Selma Pronk

Ik werk met individuen en teams die willen veranderen, zodat ze meer voldoening ervaren en betere resultaten behalen. Ik faciliteer daarin graag leerervaringen en dialogen die ertoe doen.

Met 15+ jaar ervaring als (internationale) coach, trainer en Learning & Development Manager, heb ik met diverse leiders en teams gewerkt binnen verschillende industrieën. Onderwerpen als verandering, verbinding, diversiteit en High Performing Teams vind ik zeer fascinerend. Ik ben uitermate nieuwsgierig naar wat mensen drijft en ik bekijk ieder persoon en ieder team als uniek. Als je met mij werkt, laat ik je graag onderzoeken, ervaren en reflecteren. Mensen beschrijven mij als kalm, oordeelvrij en positief. Humor neem ik gratis mee. Ik ben afgestudeerd psycholoog en gecertificeerd Co-Active Coach (CPCC) en werk vanuit een systemische benadering in combinatie met positieve psychologie en emotionele intelligentie (ORSC).

Ik verbind mij graag aan de Baak, omdat er bewust tijd wordt gemaakt om te vertragen – zodat er daarna versneld kan worden. Je zult mij terugvinden in De Informele Leider en bij In-Company trajecten.

selma_burnett_pronk
Naam
Selma Pronk
Functie
Trainer
Scroll up