Empty Page Section

Be the power of the future

Als je talentvolle professionals op de juiste manier 'empowert', zijn zij je motor voor de toekomst. Hoe zorg je ervoor dat zij hun talenten optimaal benutten én de organisatie een stap vooruitbrengen? In onze incompany trainingen met Young Talents ontwikkelen zij zich op persoonlijk vlak én lossen ze vraagstukken uit de organisatie op.

Verdieping in professionaliteit

Hoe haal je de beste resultaten? Door een effectieve combinatie van trainen en leren in de praktijk! Wij maken een programma op maat dat is opgebouwd volgens het 70:20:10-model. Je leert door te werken. Op deze manier groeien de jonge talenten enorm in hun professionaliteit en hebben ze meer impact. Het zorgt voor verdieping van vaardigheden, beter vakmanschap en persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Wij ontwikkelde traineeships voor KPN, Grolsch, Nationale Nederlanden en vele andere bedrijven.

“Deze training is de tekentafel voor het succes van de organisatie op middellange termijn.”

Leren van én met elkaar

Onze aanpak is uniek: jonge talenten leren van elkaar en met andere generaties. Commitment van (senior) management is daarbij belangrijk om het traject te laten inbedden. De professionals leren denken en handelen vanuit het primaire proces van de verschillende stakeholders. Zowel interne als externe senior professionals en leiders helpen de deelnemers om het beste uit zichzelf te halen. En daarbij bouwen zij intern en extern een stevig netwerk op.

Resultaat voor de hele organisatie

Bij onze Young Talent trainingen staat een complexe opdracht centraal die aansluit bij een actuele organisatievraag. De deelnemers krijgen veel verantwoordelijkheid en moeten voor vernieuwing zorgen en hun omgeving beïnvloeden.  Zij bouwen voort op bestaande kennis en ervaring en dagen daarbij de status quo uit.  Je haalt het maximale uit de training als je de hele organisatie hierbij betrekt. Want dan worden naast persoonlijke ontwikkeling ook veranderingen en innovaties doorgevoerd. Jonge talenten zijn op deze manier de drijvende kracht van vooruitgang!

“Het is mooi om de snelle groei te zien die iemand kan doormaken door verschillende kansen te grijpen.”

Deelnemers na een Young Talent incompany-traject… 

  • Durven risico’s te nemen en proactief te handelen
  • Leveren een directe bijdrage aan het versterken van de organisatie identiteit
  • Blijven kalm in uitdagende en onbekende situaties en zijn stress de baas
  • Weten wat hun kwaliteiten, valkuilen en reactiepatronen zijn
  • Kunnen zich inleven in de ander en beïnvloeden de groep en de organisatie
  • Zijn in staat om sleutelposities binnen de organisatie te vervullen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom dan op 14 november naar onze 'rond de tafel'-bijeenkomst met HR managers uit verschillende organisaties en ervaringsexperts. Of nodig ons uit voor een pitstop-gesprek om onze kennis te matchen met die van jou. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze adviseurs: 0343-556369 of advies@debaak.nl.


Klantcases

Aan de slag met vernieuwing
Traineeship doet groeien
Innovation Challenge
Leren door te doen
logo_natned Logo_WimBosman logopostnl Logo_Universiteiten_EDL

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
Scroll up