Hero

Advies nodig over jouw trainingskeuze?


Opleidingsadviesgesprek

Empty Page Section

We helpen je graag om de juiste keuze uit ons opleidingsaanbod te maken. Daarom kan een opleidingsadviesgesprek verhelderend zijn. Samen met onze adviseurs ontdek je welk leertraject antwoord geeft op jouw leervraag.

Opleidingsadviesgesprek

Je voert een goed gesprek met onze ervaren opleidingsadviseurs. Zij zijn vol aandacht voor jou en de nuances van jouw behoefte. Samen formuleren jullie jouw leervraag zo scherp mogelijk. Dat vergemakkelijkt de keuze voor een leertraject. Het gesprek kan telefonisch gevoerd worden of plaatsvinden op één van onze locaties of bij jou op kantoor. Meer over het Opleidingsadviesgesprek

Matchingsgesprek voor een coachingstraject

In het matchingsgesprek formuleren we de doelstellingen voor een coachingstraject. Op basis van dit gesprek gaan we op zoek naar de coach die het beste bij je past. De match is gebaseerd op de persoonlijke ‘klik’, inhoudelijke expertise en ervaring.  Meer over Coaching en het Matchingsgesprek

Loopbaanpitstop

Een loopbaanpitstop is een APK voor je loopbaan: een intensief gesprek dat je stimuleert om weer een stap vooruit te komen. Meer over de Loopbaanpitstop

Time-Out gesprekken

Tijdens een door de Baak georganiseerd inspirerend event kun je een Time-Out gesprek voeren met een adviseur van de Baak. Dit is een individueel gesprek om stil te staan bij jouw persoonlijke vraagstukken en om de vertaalslag te maken van het event naar jouw (werk) situatie.

Speedadviezen

Tijdens voorlichtingsbijeenkomsten is er de mogelijkheid om een kort opleidingsadviesgesprek te hebben met een adviseur. In een 1-op-1 gesprek kunnen we dieper ingaan op jouw persoonlijke leervragen en daar een passend advies bij geven.

Take-Off gesprekken

Enige tijd na het afronden van een intensieve training bij de Baak, neemt een van de adviseurs contact met je op voor een Take-Off gesprek. We horen graag hoe het nu met je is. Hoe heb je de training ervaren, zijn je verwachtingen ten aanzien van het programma voldaan en heb je nog aanvullende vragen?

Walk & Talk gesprekken

Trek je wandelschoenen aan en ontdek in een Walk & Talk gesprek welke opleiding bij jou past. Onderzoek samen met een opleidingsadviseur jouw leervraag tijdens bijvoorbeeld een wandeling langs het strand bij onze locatie in Noordwijk of in het bos op onze locatie in Driebergen.

FAQ's over advies

Een overzicht van de meest gestelde vragen over onze adviesgesprekken, en de antwoorden erop.

Informatie of advies

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Het team

Scroll up