Landgoed de Horst

Empty Page Section

Landgoed de Horst in Driebergen: sfeerimpressie

Landgoed de Horst ligt prachtig op de Utrechtse Heuvelrug. Een plek waar je zo het bos in wandelt en daar maken we tijdens de training natuurlijk actief gebruik van. Bekijk de contactgegevens en de routebeschrijving.

 • Een plek die verrast en verwondert

  De plek waar je leert is niet een praktisch onderdeel van je training. Voor ons is de ambiance niet de verpakking, maar een essentieel deel van je leerbeleving. Daarom train je op bijzondere plekken. Van monumentaal landhuis tot moderne congreszaal, binnen of juist buiten; elke plek heeft zijn eigen charme.

 • teaser_debaak_0108

  Een plek van ontmoeting

  Leren doe je altijd in relatie tot de ander. Daarom leer je zoveel in een groep. Veel deelnemers zijn enthousiast over de gevarieerde samenstelling van hun groep en houden ook na de training nog contact. Bij de Baak kom je ontmoeten, leren en verbinden.
 • teaser_0138

  Een plek waar gastvrijheid voorop staat

  Excellente faciliteiten, culinaire hoogstandjes en een fraaie ligging versterken elkaar. Onze koks gebruiken bij voorkeur verse, biologische (streek)producten waarbij duurzaamheid en beleving centraal staan. We schenken fairtrade koffie en thee.

 • Margreet

  Een plek vol kunst en poëzie

  Leren is een persoonlijk avontuur dat leidt tot inzicht, vooruitgang en innovatie. Kunst is daarin een bron van inspiratie die je helpt om anders naar de werkelijkheid te kijken en onverwachte mogelijkheden te zien.

   

 • teaser_0032

  Een plek om te overnachten

  Wil je alles uit je training halen? Blijf dan slapen in de comfortabele hotelkamers op het landgoed. Zo kun je alles wat je hebt geleerd in alle rust op je in laten werken en je ervaringen delen met de andere deelnemers. In de prachtige, bosrijke omgeving kom je helemaal tot rust.

Scroll up