Empty Page Section

Zoek je voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling een coach?

Krachtiger, doelgerichter en effectiever functioneren!

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt stilstaan en reflectie. Coaching bij de Baak daagt je hiertoe uit: confronterend, persoonlijk en doelgericht. Wil je krachtiger en effectiever functioneren? En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Kies voor coaching bij de Baak en (her)ontdek jouw kracht of de kracht van je team.

Waarom coaching bij de Baak?

 • Groot (internationaal) netwerk van excellente coaches;
 • Wij dragen zorg voor de optimale match met jouw coach;
 • Coaching op alle levels: van personal en executive coaching tot organisatiecoaching;
 • Online en offline coaching.
 • Coaches door het gehele land (en internationaal).

Wil je meer weten over het vinden van een persoonlijke coach? Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Of zoek je een coach voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trajecten voor coaching op maat.

Ik zoek een coach

Vul het formulier in en we nemen contact met je op om je coachvraag te bespreken.

Contact

Intro coaching

Een greep uit ons aanbod:

 • teaser_0025

  Personal coaching

  Coach

  Persoonlijke begeleiding gericht op het (her)ontdekken van je kracht. Confronterend, persoonlijk, praktisch en doelgericht.

  Lees meer...

 • teaser_0021

  Loopbaancoaching

  Coach

  Het gevoel overal ingerold te zijn. Het anders willen. Richting vinden in je carrière. Je talenten leren kennen en inzetten. Wie ben je?

  Lees meer...

 • Executive Coaching

  Coach

  Als (top)manager ben je de vraagbaak voor mensen om je heen. Maar hoe blijf je zelf scherp? Aan wie toets jij je nieuwe ideeën, je twijfels?

  Lees meer...

 • teaser_0004

  Inzicht & Uitzicht

  Coach

  Ben je toe aan een herijking van je werkende leven? En op zoek naar verdiept inzicht in jezelf en nieuw uitzicht op blijvende en praktische verandering?

  Lees meer...

 • Mini-sabbatical: van bron naar perspectief

  Coach

  Sta je op een punt in je leven dat je het roer een beetje of geheel om wilt gooien? Wil je eens uitgebreid stil staan bij vragen die voor jou op dit moment belangrijk zijn, samen met een coach? Stil staan doen we tijdens deze mini-sabbatical al wandelend in een prachtige omgeving in Zuid Frankrijk.

  Lees meer...

 • teaser_0018

  De APK voor je loopbaan

  Coach

  Haal je genoeg voldoening uit je werk? Ben je toe aan een nieuwe stap? Of staat je baan op de tocht? Voel je behoefte aan een ‘pas op de plaats’ en wil je stil staan bij vraagstukken rondom je loopbaan? Meld je dan nu aan voor een loopbaanpitstop gesprek!

  Lees meer...

Lees de ervaringen van onze klanten

 

“De coaching was een confrontatie met onderwerpen waar ik me niet van bewust was. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. De coach was confronterend in een veilige omgeving.”
Yvonne van der Kwaak, teamleider

“Ik heb nu beter inzicht waar mijn behoeftes liggen. De coach heeft mij concreet geholpen en de stijl van coaching sprak mij aan.”
Ingmar van Herpt, beleidsmedewerker de Nederlandsche Bank

“Ik heb meer kracht gekregen en vertrouwen in mijn eigen zijn en kunnen. De betrokkenheid, menselijkheid en liefde voor mensen van mijn coach is diep en echt. Vol compassie maar ook direct en praktisch. Ze staat naast en achter je tijdens het traject.”
Emiel Reiding, directeur Nationale Omgevingsvisie (NOVI)

De beste match voor jou

Onze intermediairs coaching helpen je graag om de juiste coach bij jouw leervraag te vinden.

Scroll up