Irina Bosman

Vanuit mijn interesse om mensen in organisaties verder te helpen, koos ik ooit voor een studie bedrijfskunde met specialisatie HRM. Binnen mijn eerste baan als HR-adviseur vond ik mijn draai niet. Toen ik op mijn 25e als trainer en programmamaker ging werken, lukte dat wel. Mensen begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, dáár werd ik blij van. Deelnemers helpen de ‘wikkels’ er af halen om te worden wie je bent. Om te gaan doen waar je goed in bent en dat wat niet (meer) werkt loslaten.

Ik train en coach vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond, (lichaamsgerichte) coachingsopleidingen en systemisch werk. Deelnemers waarderen de sfeer die ik neerzet, waardoor je je veilig genoeg voelt om te gaan leren en experimenteren. Ik help je nieuwe inzichten en praktische handvatten te vinden.

De Baak is een unieke plek om te leren. De inspirerende locaties, de mensen die er komen en natuurlijk de impactvolle leerprogramma’s maken dat je jouw Baak ervaring nooit meer vergeet. Een plek die ik iedereen aanraad voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Irina Bosman
Naam
Irina Bosman
Functie
Trainer | Coach
Scroll up