Ron Berends

Trainer, man, vader, vriend, echtgenoot. Rollen die mij maken tot wie ik ben en die ik meeneem in mijn werk. Daarmee zeg ik dat ik in de eerste plaats vooral een mens ben: ik hou ervan om elkaar te ontmoeten. Dat maakt het trainersvak nou ook zo leuk voor mij. Ik ervaar het telkens weer als een voorrecht om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van een ander, een stuk mee te mogen lopen.

Daarbij zet ik mijn bedrijfskundige achtergrond in en mijn kennis en ervaring op het gebied van Systemisch Werk, Transactionele Analyse en NLP. Ik laat me kenmerken als oprecht en intuïtief met een scherp inzicht in mensen en situaties en heet je volledig welkom met wat er bij jou speelt.

Bij de Baak gaan voor mij vrijheid en professionaliteit hand in hand. Een combinatie die maakt dat ik in mijn kracht kom te staan. Dat in je eigen kracht komen staan is iets waar de Baak en ik elkaar echt in vinden. Dat geef ik graag door aan de deelnemers met wie ik werk: je bekrachtigen in wie je bent, met alles wat er is.

Je komt mij tegen in de programma's Leren Leiden en Communicatie met Impact.

Ron Berends
Naam
Ron Berends
Functie
Trainer
Scroll up