Empty Page Section

Ervaar de flow van een excellente samenwerking

Een team. Het is eigenlijk een samenspel tussen verschillende spelers. Speel je het spel goed? Dan haal je met plezier betere resultaten. Maar kent iedereen wel dezelfde spelregels? Samenwerken is essentieel binnen een team. Onze trainers helpen jouw organisatie om het beste uit je team te halen!

Met elkaar leren en verbeteren

Teams zetten organisatiedoelstellingen om in concrete resultaten. Ook al zijn je persoonlijke kwaliteiten nog zo goed, dat betekent niet altijd dat de gezamenlijke resultaten van de grond komen. Inzicht in elkaars kwaliteiten en rollen leidt tot betere samenwerking. Goede communicatie, juiste taakverdeling en het managen van verwachtingen zijn daarbij cruciaal. Hoe maak je optimaal gebruik van wat ieder heeft in te brengen? Hoe zorg je dat teamleden elkaar versterken en samen in actie komen?

“We voelen ons nu echt een hecht team. Iedereen is een onmisbaar onderdeel van de groep.”

Met diverse methoden naar een krachtig team

Onze trainers gaan in de maatwerk training aan de slag met de methode die bij jouw team past om niet-werkende patronen van het team bloot te leggen en weer in de 'flow' te raken. We kijken naar de samenstelling en naar hoe je constructief om kunt gaan met conflicten of miscommunicatie. Belangrijk daarbij is dat iedereen elkaars kenmerken en skills waardeert.

“Het her- en erkennen van ieders inbreng, was al een waardevol proces op zich.”

Deelnemers na een Teamontwikkeling incompany traject:

  • Weten hoe ze de samenwerking binnen hun team optimaliseren door o.a. een positieve aanspreekcultuur
  • Hebben inzicht in elkaars rollen en op het effect van hun gedrag op anderen
  • Staan open voor nieuwe ideeën van andere teamleden
  • Kennen elkaars krachten en valkuilen, waardoor ze elkaar als team goed aanvullen en samen verantwoordelijkheid nemen voor de beoogde doelen en resultaten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten of een incompany training Teamontwikkeling geschikt is voor jouw organisatie? Onze adviseurs staan voor je klaar. Bel gerust voor meer informatie: 0343-556369 of mail naar advies@debaak.nl.

Bekijk de andere thema's van onze maatwerktrainingen.

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl
Scroll up