Werken bij de Baak

 • Grensverleggend en persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke aandacht
 • Grensverleggend
 • De beste trainers
 • Gecertificeerd

Empty Page Section

De Baak is hét trainingsinstituut voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Op onze unieke locaties, op Landgoed de Horst in Driebergen en Noordwijk, creëren we een plek voor leiders, ondernemers en professionals op zoek naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht.

De Baak onderscheidt zich van andere trainingsinstituten door een focus op de ‘human side of enterprise’ - een focus die sinds de oprichting van de Baak, net na de Tweede Wereldoorlog, in het DNA van de Baak verweven zit.

Onze missie

Onze programma's zijn gericht op de ontwikkeling van mensen, omdat mensen, nu en in de toekomst, het verschil blijven maken. Door te investeren in mensen en hun talenten willen wij bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van ondernemen in Nederland en internationaal. Wij helpen individuen, teams en organisaties zichzelf te ontwikkelen en te groeien in persoonlijke effectiviteit en leiderschap. (Teams van) medewerkers verstevigen hun rol binnen organisaties dankzij onze programma’s met open inschrijving, coaching en maatwerk. Met veel persoonlijke aandacht. Wij beloven dat onze programma’s werkelijk impact hebben op het gedrag van deelnemers, leiders en professionals en daarmee op hun teams en organisaties.

Onze professionals

Werken bij de Baak betekent dat je onderdeel uitmaakt van een ambitieuze organisatie, die bezig is haar positie als gerenommeerd instituut verder uit te bouwen. Wij zijn op zoek naar professionals die ondernemend en zelfstandig zijn, proactief, communicatief vaardig en gericht op samenwerking. Als vanzelfsprekend ben je geïnteresseerd in de thema’s leiderschap en persoonlijke ontwikkeling en kun je je vinden in de missie van de Baak.

Blijf jezelf ontwikkelen

Als trainingsinstituut richten wij ons op de ontwikkeling van mensen en wij vinden het daarom ook belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarvoor geven we jou ook alle ruimte. In overleg bepalen we wat er mogelijk is en wat jij nodig hebt om je vakinhoudelijke kennis up-to-date te houden en jezelf verder te ontwikkelen.

Zelfstandigheid, maar ook steun

Bij de Baak krijg je snel vertrouwen om zelfstandig zaken te regelen zoals jij dat wilt. Je wordt gestimuleerd om verantwoordelijkheid te nemen en verwachten van jou dat je jouw acties kunt onderbouwen. Maar bij binnenkomst gooien we je niet zomaar in het diepe, je volgt eerst een introductieprogramma. Bij de Baak werken we samen aan ons succes en je kunt daarom altijd rekenen op steun van je collega’s en leidinggevende.

Midden in de bossen of met uitzicht op zee

Noem het onze belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde: de prachtige omgeving waarin onze programma's plaatsvinden én onze kantoren zijn gehuisvest. Vanuit onze locatie in Noordwijk loop je direct het strand op en in Driebergen wandel je zo het bos in. Even een frisse neus halen tussen je werkzaamheden door, en je kunt er weer vol energie tegenaan.

Spreekt dit profiel jou aan en denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan het succes van de Baak? Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct!

Onze vacatures

 • Marketeer Hospitality


  Ben jij de gedreven marketeer die snel kan inspelen op de veranderende wensen van onze toekomstige klanten?

  Locatie
  Driebergen
  Uren per week
  38 uur, Standplaats Driebergen, ca. 1 dag per week Noordwijk

  Lees meer...

 • teaser_0030

  Receptionist | Noordwijk

  Ben jij die gastvrije, enthousiaiste receptionist(e)? Geef jij onze gasten net dat beetje aandacht meer? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  Locatie
  Noordwijk
  Uren per week
  5 dagen per week in een 7 daagse cyclus

  Lees meer...

 • teaser_0002

  Receptionist | Driebergen

  Ben jij die gastvrije, enthousiaiste receptionist(e)? Geef jij onze gasten net dat beetje aandacht meer? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  Locatie
  Driebergen
  Uren per week
  Weekend/oproepkracht

  Lees meer...

 • teaser_138

  Controller

  Ben jij de controller met expertise op het gebied van Hospitality?

  Locatie
  Driebergen
  Uren per week
  Fulltime, 32 - 38 uur

  Lees meer...

Onze stages

Scroll up