Landgoed de Horst

Landgoed de Horst in Driebergen: sfeerimpressie

Leren en ontspannen gaan hier hand in hand. Met 24 hectare eigen bos en park is Landgoed de Horst een heerlijke plek op de Utrechtse Heuvelrug. Op nog geen 20 minuten afstand van Utrecht en voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Bekijk de contactgegevens en de routebeschrijving.


 • teaser_0042

  Een plek die verrast en verwondert

  De plek waar je leert is niet een praktisch onderdeel van je training. Voor ons is de ambiance niet de verpakking, maar een essentieel deel van je leerbeleving. Daarom train je op bijzondere plekken. Van monumentaal landhuis tot moderne congreszaal, binnen of juist buiten; elke plek heeft zijn eigen charme.

 • teaser_debaak_0108

  Een plek van ontmoeting

  Leren doe je altijd in relatie tot de ander. Daarom leer je zoveel in een groep. Veel deelnemers zijn enthousiast over de gevarieerde samenstelling van hun groep en houden ook na de training nog contact. Bij de Baak kom je ontmoeten, leren en verbinden.
 • teaser_0138

  Een plek waar gastvrijheid voorop staat

  Excellente faciliteiten, culinaire hoogstandjes en een fraaie ligging versterken elkaar. Onze koks gebruiken bij voorkeur verse, biologische (streek)producten waarbij duurzaamheid en beleving centraal staan. We schenken fairtrade koffie en thee.

 • Margreet

  Een plek vol kunst en poëzie

  Leren is een persoonlijk avontuur dat leidt tot inzicht, vooruitgang en innovatie. Kunst is daarin een bron van inspiratie die je helpt om anders naar de werkelijkheid te kijken en onverwachte mogelijkheden te zien.

   

 • teaser_0032

  Een plek om te overnachten

  Wil je alles uit je training halen? Blijf dan slapen in de comfortabele hotelkamers op het landgoed. Zo kun je alles wat je hebt geleerd in alle rust op je in laten werken en je ervaringen delen met de andere deelnemers. In de prachtige, bosrijke omgeving kom je helemaal tot rust.

Een plek die verrast en verwondert

Landgoed de Horst biedt het beste van twee werelden; excellente faciliteiten en een omgeving die verrast en verwondert. Zien we jou snel bij de Baak?

Bekijk de contactgegevens en de routebeschrijving.

Of bekijk de sfeerimpressie van onze andere locatie:
De Baak Seaside in Noordwijk

Scroll up