Robin Pera

Van IQ naar EQ naar WeQ. Ik zou willen dat ik hem zelf verzonnen had. Dat is dus niet zo, maar ik vind hem geweldig! Anno nu is het daadwerkelijk kunnen samenwerken een ‘must’ om met alle moderne uitdagingen goed om te kunnen gaan. Mijn achtergrond is die van tv-regisseur (drama en komedie), maar inmiddels ben ik net zolang trainer als dat ik regisseur ben geweest.

Met mijn motto “Wie je bent, wat je doet, doet er toe”(wel zelf verzonnen) werk ik aan persoonlijk leiderschap onder andere met managers die aan hun eerste leidinggevende functie zijn begonnen. Voor de Baak heb ik veel simulaties (serious gaming) ontwikkeld en gespeeld en werk ik waar ik kan ook met filmbeelden als metafoor voor persoonlijke en organisatieontwikkeling. Ik train liefdevol en scherp, altijd opbouwend en concreet. Ik maak graag de vertaalslag naar jouw praktijk! En als het even kan, met relativerende humor.

Ik maak onderdeel uit van het team Communicatie met Impact en ik verzorg de workshop Deep Democracy binnen het Baak Leiderschap Programma. Ik ben dan ook opgeleid Deep Democracy facilitator maar ook gecertificeerd teamcoach. Daarnaast werk ik veel met het gedachtegoed van Transactionele Analyse: met mijn drama achtergrond is het logisch dat ik hou van ‘scripts’.

Robin Pera
Naam
Robin Pera
Functie
Trainer
Scroll up