Annelien Hospes

Sinds 2015 ben ik individueel en groepscoach. Ik vind de combinatie van één op één samenwerken én groepen trainen fantastisch door de afwisseling die het biedt.

Bij de Baak zie ik dat het draait om authenticiteit, professionaliteit, plezier en al doende samen ontwikkelen. Aangezien die waarden overeenkomen met die van mij, vind ik het fantastisch om onderdeel te zijn van de Baak als trainer voor het programma Communicatie met Impact.

Ik werk o.a. met methodieken vanuit TA, ACT, NLP, RET, dramatherapie en Voice Dialogue en met de thema's: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nu écht?, assertiviteit , werken, leven en communiceren vanuit je eigen, unieke kracht, belemmerende patronen doorbreken, loopbaanbegeleiding, vitaliteit en werk/privébalans.

Er is altijd zo veel over jezelf te vertellen! In een poging het kort te houden en tóch iets meer over mij te delen. Ik ben in 1985 geboren. Ik woon in Amsterdam met Sten. Onze deur staat altijd open voor vrienden en familie. En naast mijn werk vind ik het heerlijk om met andere passies bezig te zijn, zoals interieur, fashion, avontuur, dans, sporten en ontdekken van nieuwe plekken.

Annelien Hospes
Naam
Annelien Hospes
Functie
Trainer
Scroll up