Jop Haverkamp

Ga doen wat je moet doen, om te zijn wie je wilt zijn, en maak ruimte voor ongemak en pijn.

Dit is mijn levensmotto en heeft mij in het leven veel gebracht. Om die reden voel ik me gemotiveerd om ook anderen te begeleiden, zodat ze kunnen doen wat ze moeten doen om te zijn wie ze willen zijn. En zodat talent tot uiting mag komen en interne obstakels geen showstoppers meer zijn.

Bij de Baak ben ik trainer voor de programma’s Coachend Leiderschap en Communicatie met Impact. Ik werk onder andere met methodieken, zoals Acceptance and Commitment Training, Generatief Leiderschap, Transformational Breathing en Emotional Awareness and Expression Therapy. Mijn stijl wordt vaak omschreven als fris, humorvol en nieuwsgierig. De trainingen die ik geef, zie ik als een speeltuin. Deze speeltuin is voor mij een plek waar mensen veilig kunnen oefenen met nieuw gedrag en waar zij aspecten van zichzelf kunnen herontdekken die in het leven meer aandacht mogen krijgen.

Wanneer ik niet bezig ben met trainen dan ben ik graag met vrienden, aan het wandelen of fietsen door de bergen, zwemmen in buitenwater of ben ik bezig met improvisatietheater.

Jop Haverkamp
Naam
Jop Haverkamp
Functie
Trainer
Scroll up