Lambert Koster

‘Een groep inspireren tot nieuwe ideeën, gezamenlijk (pragmatisch) vraagstukken oppakken en durven experimenteren om goede oplossingen te vinden is wat mij motiveert en uitdaagt en wat ieder traject weer anders maakt’.

Als adviseur en trainer ben ik betrokken bij (maatwerk) programma’s die zich richten op organisatievraagstukken rond groei en ondernemerschap. De programma’s worden altijd opgebouwd rond concrete vraagstukken; in het programma wordt dan gezocht naar de juiste balans tussen persoonlijke & leiderschapsontwikkeling en organisatievraagstukken. Hierin gaan verdieping en verbreding van kennis en leren door doen hand in hand, indachtig de visie van de Baak op leren door Hoofd, Hart en Handen.

Ik ben sinds 2011 als programmamaker en senior trainer als associate verbonden aan de Baak. Daarnaast ben ik vennoot bij de Holland Consulting Group en associate partner van Top Executive Care. Ik hou me bezig met het ontwerpen en organiseren van maatwerk Incompany programma’s op het gebied van strategie/ bedrijfskunde, ondernemerschap / leiderschap, (Service) Design Thinking / innovatie.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met houtbewerking, slow food (kweken en bereiden & opeten) en buitenactiviteiten.

lambert_koster
Naam
Lambert Koster
Functie
Programmamaker | Senior Trainer
Scroll up