Empty Page Section

De Baak is een netwerkorganisatie, we leren van elkaar, dagen elkaar uit en stimuleren elkaars groei. De mensen die aan ons verbonden zijn, onderscheiden zich over het algemeen op meer dan één terrein. Het zijn vaak meertalige, creatieve, biculturele talenten die elk op hun eigen wijze iets unieks aan de Baak toevoegen.

Geef jij de Baak een nieuwe impuls?

Dat is precies waarnaar we zoeken in nieuwe medewerkers en stagiair(e)s: naast een hoog niveau op jouw specifieke vakgebied moet je iets meebrengen waardoor de Baak een nieuwe impuls krijgt. Of je nu heerlijk jazzy kunt pianospelen, een passie hebt voor Latijns-Amerikaanse literatuur of je actief inzet voor het behoud van natuurschoon. Zo verrijken we het gedachtegoed van de Baak steeds verder met kennis, inzicht en ideeën, waardoor verdere verspreiding een haast natuurlijk gegeven is.

Vrijheid maar ook verantwoording

Wat we er tegenover stellen is het spannende gevoel om onderdeel uit te maken van een ambitieuze organisatie, die bezig is haar positie als gerenommeerd instituut verder uit te bouwen. Maar bijvoorbeeld ook veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden. Bij de Baak krijg je snel vertrouwen om zelfstandig zaken te regelen zoals jij dat wilt. Je wordt ook gestimuleerd om verantwoordelijkheid te nemen; daar moet je wel mee om kunnen gaan. En natuurlijk moet je regelmatig verantwoording afleggen voor de acties die je onderneemt.

Je doet het niet alleen

Gooien we je dan zomaar in het diepe om te zien of je blijft zwemmen? Natuurlijk niet. Persoonlijke én vakinhoudelijke groei is bij de Baak allerminst het alleenrecht van de deelnemers. Bij binnenkomst volg je een intensief introductieprogramma. Voor programmamakers duurt dit programma ongeveer twee weken. Overige medewerkers maken in één dag kennis met alle onderdelen van de Baak, om daarna te worden ingewerkt op de eigen afdeling.

Rugdekking

Verder organiseren wij eenmaal per kwartaal een programmamakersdag en zijn er intervisiegroepen onder begeleiding van externe deskundigen. Als junior programmamaker kun je terugvallen op de rugdekking van een BaakMate, een maatje dat je op weg helpt in de vrijheid die de Baak biedt. En natuurlijk voer je regelmatig persoonlijke gesprekken met je leidinggevende, over je loopbaanplanning en ontwikkeling. Opleidingen Veel van de Baak-programma's staan open voor onze programmamakers en stafmedewerkers. In overleg bepalen we wat er mogelijk is. Ook kun je cursussen en opleidingen volgen bij andere instituten, bijvoorbeeld om je vakinhoudelijke kennis up-to-date te brengen.

Flexplekken

De aard van de werkzaamheden van de Baak heeft gevolgen voor de manier waarop we omgaan met de beschikbare ruimte in onze locaties. Omdat veel medewerkers 'onderweg' zijn of hun werkweek verdelen over Noordwijk en Driebergen, hebben we ervoor gekozen flexplekken in te richten. Je komt aan, kiest een vrije werkplek, sluit je laptop aan en 'go'. Bij die flexibiliteit moet jij je vanzelfsprekend wel thuisvoelen.

Midden in de bossen of met uitzicht op zee

Noem het onze belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde: de prachtige omgeving waarin onze programma's plaatsvinden én onze kantoren zijn gehuisvest. Vanuit onze locatie in Noordwijk loop je direct het strand op en in Driebergen wandel je zo het bos in. Even een frisse neus halen tussen je werkzaamheden door, en je kunt er weer vol energie tegenaan.

Onze vacatures

 • teaser_138

  Chef-Kok | Driebergen

  Vacature

  Ben jij de enthousiaste chef-kok met ervaring in de a la carte keuken die ons hospitality team in Driebergen komt versterken?

  Locatie
  de Baak Driebergen
  Uren per week
  Fulltime 38 uur (zevendaagse cyclus)

  Lees meer...

 • teaser_NW

  Chef-Kok | Noordwijk

  Vacature

  Ben jij de enthousiaste chef-kok met ervaring in de a la carte keuken die ons hospitality team in Noordwijk komt versterken?

  Locatie
  de Baak Noordwijk
  Uren per week
  Fulltime 38 uur (zevendaagse cyclus)

  Lees meer...

 • Medewerker Bediening

  Vacature

  Zorg jij voor een goede sfeer waardoor onze gasten zich welkom voelen?

  Locatie
  de Baak Driebergen
  Uren per week
  Parttime, 4 dagen (30,4 uur)

  Lees meer...

 • teaser_0033

  Medewerker facility

  Vacature

  Ben jij onze nieuwe duizendpoot die het team facility komt versterken?

  Locatie
  de Baak Driebergen
  Uren per week
  Fulltime 38 uur (zevendaagse cyclus)

  Lees meer...

 • teaser_0031

  Accountmanager Landgoed de Horst en de Baak Seaside

  Vacature

  Baak Hospitality

  Landgoed de Horst en de Baak Seaside (samen Baak Hospitality) zijn leerlocaties van de Baak. De Baak is de plek voor leiders, ondernemers en professionals op zoek naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. Het professionele team van Baak Hospitality bestaat uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, Baak Boeking, banqueting, housekeeping en hotelmanagement en deze zorgen voor de bijzondere sfeer en de gastvrijheidsbeleving op onze twee locaties.

  Baak Hospitality is specialist in het accommoderen van leren en ontwikkelen. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen van de Baak en andere aanbieders zich volledig kunnen concentreren op hun trainingen. Baak Hospitality zorgt ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt en optimaal kan trainen, leren en zichzelf ontwikkelen.  Voor het team Baak Boeking zoeken wij een extern georiënteerde, commercieel, creatief en ruimdenkende accountmanager met gevoel voor persoonlijke aandacht en bewezen ‘hunter’ capaciteiten die zich richt op de derden markt voor verhuur van ruimtes en hotelkamers voor congressen, meetings en trainingen. Je werkt nou samen met de reserveringsadviseurs (binnendienst) en de andere Accountmanagers.

  Accountmanager Landgoed de Horst en de Baak Seaside

  Locatie: Driebergen en Noordwijk

  Dienstverband: ZZP – omvang ca. 22 uur per week

  Doel

  Het vergroten van het marktaandeel van gebruikers van de leerlocaties Landgoed de Horst en de Baak Seaside middels het plegen van acquisitie gericht op de zakelijke markt.

  Functie-inhoud

  Realiseren van omzetdoelstellingen door het verkopen van ons serviceconcept aan nieuwe klanten als wel aan bestaande accounts. De doelgroep van Landgoed de Horst en de Baak Seaside zijn klanten die op zoek zijn naar een locatie om hun eigen training/bijeenkomst te accommoderen. Daartoe o.m.:

  • Acquisitie van nieuwe accounts die met name trainingen, cursussen, meetings of congressen op onze locaties verzorgen.
  • Opvolgen van interne leads vanuit reserveringen en deze omzetten naar sales calls.
  • Bezoeken van vooral zakelijke accounts, intermediairs en andere (potentiële) relaties ter verhoging van de omzet. 
  • Verzorgen van rondleidingen op locatie.
  • Afsluiten van contracten en binnenhalen van jaarplanningen.


  Verzorgen van een goed relatiebeheer ten behoeve van het in stand houden/uitbouwen van een optimale commerciële binding met (belangrijkste) relaties. Daartoe o.m.:

  • Bezoeken van relaties.
  • Verrichten van after sales-activiteiten.
  • Vertegenwoordigen van de organisatie op bijeenkomsten, beurzen en bij bijzondere (privé) gebeurtenissen/activiteiten voor bepaalde relaties; verzorgen van attenties.
  • Registreren van contacten en contactmomenten en bewaken van de opvolging ervan in ons CRM-systeem.
  • Leveren van bijdragen aan de opzet van het jaarlijks verkoopplan, uitvoeren van salesacties e.d.

  Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële functie in de hospitality branche.
  • Bewezen ‘hunter’ kwaliteiten.
  • Je bent commercieel ingesteld en bent in staat om deals te sluiten.
  • Je hebt aandacht voor je klanten, bent enthousiast en hebt een representatieve uitstraling.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Je bent daadkrachtig, hebt overredingskracht en bent creatief in het binden van relaties aan ons concept.

  Wat bieden we?

  • Prachtige werkplek in het bos en aan zee.
  • Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor ontplooiing.
  • Een bijzonder concept met een goede naam in de markt.
  • Zelfstandigheid om naast andere activiteiten aan Baak Hospitality verbonden te zijn.

  Interesse?

  Spreekt deze functie jou aan? Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Tanja Kivits, Yieldmanager, via telefoonnummer 0343-556163. Of stuur direct je motivatie en CV naar solliciteren.hospitality@debaak.nl.

  Voor meer informatie over onze locaties zie www.debaakseaside.nl en www.landgoeddehorst.nl.

  Locatie
  de Baak Driebergen
  Uren per week
  ZZP – omvang ca. 22 uur per week

  Lees meer...

Onze stages

Scroll up