Individueel Loopbaanbudget

Heb jij je Individuele Loopbaanbudget al besteed?

Maak voor eind 2015 een afspraak voor jouw loopbaan-APK!

Iedere ambtenaar heeft per jaar recht op 500 euro individueel loopbaanbudget (gedurende de periode 2013-2015). Eind dit jaar vervalt de regeling. Heb je het budget de afgelopen 2 jaar niet besteed? Dan mag je dit jaar 1500 euro besteden aan jouw loopbaan-APK! 

  • Haal je genoeg voldoening uit je werk?
  • Ben je toe aan een nieuwe stap?
  • Of staat je baan op de tocht?
  • Voel je behoefte aan een ‘pas op de plaats’ en wil je stil staan bij vraagstukken rondom je loopbaan?

Tijd voor een Loopbaan APK!

De Loopbaan APK is een coachingstraject waarbij je je richt op wat jou beweegt in je werk, welke kwaliteiten je inzet en wat je inspireert. Waar sta je in je loopbaan en wat staat je te doen?

Je kunt kiezen voor een face-to-face coachingsgesprek, een traject via e-coaching of een combinatie hiervan.

500 Euro 1000 Euro 1500 Euro
Face to face 2 sessies van 1,25 uur 4 sessies van 1,25 uur 6 sessies van 1,25 uur
E-Coaching 7 e-coach contacten 14 e-coach contacten 21 e-coach contacten
Combinatie face to face /e-coaching - 1 f2f sessie van 1,25 uur
- follow up van 3 e-coach contacten
- 2 f2f sessies van 1,25 uur
- follow up van 6 e-coach contacten
- 3 f2f sessies van 1,25 uur
- follow up van 9 e-coach contacten

Noten:

  • De bedragen zijn exclusief BTW.
  • In geval van combinatie van face to face met e-coaching bepalen coach en coachee de gewenste volgorde van de te gebruiken methodiek.
  • Dit aanbod is bedoeld voor ambtenaren die hun individuele loopbaanbudget nog dit jaar willen besteden.

Werkwijze

Wanneer je kiest voor een van de versies van de Loopbaan APK, maken we een afspraak met je voor een telefonisch matchingsgesprek. In dit gesprek bespreken we de aard van je coachvraag, je eventuele wensen ten aanzien van de coach en de verschillende vormen van coaching.

Inschrijven of meer informatie?

Wil je in gesprek met één van onze experts over jouw loopbaantraject? Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs via coaching@debaak.nl | 0343-556369

Onze coaches

Wij werken samen met een zorgvuldige selectie van coaches met een diverse samenstelling qua achtergrond, expertise en aanpak. Het vinden van de passende coach bij ieder individu is de sleutel voor een productief coachtraject. De jarenlange ervaring die we hebben op het gebied van matching zorgt ervoor dat het netwerk effectief ingezet wordt. Onze adviseurs hebben zelf een achtergrond in professionele begeleiding en kennen alle coaches uit het netwerk persoonlijk.

Sinds een aantal jaren werken we ook met e-coaches. We werken uitsluitend met e-coaches die certified e-coach zijn; opgenomen in het nationaal e-coach register. De onderliggende methodiek is ontwikkeld door Alexander Waringa en Anne Ribbers (beide verbonden aan de Universiteit van Tilburg als onderzoeker) voor hun onderzoek naar ‘de effecten van e-coaching voor managers bij het ontwikkelen en verbeteren van interpersoonlijke en coachende gedragingen.

Gecertificeerde e-coaches bij de Baak bieden e-coaching via de mail. Deze vorm van coaching blijkt in de praktijk in korte tijd tot concrete resultaten te leiden.

Werken via een beveiligde omgeving is van belang. De coachsessie verlopen via Pluform, een prettige en gebruikersvriendelijke omgeving waarbinnen vertrouwelijkheid gegarandeerd is.

Scroll up