegelijkertijd heb je jouw belang als leidinggevende en moet je de team- en organisatietargets halen. Kan dat alles samengaan? Wél als je een coachend leider bent. De training Coachend Leiderschap helpt je om jouw coachend leiderschap verder te ontwikkelen. Daarmee laat je je medewerkers uit zichzelf in beweging komen om zich in te spannen voor de organisatie.

  Lees meer...

 • Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals (LAP)

  Training

  Je geeft leiding aan talentvolle, (eigen)wijze medewerkers. Zij hebben vaak nog meer kennis van zaken dan jij. Tegelijkertijd ben jij wel verantwoordelijk voor het resultaat. In hoeverre moet je je nu wel of niet met het proces of de inhoud bemoeien? En hoe ga je om met eventuele weerstand? In de training Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals leer je effectief leiding te geven aan (eigenwijze) professionals. Centraal staat samenwerking aan heldere doelen, op zo'n manier dat jij én zij meer ruimte en inspiratie voelen.

  Lees meer...

 • Young Executives Program (YEP)

  Training

  Je wilt stappen maken. Zowel in je carrière als in je persoonlijke ontwikkeling. En je krijgt die kans ook: je rol omvat steeds meer verantwoordelijkheden, van het aansturen van collega's tot het bedenken van langetermijnstrategieën. Hoe vul je die rol het beste in? Hoe versterk je je leidinggevende kracht? En hoe zorg je ervoor dat dit resultaten oplevert voor jouzelf, je team en je organisatie? Ontdek het in Young Executives Program samen met andere young executives zoals jij, onder begeleiding van ervaren trainers en coaches.

  Lees meer...

Gerelateerde artikelen

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


Scroll up